На пазар във Варна - тема 57

• 32 416
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Препоръчвам го с две ръце, както се казва. Simple Smile От групата на Варненските мамчета видях доста препоръки за Мишо, два пъти е идвал за сушилня вкъщи, много свестен и коректен. Даже сега предвид ситуацията дойде с калцуни и маска:

# 466
  • Варна
Аз също съм доволна от Михаил.

# 467
От групата на Варненските майчета
Извинявайте, това група тук във форума ли е?

# 468
  • Варна
Май е във фейса, ако не се лъжа.

# 469
  • Варна
Във Facebook е групата, да. За всеки град почти има подобни, също и майките на София са доста полезна група, особено ако търсите отзиви за лекари и всичко, което се сетите.

# 470
  • Варна
Някой да е ходил тези дни в Балчик, Ботаническата градина? Работи ли? Има ли цветя?
Спешно ми е. За утре.

# 471
Някой да е ходил тези дни в Балчик, Ботаническата градина? Работи ли? Има ли цветя?
Спешно ми е. За утре.
да, работи

# 472
  • Варна
С дата 06.06 в една група качиха тези снимки. Явно работи и изглежда добре. Simple Smile

# 473
  • Варна
С дата 06.06 в една група качиха тези снимки. Явно работи и изглежда добре. Simple Smile

Супер! Благодаря от името на един турист германец, който от 1 седмица бил сам в хотела (някъде на Златни), сам на закуска, сам на плажа, сам на вечеря, сам на разходка и утре вероятно сам... в градината в Балчик. Но поне ще има цветенца.

# 474
  • Варна
Някой ходил ли е скоро в аквариума? Искам да заведа детето. Как е с работното време? Маски дали трябва да носим?

# 475
Здравейте!

Знаете ли някой, който се занимава с обучение на кучета във Варна?
благодаря

# 476
  • ВАРНА
Някой ходил ли е скоро в аквариума? Искам да заведа детето. Как е с работното време? Маски дали трябва да носим?

То вече и в магазините никой не проверява за маски - иначе от 15 юни официално  до 30 юни  маски задължителни  само в градския транспорт - спирки и болници.
Пожелателни са вече - но виждам в  Метро - Кауфланд 99.99% са с маски...
- въпреки че вече няма от няколко дни  охрана на входа на големите вериги да те спира да слагаш.

# 477
  • Варна
Отново не е вярно! Както вчера писах, в Лидл не пускаха снощи без маски. В Пикадили Парк дори в аптека Санита от дни ходят без маски и фармацевти, и клиенти.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 11:07 от Blue Turquoise

# 478
В кварталния ни Май Маркет също не пускат.

# 479
  • Варна
В магазини влизам и с ръкавици. Има една категория примати, които опипват, отварят и късат опаковките.

Общи условия

Активация на акаунт