На пазар във Варна - тема 57

• 32 430
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • Deutschland/HE
Парти център Вега има и срещу Базар Левски и там надуват балони (ако ти е по-удобно).

# 436
Къде във Варна има щанд на ипанема освен в Делта мол?
Във Варна мол вече няма.
Искам да купя сандали на детето.
В магазини булдозер перодават ипанема, те са им официални вносители. Има ( поне имаше преди ИП ) един на пискюлиев един на бенковска и един на владислав. Виждала съм и в дайхман

# 437
  • Варна
А балони с хелий къде продават?
От тук си купувам аз:
https://www.marballoni.com/kontakti
много са любезни, имат разнообразие и балоните от 24.05 все още летят в къщи:yum:

# 438
На бебешките борси дали има непромокаеми подложки за смяна на памперси и възглавничка с костилки против колики?

# 439
На бебешките борси дали има непромокаеми подложки за смяна на памперси и възглавничка с костилки против колики?
Има подложки, в голмята борса на Колхозния със сигурност. Взимах си 10 броя за 3-5 лв. Като цените варират от марката явно. Но като влезеш директно питай за тях, защото все са забутани скришно. За възглавничките не знам. Ти да не роди вече? Simple Smile

# 440
  • Варна
Възглавнички има в ДМ

# 441
Благодаря ви за питането ми за балоните. Сякаш най удобно ще ми е на Левски да ги видя.

Да кажа за мушамите. Ходих в Бриколаж, там започват цените от 3,99 лв., 4,99лв.,и нагоре. Има разнообразие и различни материи. От там взех.

# 442
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ipanema има в магазинчето срещу басейн Приморски.

# 443
Мерси,мъжа ми ще пращам.
Родих,Ели Мели,една голяма 4200 кг мома😁

# 444
Шивачка някъде в центъра или около окръжна, червения, чаталджа? МъжО спраска едни дънки на дюкяна и да пробваме да ги зашият :Д

# 445
  • Deutschland/HE
Жельо Желев срещу църквата Св. Никола, на бул. Княз Борис.

# 446
  • Варна
На гърба на Крамер има читава шивачка.

# 447
  • Варна
Bobchita честито Flowers Hibiscus Много здраве пожелавам на мъничето и щастие на цялото семейство!

# 448
Мерси,мъжа ми ще пращам.
Родих,Ели Мели,една голяма 4200 кг мома😁

Честито! Да е здрава и много да ви радва Simple Smile Blush

# 449
Кои школи по плуване работят на басейна, който е във Възраждане срещу Кауфланд?

Общи условия

Активация на акаунт