Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 64

• 51 033
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
С кактус ми хареса, но Копакабана изобщо не - лепкава и ми мазнееше лицето. С кактуса нямах такъв проблем. С мазна кожа съм по принцип.

# 586
  • Бургас
Маската с кактуса е супер, много освежаваща о хидратираща, заредих се с няколко от нея. Копакабаната не е кой знае какво, леко освежаваща , но нищо специално, не мисля да я купувам пак. Маската със студения чай не е никак лоша , прави кожата мека и гладка, но ми е малко странна консистенцията ѝ - една такава прозрачна, гелообразна.

# 587
Аз Копакабаната още не съм я пробвала, та не мога да дам отзиви. Днес минах през Лили. Реших да пробвам ето този парфюм за коса, някой пробвал ли го е (ако сте коментирали се извинявам за дублажа)? Flowers Hibiscus

# 588
  • София
"Проблема" е естетически, никой специалист няма да ми обърне внимание. Остава да отида в някакъв козметичен център за някакви специални пилинги с киселини или прочие терапии, но толкова пари не ми се дават. Стандартния пилинг не ми върши работа. То грубата кожа е само в една зона малко над лактите, не е нещо уау, но не ми харесва, все едно имам шкурка..

За такова загрубяване горещо препоръчвам сухото четкане, което тъкмо се обсъждаше във връзка с целулита. Аз също имам подобен проблем с кожата между лакътя и рамото, отзад по трицепса, и то от дете. Не е чак шкурка, но винаги си е била суха и грапава. Сухото четкане ми подейства единствено, а съм опитвала всякакви купешки и домашни ексфолианти, кремове и лосиони. Не е панацея, няма да направи бебешка кожа, но все някакъв ефект, вярвам, ще има.

# 589
Използвала съм този парфюм за коса, хареса ми, цената му е 5лв. в dm

https://images.yaoota.com/VLray3nBxbRrt29vAMYgT5aEC4M=/trim/yaoo … db0da6650ff78.jpg

# 590
Маската с кактус е хубава. Другата не ми хареса

# 591
  • София, България
Аз съм използвала парфюма за коса на Лили, доволна съм. Мирише добре и се задържа по косата

# 592
  • Бургас
Аз не мога да се разбера с тези ножчета. Преди 3-4 години бях поръчала от алиекспрес след като гледах някаква ютубърка. Не знам дали аз не схващам как точно трябва да движа ножчето по кожата, но единствено ме драска и не се маха нищо. След това пробвах еднократните жилет самобръсначки с две ножчета (в едно пакетче ги продават, около 1.50) и се справят перфектно. Само така си махам мъхчетата оттогава. Предполагам всякакъв тип еднократни самобръсначки от евтините ще свършат работа. Мъхчетата по лицето са доста по-различни от космите по краката или ръцете. Затова не мисля, че може да се наблюдава подобно “втвърдяване” на мъхчетата по лицето след махане. Аз лично нямам подобен проблем, а съм  доста окосмена с тъмни косми, въпреки че съм с много светла кожа и със светла коса. Може да се пробва върху малък участък и да се наблюдава как ще реагират кожата и косъмът, все пак при всеки е различно.

# 593
Ето как се маха мъха, но аз не бих си причинила това на цялото лице
https://www.facebook.com/MetDaanMagazine/videos/869897950149218/

# 594
  • Пловдив
Купих това намелено в ДМ...елексира за коса.Май го хвалехте Simple Smile Кремът за коса също беше намален, но това взех .
Скрит текст:

# 595
Някоя ползвала ли е антицелулитния гел крем на Балеа и доволна ли е?

# 596
Някоя ползвала ли е антицелулитния гел крем на Балеа и доволна ли е?
Да, аз. Показвах го и го коментирах. Ако е този с водораслите зеления. На мен заглажда лек целулит.

# 597
  • София
Купих това намелено в ДМ...елексира за коса.Май го хвалехте Simple Smile Кремът за коса също беше намален, но това взех .
Скрит текст:

Бихте ли казали кой е кремът за коса?

# 598
  • Пловдив
Скрит текст:

Бихте ли казали кой е кремът за коса?
този е...
Скрит текст:

# 599
Бяхте писали за автобронзанти и се присетих, че имам 1 на dove. За жалост срока му беше изтекъл и реших да си взема нов. Чудех се за този на Палмърс, може би е един от най-известните от бюджетните лосиони за тен, но четох няколко ревюта, че мирише ужасно и се трансферира по дрехите. Та взех пак Dove. Бяхте писали, че нямате никаква разлика след няколко намазвания. Аз вчера за първи път се намазах и вече имам разлика. Исках да кажа, че може би зависи от кожата и нейния начален цвят.

Общи условия

Активация на акаунт