Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 64

• 51 011
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Аз от Копакабанските нещица се добрах само до лист маската. Аз попринцип си обичам маска имам една чантичка пълна с маски на дозички от 1,20лв. Видя ли лимитка си я купувам, но напоследък ходя много рядко в дрогериите, че много се изкушава и само трупам ли трупам.... Сега само изразходвам.

# 631
А спреят на Копакабана само за аромат и блясък ли го ползвате? Вместо парфюм или? Grinning

# 632
  • София
А спреят на Копакабана само за аромат и блясък ли го ползвате? Вместо парфюм или? Grinning

Върви много добре върху лосион бляскавия. Аз много харесах блестящите частици след 2 пъти нанасяне на лосиона - вечерта и сутринта и спрея върху него. Много нежен блясък, не е натрапващ се, но си личи.

# 633
  • Пеликания
Ползвали ли сте тези серуми на марката на Лили?
  https://shop.lillydrogerie.bg/catalogsearch/result/?q=Vel … D1%80%D1%83%D0%BC

# 634
Напомня ми на любият ми парфюм на Роберто Кавали, който спряха от производство. Мирише страхотно, трайно и хидратира прилично без да лепне и да стои мазно.
На кой парфюм ти напомня?

# 635
  • Бургас
Има едно кремче Бепантен за суха кожа,леко е,а е прекрасно.Не е скъпо,около 8лв,но свършва бързо,само 30 грама е.
Микса богат маслен крем също много харесвам.

# 636
  • русе
Nestle, преди години имах този проблем с много суха кожа. На бузи, чело , нос и брадичката се белеше и лющеше. Минах през какви ли не кремове евтини и скъпи, масла и лосиони и нищо. Накрая отидох на дерматолог изписаха ми т.н медицинси кремове  - юсерин, ларош, биодерма/до колкото помня/. Мазах около 3 месеца и се оправих.
Така че, моят съвет е консултация с дерматолог вместо да се луташ и търсиш решение, ще попарчиш много повече средства и надали ще се оправиш.
Забрави за всякакъв пилинг /ако правиш такъв/, прави маслено почистване на лицето.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 22:22 от mypi1975

# 637
Има ли доволни от фдт на Catrice? Гледам ги от много време, с моя любимец Maybelline 24 super stay нещо не се разбираме вече. На първия час и вече съм лъснала.
Кожата ми е мазничка, особено лятото, имам гадни пори от двете страни на носа и все се боря с някоя друга пъпка.
Колебая се между Catrice и този крем на Missha. Какво ще ме посъветвате?
Също и за някоя пудра, ако кажете мнение?

# 638
  • Бургас
Бенчита,преди имах доста мазна кожа.Ползвах една бяла матираща пудра на Есенс.Най-доволна бях от нея и от Лореал Тру мач.Не съм се заглеждала дали ги има още,минах в другата крайност-много суха кожа(хормонални проблеми имам) и сега ми е мъка да ползвам ежедневно дори фдт,по-зле става.

Ааа,сетих се,че хвалеха на Римел една пудра като много добре матираща.

# 639
  • София
Напомня ми на любият ми парфюм на Роберто Кавали, който спряха от производство. Мирише страхотно, трайно и хидратира прилично без да лепне и да стои мазно.
На кой парфюм ти напомня?
На този

# 640
Дексерил ползваме в къщи, но за ръце, на лице не смея да го слагам.
От 2 години го ползвам предимно за лице, мажа се с него сутрин и вечер. Какви са твоите съображения?
При мен този проблем се появи след прием на хормонални хапчета и няма оправяне. Единствено през бременността и първите месеци след раждането имаше подобрение и после рязко пак стана суха, а преди бях с нормална и леко мазна в т-зоната.
От мнения тук си взех околочния с урея, засега съм доволна и пастата за зъби  на Bio Vital natural White, която ползвам от поне 2 седмици, допада ми.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 00:21 от Poppyflower

# 641
Има ли доволни от фдт на Catrice? Гледам ги от много време, с моя любимец Maybelline 24 super stay нещо не се разбираме вече. На първия час и вече съм лъснала.
Кожата ми е мазничка, особено лятото, имам гадни пори от двете страни на носа и все се боря с някоя друга пъпка.
Колебая се между Catrice и този крем на Missha. Какво ще ме посъветвате?
Също и за някоя пудра, ако кажете мнение?
Аз бях доволна от All day matt, мисля, че така се казваше матиращия фдт. Но с HD изобщо не се разбрахме.
Пудрата ми също е на Катрис Glow illusion. Прозрачна, с леки частици, държи се прилично.

# 642
С това успях да се сдобия от серията Balea Copacabana. Ароматът е страхотен! Heartbeat

# 643
Бенчита, не знам дали ще ти помогна, но аз лично зарязах всякакви фон дьо тени откакто съм с крема на Миша. Покритието ми е ОК, матирам отгоре и седи супер. Има и фактор. Със смесена кожа съм.

# 644
Един по-различен аромат, ако "класиката" ви е омръзнала.

Общи условия

Активация на акаунт