На пазар във Варна - тема 57

• 32 863
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
За Светла Николова - всички ходим там, от деца до баби.. Майка ми е с много голям диоптър и ползва само прогресия стъкла, а там е много важно точното измерване. Не е имала проблем с неудобен чифт, а стъклата да си скъпички и неудобен чифт значи - 500лв поне

# 301
  • Варна
Аз съм много доволна от проф. Групчева, аз нося контактни лещи, а тя е специалист. Била съм отдавна при Георгиеви, не ме впечатлиха, най-качествените прегледи съм имала при нея в нейния център(имат сайт с цени). Има "картон" на клиента в системата си, даже и да съм пропуснала много години, както направих последно, тя пази цялата история с извършените прегледи, оплаквания и лечение, което винаги е било адекватно. Има много добра техника, даже и детето на 1.5 години го заведох на преглед, с много добър подход е и ни обясни всичко детайлно, много е приятна. За лещите също и имам голямо доверие, винаги ми дава много добри съвети и препоръки, поставя ми еднократни лещи след замерване, изчаквам да постоя малко с тях навън и пак прави измерване на диоптъра.

# 302
Цялото семейство сме при д-р Светла Николова. Любезна,внимателна и страхотен специалист. На детето отпуши успешно слъзни канали и хвана на време начална форма на астегматизъм,на мъжа ми пък видя , че неправилно са му включили астегматизъм към диоптрите,а и аз имам особенност с която се справи . Доволна съм.

# 303
  • Варна
За Барбукова давам палец, доволна съм от нея конкретно, но организацията в кабинета й е под всякаква критика. Със записани часове работи, но пак се чака много и не се спазват особено.

# 304
  • Deutschland/HE
Аз също ходя при Барбукова, но винаги се чака много.

# 305
  • Варна
Водя децата само при д-р Николова. Големият ми син е със сериозен проблем, на който нейното лечение повлия добре, за разлика от назначеното в клиниката на Групчева. Аз и съпругът ми също посещаваме клиника Изгрев, но в повечето случаи при д-р Люцканова, за да не чакам с месеци за час.

# 306
Благодаря много! А каква е цената на прегледите при Люцканова, Николова или Барбукова?

# 307
  • Deutschland/HE
Барбукова работи по здравна каса и винаги съм била с направления при нея.

# 308
  • Варна
Всички специалисти в клиника Изгрвв също работят по договор с НЗОК. Преглед без направление до миналата есен беше 40 лв. Оттогава не сме посещавали.

# 309
  • Варна
Д-р Милена Милкова, Св. Петка. Изключително внимателна и по мое мнение, добър специалист.

# 310
  • Варна
Здравейте, освен на локомотив, сещате ли се за друг стадион, на който може да се бяга свободно за външни лица?
Не е точно по въпроса, но на Локомотив вече бягането е свободно след 20 ч и, мисля, между 14 и 16 ч.

# 311
Здравейте. Ще затварям пространство, като в долната част ще слагам итонг, а нагоре-прозорци, но...трябва да имам и решетки, много се краде в района.Някой да има идея къде могат да ми се изработят такива прозорци?Знам, че мога да си поръчам дограма някъде и да поръчам отделно решетки, но ...и тук нямам инфо, ако има доволни или някой с координати?
Аз съм поръчвала от един Пламен, в последствие се оказа че и други познати са поръчвали от него, мога да дам телефон на лични.
За очен лекар-аз и детето сме били при д-р Барбукова, много добро впечатлени ми направи, много обстоен преглед и на двамата беше. Но ние бяхме за профилактичен, нямаме оплаквания, така че....И да, много се чака!
Highspeed, ти ли беше писала, по повод някаква аптека, че си купуваш лечебен шампоан? Извинявам се, че питам тук, но понеже и аз имам проблем със скалпа и все не мога да си намеря подходящ шампоан, ако ти се занимава би ли споделила ти от кой си доволна?

# 312
  • Варна
Да, аз пространно се оплаквах от 1-2 аптеки заради моя медицински шампоан. Ползвам Ducray Kertyol P.S.O., но и на това му се вижда края. От няколко години се мия само с него, без маски, без балсами и съм страшно доволна. Косата ми е здрава, расте и почти не пада. За съжаление обаче явно направиха някаква промяна в състава му. Последно като си купих шампоан пред две седмици установих, че консистенцията е друга, цветът е друг, дори мирисът е друг. И веднага си пролича разликата при косата ми. Аз го ползвах за силен косопад и жестоко лющене на кожата на скалпа. Косопад още не е почнал, но след първото миене с новия веднага започна лющене, а от години скалпа ми е чист и гладък. Бясна съм. Защо нещо работещо се съсипва по този начин?! Аз го взимам от една аптека до работа и онзи ден минах за нещо друго, случайно се оказа там дистрибуторката на Дюкре и я попитах, каза, че наистина имало промяна и това е новият му вид.

Ще трябва да си търся нов. Пробвай, ако искаш, но си имай едно на ум, че не е това, което беше доскоро. Може пък на теб да ти подейства сега. До човек си е. Има и малка разфасовка, опитай с нея, не се набутвай с голямата от начало, ако решиш да му дадеш шанс.

# 313
  • Варна
Netflix, в темата за професионална козметика за коса могат да помогнат много.

# 314
Благодаря Highspeed, за съжаление това е честа практика със смяната на състава на всякакви продукти. Ще помисля...
ivka_smile, знам темата, от години ползвам професионална козметика за косата си и от там си докарах този раздразнен скалп, който не мога да оправя толкова време. Опитвала съм какво ли не.

Общи условия

Активация на акаунт