Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 64

• 51 063
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Удачен ли е? Поръчах 0,3 мм,прецених, че съм дебелокожа Grin Ами на фона на 40 лв, които се бях засилила да платя, че и доставка даже, този излезе 9 долара.

# 106
Ако си дебелокожа ти трябва поне 0,5, това е нормалната дължина, ако е над тези мм не е за домашна употреба, може нещо да се нараниш с тия шишове. Аз всичко на всичко съм се бола 2-3 пъти, не съм от постоянните и не мога да дам отзив.

# 107
Ползвала съм имаше един шампоан на Глис розов с нещо като блестящи частички, беше за блясък и бях доста доволна (не мога да намеря снимка).
Този някой пробвал ли го е:
Скрит текст:
Стана ми смешно този голям надпис лепнат отпред Sweat Smile
Скрит текст:
ГЛИС
К*Р

От кой топ лак сте най-доволни?

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 17:13 от jojjo

# 108
Ако си дебелокожа ти трябва поне 0,5, това е нормалната дължина...
Е, аз така реших, не знам дали съм дебелокожа, всъщност. Изборът беше между 0,2 - 0,25  и  0,3 и избрах най-големия.

# 109
  • София
Това ми се струва доста малък размер... Много зависи за какво искате да го използвате. Ако е само, за да се усвояват по-добре продуктите - става, но за друго не мисля, че ще има ефект.

# 110
А колко трябва да е, за да има ефект? Аз не знам дали ще го понеса въобще. Ще опитам първо този, а ако не ми е проблем, ще взема и 0,5 или трябва още повече? 🙄

# 111
jojjo не мога да кажа за този на Глис. Но с частичките розов не е ли Elseve nutri gloss crystal?  Защото и аз бях много доволна от него.

# 112
  • София
https://dermarollerbg.com/колко-често-се-използва-дермаролер/
Една полезна статия. Има още такива в блога. Според мен е добре да се започне от 0,5мм, и след време, ако е необходимо, да се премине на 0,75. По късите от 0,5 са за ежедневна употреба, което ги прави доста не практични.
П. П. Използвайте задължително слънцезащита

# 113
  • Deutschland
Взех си лосиона за тяло на Балеа с моной. Прави кожата мека и гладка, но аромата изчезва почти веднага.

# 114
От ето този сайт прочетох информация като някъде из сайта имаше безплатна електронна книжка с инструкции и препоръки.https://embelliebeauty.com/

# 115
Някой пробвал ли е това олио на Алверде и добре ли подхранва сухи краища?

# 116
jojjo не мога да кажа за този на Глис. Но с частичките розов не е ли Elseve nutri gloss crystal?  Защото и аз бях много доволна от него.
Не, не беше Elseve.

# 117
Преди време докато пазарувах в Лили/ ДМ ( не мога да си спомня) бях попаднала на течен сапун за тяло и лице. Бях много доволна от него, но след като свърших опаковката, за съжаление не се сетих да я снимам за да я купя отново.... А сега нищо от разгледаните продукти не ми напомня за него.... Дали някой се сеща?

# 118
Мисля, че имаше такъв от серията Balea sensitive. Сещам се и за Babylove.

# 119
Разгледах ги, май но не беше бебешка серия, не и Балея-та.
Беше някаква оранжево-кафеникава течност в тъмно-оранжев или май, светло кафяв дозатор.....

Общи условия

Активация на акаунт