Добрич- симпатичен град, на деца богат!

• 18 840
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Мама Цоцоланка , Не се страхувай, виновна си! Laughing

Честити 2 годинки на Ирен на мама дорела!

Да расте здрава и красива,
на мама и тати умница неповторима!

# 151
# 152
  • Добрич
Цяла сутрин не можах да напиша нищо във форума. Даваше ми все грешка Cry

ЧЕСТИТ  ВТОРИ  РОЖДЕН  ДЕН  НА  ИРЕН !!!

# 153
  • Добрич
ЧЕСТИТИ 2 ГОДИНКИ на ИРЕН!

Този месец имаме много рожденици   Simple Smile

# 154
 Ted_cat ,мерси за инфото.Аз и давах оризова вода предния път,когато имаше разстройство,но тогава пиеше и смекта и ентерол,така че не знам дали и помогна.
Днес ще пробвам и отварям компота от дренки,не ме интересува.Имам чувство,че трябва да я върна на нормална храна,разбира се, в началото по-диетична. Wink
Ах,без малко да забравя>
Честит 2. рожден ден на Ирен! Много здраве и усмивки!
Някой знае ли дали Теа вече е заминала на почивка, че не ми се чете назад?

# 155
Някой знае ли дали Теа вече е заминала на почивка, че не ми се чете назад?
Снощи май я мярнах на ISQ,  а тука хич не е писала май. Знам само че си купиха якета Flutter

# 156
Честит рожден ден на Ирен!!!

Амарена, върнах се отдавна.  Simple Smile За пет дни бяхме в Балчик. Марти беше болен преди това. Откакто сме се върнали нещо не ми се пише много-много....Даже в първите дни не влизах много във форума, но ....Ако искаш ми пиши в ICQ. Grinning
Мими, за съжаление само Марти има нови якета.За себе си нещо не мога да си харесам.  Започнахме със есенно-зимните покупки за него. Включително и от форума. Wink

Чудя се дали не можем да организираме нещо като пазар /както в Германия - Flohmarkt/за дрешки и играчки, които са ни вече малки. Не зная дали ще се навия за второ дете на тези години, а би било жалко, защото повечето неща са доста запазени.

# 157
теа, нИдей тЪка!
Аз с трето, ти с второ! Заедно пак да майчинстваме! Crazy
Апропо, в детския дом ползват паяци така че могат да се дадат там, ако не успеете да ги продадете.
Аз имам на кого да дам- 3 мами от нашите приятели се отъркаха о мен и ще имат бебета(двете с 2-ро). Остана само една!
Айде лека! Отивам да стрижа мъжо!

# 158
скъпи майки бременна съм в 30г.с.кой лекар ще ми препоръчате за раждането?

# 159
Благодаря момичета за  пожеланията. Хубаво парти си направихме и рожденичката се държа подобаващо  Simple Smile

# 160
Ужас, писах 55555 часа и накрая да го изтрия Twisted Evil
Теа, питах ,защото имам тук едни памперси за плуване( Благодаря на мамата, която ни ги подари  bouquet), но така и не ги използвахме, защото Симонела се разболя точно, когато тате и беше в  отпуска. До 13 кг са. Аз се сетих кога да питам, но нали отсъствах от форумето.
Симона иска да става "кака." Цял ден само това ми приказва Joy hahaha.Казах и да млъкне, ама не млъква. Laughing Хайде сега, не сме толкова дърти. Wink Какво беше то> "Стара чанта, ама лачена!" Grinning
И аз съм ЗА Flohmarkt! Peace Имаме повече дрехи, отколкото може да износи едно дете, а пък и кой -знае колко по-хубави ще има тогава по магазините, а ние вече ще сме забогатели,уха! Grinning
А играчките много бързо ни омръзват...така, че ще се радваме на попълнения. Wink

Хайде, момичета, да пълним чантите и да се уговорим нещо!
П.С. ICQ то го деинсталирах..

# 161
  • Добрич
Добро утро, момичета!!!

Как спахте? ХАйде на кафенцето, че аз не мога без сутрешната си доза кофеинче.

m75, добре дошла!!! Аз раждах при д-р Михайлова (планирано ресекцио).

Идеята за Flohmarkt ми допада, не знам дали ще се осъществи. Аз вече раздадох всички що- годе добре изглеждащи бебешки дрешки. Къде на приятелки, къде дарих на дома. Обаче сега ще излязат куп момчешки летни дрешки, които са ни умалели доста

# 162
На мен днес ми е гадно, защото пак се разочаравах от държавата ми. Мога да ви пиша надълго и на широко, но....., абе не искам да се оплаквам, защото файда няма. Все някога нещата ще се оправят нали?

# 163
  • Толбухин
Добре дошла можеш ли да дадеш повече инфо за себе си,за да мога да те сложа в списъка на първа страница???
Аз раждах при който е на смяна-Радилов, не съм си викала доктор. Peace

# 164
  • Добрич
Dобро утро,момичета.
Добре дошла,m75!  bouquetОх,за ллекар тук вече няколко пъти се обсъжда"кой е по-по",та аз ти препоръчвам Йорданов.За Михайлова и Инджиев също хубави работи чувам.Ти при кой ходиш на консулт...?
Честити 2 годинки на Ирен!!!Много здраве и усмивки.!!!!
ar4ela ще се оправят даааааа. #Cussing outаз засега ша чакам ,щото съм вдигнала ръце.
До после.

Общи условия

Активация на акаунт