Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 64

• 51 015
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Бяхте писали за автобронзанти и се присетих, че имам 1 на dove. За жалост срока му беше изтекъл и реших да си взема нов. Чудех се за този на Палмърс, може би е един от най-известните от бюджетните лосиони за тен, но четох няколко ревюта, че мирише ужасно и се трансферира по дрехите. Та взех пак Dove. Бяхте писали, че нямате никаква разлика след няколко намазвания. Аз вчера за първи път се намазах и вече имам разлика. Исках да кажа, че може би зависи от кожата и нейния начален цвят.
Този от Спа серията ли?
Изцапа ли ти дрехите и спалното бельо и колко време изчака, за да попие преди да си легнеш? Flowers Tulip

# 601
Да, този от Спа серията.
Нищо не ми е изцапало. Минах през банята, ексфолирах (със скраба за тяло на Сапунена работилница - много добър, между другото) и се намазах внимателно. След 10 минути се облякох и след 2 часа се легнах. Simple Smile
Аз съм доста бяла, кожата ми изгаря лесно на слънце, а последиците от солариума още си ги нося.

# 602
А преди него сложи ли друг лосион?
И един "смешен" въпрос - слагаш ли от лосиона по врата и ушите, нали? Grinning

# 603
Палмърс не ми е цапал нищо, дори белите чаршафи след като се намазах (изчаках може би 4-5 часа преди да си легна). Скоро ще го изпробвам пак и пак ще споделя 😁

# 604
На лактите, коленете и кокалчетата на краката сложих малко хидратиращ лосион на Микса.
Слагам по врата, но по-малко и го смесвам с малко лосион за тяло. По лице и уши - не.

# 605
В чудо се виждам с моята кожа вече. Много е суха и се бели цялата. Всичките кремове, които по принцип използвам, правят кир ефект сега. Не знам какво да я правя вече. И Юсерин, и Сераве пробвах .. Мисля да взема сега на Микса за много суха кожа. Аман Rolling Eyes От маските ли е тая сухата, нямам идея.

# 606
Защо не пробваш олио за тяло?

# 607
Тя май за лице говори, маски на тялото едва ли прави.
Пробрай Mixa hyalurogel rich. Ако не, вземи си от балсамите за атопична кожа, гаранция, че ще ти подействат добре.

# 608
Мажа и с бадемово олио, за лицето говоря, да. По принцип се справям със сухотата, сега защо толкова се бели навсякъде не знам. Хем не съм ползвала нищо ново.
Азалия, точно към него съм се насочила. Дано ми пасне, колко много кремове съм събрала вкъщи .. Grinning

# 609
Покрай бебето нямам мн време да ходя да зяпам по магазините то имаше едно сухо масло да лице на лореал преди време знаете ли дали още се продава?

# 610
Nestle93 обърни внимание на измиващите си продукти, маските и вътрешна хидратация. Може една стъпка в рутината ти да е грешна и покрай нея цялата сухота. Възможно е да е атопична кожа, аз зимата имам малки участъци и се справям с Avene, Bioderma, но съм си открила проблема.
Бадемовото масло не хидратира, само омекотява Simple Smile

# 611
Аз съм със сухи бузи и сухо, лющещо се чело и мазна брадичка. Всички измивни гелове и пяни пресушават кожата ми и правят положението по-зле. Седмица, две са ок, после ужас.
Спрях да ги ползвам,  сега почиствам само с миц. вода и слагам тоник след това.
Ползвах дневния light крем на Микса, горе долу спасяваше положението, сега съм със златната серия на Биотен и си припомних защо обичам техните кремове. Грам сухи участъци нямам по лицето.

# 612
Пия много вода постоянно. Използвам измивен гел за суха кожа и мицеларна вода. Сега използвах само нея и Юсерин с уреа, усещам я раздразнена и чувствителна.
Ще се насоча към Mixa Hyalurogel rich, дават го и за чувствителна кожа.

# 613
Може би е добре да спреш за малко измиващия гел, и да пробваш тоалетно мляко. Аз си бях направила розова вода с масло от жожоба за почистване на лицето, но и не ползвах кой знае какъв грим, та да е трудно свалянето му.
За много суха и белеща се кожа, ей това е много добро, в серията има и крем:

# 614
Миналото лято имах бронзър на Палмърс,наистина мирише ужасно,накрая го изхвърлих.Но имаше ефект от него след няколко намазвания.

Общи условия

Активация на акаунт