Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 64

• 51 104
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Днес си взех поръчката с продуктите от „напушената” серия на Essencе. Размерите им са малко като на детски играчки, но изглеждат обещаващи.😀 Праймърът наистина е много хидратиращ, но не мазнее. Балсамът за устни си го представях гъст, като Lanolips,  но консистенцията му е като на крем. Маската е гелообразна. След по-обстойно тестване, ще споделя и повече впечатления.😊

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 13:56 от Анонимен

# 151
Днес си взех поръчката с подуктите от „напушената” серия на Essencе. Размерите им са малко като на детски играчки, но изглеждат обещаващи.😀 Праймърът наистина е много хидратиращ, но не мазнее. Балсамът за устни си го представях гъст, като Lanolips,  но консистенцията му е като на крем. Маската е гелообразна. След по-обстойно тестване, ще споделя и повече впечатления.😊

Искам ги и тук. Ползвам с кеф серията на Ревюел с коноп и съм адски доволна. Дано достигнат поне до “Додис” , за да ги поръчам.

# 152
Цялата серия се търси И защото се пусна мухата във форума.
И аз затова взех душ гела с белия шоколад, не ми хареса като го помирисах, но викам "пени се, не пени се" взимам го, за него съм дошла 😸

# 153
Ръкавици за автобронзант имаше в Лили заедно с някаква нова серия бронзиращи продукти. Цената беше 16-17лв.

# 154
Като сме на вълна пускане на мухи, да ви кажа, че този скраб е много добър. Можете да го забършете и него, като ходите до ДМ за Копакабана.

# 155
Точно за него пък приятелка ми каза, че ще ми даде второто пакетче, защото се изринала от него... Ама ще го пробвам!

# 156
На всеки продуктите му влияят различно. Аз се изринах ужасно от мицеларната вода с Роза на Агива. Confused Този скраб пък ми действа чудесно. Докато не пробва човек, няма как да знае. Тук поне евентуално 1 левче да отиде на вятъра, не повече.

# 157
И аз го харесвам този скраб, бях го хвалила в някоя от темите. И устните минавам с него. Ексфолира много нежно и прави кожата много хубава и мека.

# 158
  • Бургас
Аз пък взех някакъв хавайски лосион на Балеа , лятото винаги ги купувам, евтини са , имат интересен аромат, хидратират , но доста леко, не е за сухи кожи. Обаче то мерак , видиш шарена опаковка и интересно име за 2-3 лв. и как да бе вземеш. Душ гелове също купувам постоянно от балейските.

# 159
  • Габрово
Момичета ,купих си от този крем за ръце с уреа ,който хвалихте в предишните теми ,доволна съм.

# 160
  • Deutschland
А аз новата маска с диня на Балеа, но още не съм я пробвала 😄

# 161
И аз идвам в темата с една похвала.
Мисля тук се бях оплакала от миризмата на крема за коса на Elseve - Dream long. Споделих, че ми се повдига много от миризмата му. Оказа се, че напоследък ми се повдига не само от него, а дори и от миризмата на крема ми за лице на Микса.

Та в търсене на друг продукт за коса, който да помогне за разплитането на косата ми, взех този спрей на Глис.
Скрит текст:
Исках да мине известно време преди да си дам мнението. Обаче ще избързам и на 3-4 ползвания, споделям, че мноооого ми харесва. Разплита косата, не омазнява, не утежнява, мирише много приятно (на нещо сладко) и в никакъв случай тежко. Пръскам на влажна коса, преди сешоар. Косата ми е много мека и лъскава, а краищата по-загладени.

Някой дали е пробвал и останалите продукти от серията (особено балсама и маската)?
Преди години съм пробвала тези и изобщо не ми харесаха.

Между другото преди години редовно ползвах златистия спрей на Глис, който е с масла. Също бях много доволна, но от зор да тествам нови продукти, спрях да го купувам.

# 162
Аз съм много доволна и от спрейчетата на Виктория Бюти.

# 163
  • София
Здравейте, вчера си купих ФДТ на Макс фактор - фейсфинити 3в1 и май не си пасваме особено... доста подчертава сухите участъци и някак все едно не попива в кожата, а си личи като слой отгоре? Някой друг с впечатления за този продукт...

# 164
Facefinity 3in1 е матиращ фдт

Общи условия

Активация на акаунт