Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 64

• 51 108
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Чудесен е този ФДТ, но не и за суха кожа.
Едно време като бях с по-мазна кожа го използвах. Помня, че не мръдваше цял ден от лицето ми.

# 166
Здравейте, вчера си купих ФДТ на Макс фактор - фейсфинити 3в1 и май не си пасваме особено... доста подчертава сухите участъци и някак все едно не попива в кожата, а си личи като слой отгоре? Някой друг с впечатления за този продукт...

За мазна кожа е този фдт. Пробвай с добра хидратираща база под него.

# 167
Или капчица масло да се смеси с ФДТ.Аз не съм
опитвала така, че
кожата ми е мазна, но съм чела галива съвети.

# 168
Взех си тези неща по мнения оттук.
Капсулите ги пробвах тази вечер и ми допадат. Утре ще пробвам и скраба.
Скрит текст:

# 169
Скраба е много хубав! Купувам го постоянно. Частиците са едрички, има сигурно и някакво масло, защото е мазничък, но оставя много хубаво усещане по кожата. Направо се чудя защо не го направят в голяма опаковка.

# 170
И аз купих 2 скраба- този с кафявата захар и с кивито. Любопитството ми надделя, въпреки че имам скраб на Христина, който страшно много харесвам и Гарниер 3 в 1.
Между другото зимата използвах почистващия балсам с кафява захар и изобщо не бях доволна. Кожата ми беше суха, а той почистваше доста повърхностно, допълнително ми пресушаваше лицето и оставяше странно скърцащо усещане.

# 171
Момичета, като стана дума за скрабове, Балея имат ли ексфолиант за тяло? Сега на привършване ми е този от сапунена работилница, доволна съм, но ми е скъп и търся нещо бюджетно.

# 172
Имат. Има едни в сашета, които не съм пробвала, но купих този от снимката по-долу. Мазничък е, но ми харесва как ексфолира кожата и я прави доста мека.

# 173
Здравейте, момичета! От много време не съм стъпвала в дрогериите и поръчвах само онлайн. Скоро отидох до магазина Лили на пазара Димитър Петков, но всичко беше доста празно. Та ако вие ходите често до там или DM, виждате ли някъде повече заредени коректори на Catrice - Liquid Camouflage. В Лили до нас имаше само един останал продукт от най-светлите, всичко беше свършило, а не искам да се вра излишно по магазини още. Знаете ли къде е по-заредено? Simple Smile

# 174
  • Стара Загора
... и търся нещо бюджетно.
Аз си правя бюджетен домашен ексфолиант със захар, кафе, канела, зехтин, може и някакво друго масло. Аз обичам по-груби ексфолианти за тялото и кристалчетата захар не са проблем за мен.

# 175
  • София
Момичета, относно фейсфинити на Макс фактор, аз знам, че е за мазна кожа а и моята е точно такава, по-скоро смесена сега, а лятото мазна. Но явно съм имала сухи участъци, за които с другият ФДТ не ги е подчертавал така - този на Ревлон калърстай. Реших да го сменя с доста спонтанна покупка на фейсфинити, но не знам дали добре постъпих...А имате ли отзиви за матиращият ФДТ на Лумене сега е намален в Лили?

# 176
  • Бургас
Относно ексфолиантите за лице на Балеа в свалете аз много харесах този с киви, другия , захарния нещо не ми допадна, май твърде груб ми дойде

# 177
Можете ли да ми препоръчате някакъв спрей за оформяне на къдрици? Купих си от ДМ  с цвят от кактус и бадемово масло, но не съм доволна

# 178
  • София
Момичета, препоръчвания крем за ръце на Балеа с уреа има ли миризма?
Търсих на две места и го няма. Ако е много ароматизиран ще се откажа да го купувам.

# 179
  • Пеликания
Има, но не е силно ароматизирана, поне за мен

Общи условия

Активация на акаунт