Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 64

• 50 991
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Звучи добре Sunglasses
От къде ?

# 646
Кварталния магазин, безизвестна верига.

# 647
Взех си този крем за тяло с авокадо днес - мигновено попива, обаче ароматът не е хубав, мирише на химия Sad

Търсих си четка за сухо четкане на Ебелин в ДМ, но не намерих. Да не са спрени от производство? В Лили предлагат ли се такива четки?

# 648
Вчера и в Дм и Лили видях такива четки. В Лили беше с по-къса дръжка за 8лв, а в Дм на Ebelin беше по-скъпа, но и в двата магазина имаше само по 1 останала четка.

# 649
Днес бях в ДМ и видях, че имат отстъпка на кремовете на Арома Labora, някой има ли впечатления от тях и по-специално как се отразяват на доста суха кожа, както и за околоочните? На 26 съм, но честно казано не успях да се ориентирам кой за каква възраст е. Нямам проблем да ползвам и за 30+, стига текстурата да е комфортна.
Видях, че и кремовете на Регал също са с отстъпка, там има ли попадения?

# 650
  • София
Някой пробвал ли е lash sensational в новата опаковка и дали е същата като качество и консистенция?

# 651
На Лабора пробвах един, лифт нещо си.За суха кожа мисля,че ще е недостатъчен.

# 652
  • Седмото небе
Някой пробвал ли е lash sensational в новата опаковка и дали е същата като качество и консистенция?
Аз, почти Wink Казвам почти, защото се бях засилила за новия цвят “бургунди-кафяво”, но се оказа, че приятелка я е взела и беше много разочарована. Даде ми да я пробвам и аз съм разочарована. И от консистенцията, и от цвета, и от това че чисто нова спирала ми се натроши под очите.
А какви очаквания имах Sad Та... изобщо се чудя има ли смисъл да взимам черната-подозирам, че и нея са развалили. Тя самата отделно, вече никъде не се намира май... И ще помисля дали да не я взема в комплект с нещо сравнително потребно, да речем от този тип:

Скрит текст:
На добра цена е в Make up
Пък после и тя като свърши ще го мъдря.

# 653
Намира се черната и си е добре, нямам оплаквания. Взех я при предишното намаление и я ползвам в момента, не помръдва до сваляне вечер.

# 654
Черната на мен много ми се размазва под очите. Не се рони, а се размазва. Винаги с всяка спирала слагам по 2, понякога и 3 слоя на око, но с други спирали този проблем го нямам. Точно след 1ч си докарвам ефект панда.
А вечер я махам с 300 мъки.
Не бих я взела и препоръчала. Ако търсиш обем и плътни мигли, погледни мис хипи на Лореал. Hug

# 655
  • Седмото небе
Намира се черната и си е добре, нямам оплаквания. Взех я при предишното намаление и я ползвам в момента, не помръдва до сваляне вечер.
Това е чудесно! В района където живея и наоколо има 3 Дм-а и 2 Лили-та (за София става въпрос), обиколих ги всичките и няма Sad Може ли да кажете вие от къде сте я взели последно в старата опаковка?

Старата я “доизмъчвам” сега и изключително доволна от нея, та затова ми е толкова важно да си издиря!

# 656
Бенчита, не знам дали ще ти помогна, но аз лично зарязах всякакви фон дьо тени откакто съм с крема на Миша. Покритието ми е ОК, матирам отгоре и седи супер. Има и фактор. Със смесена кожа съм.
ARIA, кой е този крем на Миша и аз съм със смесена кожа и сега всичко ми лъщи.
И продължавам да си търся ежедневен крем който да хидратира и да попива лесно и да струва под 30лв. Последно купен на нивея с алое вера еми има си лъщене пак

# 657
Според мен става въпрос за ББ крема на Миша.

# 658
Според мен става въпрос за ББ крема на Миша.
Да, разбрах че става въпрос за bbc, но не ми е познат, затова питам, за този ли става въпрос
https://kocos.bg/bg/VV-krem-MISSHA-M-Perfect-Cover-BB-Cream-SPF4 … Beige-50-ml.p2159
Защото и с bbc  пак е същото положение пак лъща и с фондютените лятото да не говорим ако няма пудра отгоре

# 659
  • Бургас
На Лабора пробвах един, лифт нещо си.За суха кожа мисля,че ще е недостатъчен.
Според теб дали за жегите е добре?Със суха кожа съм,но в жегите мазни кремове  не мога да търпя.

Общи условия

Активация на акаунт