Цветята в нашия дом - тема 79

• 32 100
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
На мен пък ми тече кална водата от чешмата, затова са ми на капки листата. Освен да ги пръскам с минерална вода, друг начин няма да останат чисти.

# 556
Момичета,  бегонията обича ли да я къпят с душ в банята?

# 557
Положението с ехеверията вече е повече от трагично, днес неизвестно как саксията се оказа на земята има само едно листо на върха.
Иначе имам много да показвам, всички дружно цъфтят.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 21:57 от J_M_M

# 558
Smurfie, какво е името на тази прекрасница от първата снимка? Очите ми останаха в това цвете Heart

Здравейте и хубав ден и от мен:)

# 559
  • Варна
Левизия - много са красиви, но цветовете им много бързо изсъхват, за сметка на това я имам от около 3 месеца и това е вторият цъфтеж:))
Ето и розовата

Smurfie, какво е името на тази прекрасница от първата снимка? Очите ми останаха в това цвете Heart

Здравейте и хубав ден и от мен:)

# 560
Благодаря много, разкошни са

# 561
Много красива тази левизия,наистина! Ще потърся да си взема. 😍🤗
Аз пресадих двата кактуса,дето бяха в една саксийка. Сложих и на трите камъчета,но не са много хубави,по двора ги събирах.

Нямаше много жертви. 🤣 Ползвах ръкавици и една гумена върху тях,с която реша кучето. 😃

Пак трябва да къпя всички цветя вътре,че са прашлясали. 😃

# 562
Супер са камъчетата и кактусите 💛

# 563
Мерси. 🤗 Остава като се видя в пари да си купя еднакви саксии,че са ми всичките различни. Не е красиво някак. 😃

# 564
Останаха ми очите в банановата левизия. Моята е цъфнала,  но е с едни единични цветчета, но предвид стреса при транспорта ще почакам. Кактуси родителите ми колекционираха преди много, много години. Нито един от 30 те вида не е останал. Надявам се след 2 -3  години на село да мога да си  засадя . Вчера ми падна батерията и не показах всички красоти . Отделно на улицата се чудя още какво да сложа засега има няколко далии, по цялата ограда крен и малко тагетис.

# 565
Anyyyone, много са хубави кактусчетата, искат пряка слънчева светлина за да те зарадват с цвят.

# 566
  • На плажа
Здравейте,да ви покажа и аз моите кактусчета.
Видях в горния пост ,че са разделени по едно в саксия и искам да попитам,в купата много нагъсто ли съм ги засадила?

Едно цъфнало -

Това е цялото ми кътче от терасата.

# 567
  • Пловдив
Видяхте ли кактусите и сукулентите в Лидл? И др.седмица ще има...

# 568
Видяхте ли кактусите и сукулентите в Лидл? И др.седмица ще има...

Не съм, но много искам да ги видя. Simple Smile

Дани, аз не разбирам от кактуси, но според мен са си добре твоите. Зачудих се дали нямам рапани в къщи. Много красиво стоят вътре сукулентите.

# 569
  • Пловдив
Гледах, гледах снощи един от тия като тенис топките и не го взех...не са от цъфтящите обаче.Днес пак ще мина Simple Smile имат си и керамична саксийка.

Общи условия

Активация на акаунт