Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 64

• 10 709
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Хубавото е, че така като гледам Марио си харесва глупавата, повърхностна, егоистична, шавлива жена, така че все ще се разберат:grinning:

Ей това ми е тезата на мен. Само без “глупава”.  Отне ми почти 3 сезона да стигна до този извод 🤣. Но сега ще имам по-реалистични очаквания от нашата Зорница. И това ще ми спести разочарованието от това, че тя не прави нещо или не се държи по определен начин. Не е била многословна, дълбока или особено прозорлива досега и занапред няма да стане.
За любовта й аз този път съмнения нямам, Алилуя 😆.
Щом я смяташ за такава,  защо искаш да бъде тя с Марио, а не  с някоя по-добра от нея?
По ред причини, Майче.
Първо, защото харесвам Диана. Второ, сценаристите ни показват, че за Марио друга не може да има. Трето - харесах ги много като двойка в пети сезон. Уви след него Зорница няма много общо с жената от тогава. Четвърто - не могат всички да са отдадени, задълбочени, разбиращи и подкрепящи.
В този ред на мисли - какъв е шансът Зорница да седне да говори с Марио. Да го провокира да си каже болката, да го изслуша. Да обясни на нея какво й е и защо е постъпила така с ХХ. Ама всичко това не с 1 изречение. Според мен - никакъв. Сценаристите няма да го напишат така, защото не пасва на характера на Зорница.

# 31
  • София
И какво ще накара ХХ да стане благороден към Зорница и да не си отмъсти, да не я предизвика, да не засегне темата с “чорапите на Марио”. Ще е поредното пренаписване на характера на някой герой.
Но другата ми въпросителна е как Марио ще повярва на ХХ

Дани, аз мисля, че Поли ще помогне на зорница и ще тя ще е човекът, който ще изясни ситуацията.

Но най вероятно ми се струва Марио да не рабере нищо за случилото се. В следващия сезон Поли или Хх без да искат ще споменат за ситуацията във фитнеса и ще гледаме “Кой е бащата” драми

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 16:46 от rosi_ta

# 32
Дрийми, една от общите им черти е, че и двамата са като партизани на разпит. Тя Зорница му каза - трябва да почнеш да споделяш, щото не мога да позная какво ти е. Ама той пусто спеше Joy
Иначе за мен от ден първи Марио и Зорница са един и същи човек в различен пол. Толкова много си приличат, толкова са еднакви, че за мен е направо комично, че не могат да се разберат понякога. А Зорница аз я виждам същата, и когато се появи в 4ти сезон. С малко повече рани, но иначе същата.
Всъщност, има едно нещо, което е различно. Зорница само в присъствието на един-единствен човек си е позволила са бъде слаба и да не се мъчи да е супер мен, който може всичко сам и това е Марио.

Роси, аз виждам малката гад отчаяно търсещ начин да се докаже, най-вече като изключителен лекар. Нахакан, наглеещ, целеустремен, готов на всичко да постигне целите си, но не просто лош и проклет. Той си има цел, нея преследва.
Освен това той лази по нервите и Предизвиква Зорница но я уважава.
Марио ще му повярва, просто защото знае, че ако нещо е имало Грнич с кеф ще му натрие носа.

# 33
Моски, това че двата персонажа са като един и имат много прилики и аз съм си го мислила. И разликите са изведени основно от различното усещане за едни и същи неща при мъжете и жените.
Голямата разлика е “шавливостта” 😂, която при Марио я няма. Докато Зорница с лекота ходи по ръба на тази шавливост. Повтарям се, но в тази категория са и асансьора с Банков, и сцените преди сватбата, като го питаше дали не е достатъчно красива че не я иска, пак тук попада случката с ХХ от вчера.

# 34
  • София
Миски, а случилото се не е ли златен шанс ХХ да блесне? Да си извоюва всички свободи и отворени врати за кариера?

# 35
Ми не знам, Роси, просто усещане е. Може да бъркам генерално, ще видим. В промото ми изглежда омекнал. Освен това как ще блесне като твърди, че е бил с шефката си? Как ще си извоюва кариерата? Както и да го гледаме, Зорница му е началник.
Освен това малката гад прекрачи всички граници. Ние чакахме да му бъде натрит носа, но може той просто да покаже и едно друго свое лице.

# 36
  • София
Опитвам се да си представя какво ще накара ХХ да ходи да успокоява Марио, че не е преспал с жена му и как би се почувствал Ковачев да го слуша как със Зорница не са стигнали докрай. И не мога, признавам си

# 37
Е ти пък егати драматичното го изкара Grinning Ще се сблъскат някъде и Гринч ще му каже - бих ти смазал мутрата с кеф, но в чест на истината между мен и доктор Огнянова не е имало нищо. Чал. Sunglasses
Няма да му каже - ми аз си тренирах, бях полугол, дойде Зорница, каза ми, че никой няма да ми повярва, след това ме натисна, после аз я натиснах, ама тя се освести, не се притеснявай Joy

# 38
Опитвам се да си представя какво ще накара ХХ да ходи да успокоява Марио, че не е преспал с жена му и как би се почувствал Ковачев да го слуша как със Зорница не са стигнали докрай. И не мога, признавам си
И аз не мога. Малкия ще изпее евентуално. Но ако някой трябва да обяснява, това е Зорница.

# 39
А защо не приемем, че Хх не го харесват, не работи в екип, може да е добър, но е сам.
Той си има план за развитие и го следва.
В момента Зорница е вече целта и когато това няма вече как да стане, може да си тръгне от болницата. Няма какво друго да получи - и в работата и в личните отношения.А това си е вид бягство.

# 40
Абе в тоя сериал Виолета се обърна към доброто, та камо ли невръстния Гринч Joy
До следващия сезон ще е вече бонбон. Ще му вкарат някоя сгодна женичка и ще му изгладят ръбовете, той вече се доказа, като се справи с операцията. Освен това Зорница ще е бременна в следващия сезон и ще има нужда от заместник. Както казах наесен ще е бонбон Joy

# 41
  • София
Моски, това не го прави по малко унизително, но може и да драматизирам, знам ли.
Но някак не мога да се откъсна от образа на ХХ, който гледаме до сега - намери слабото място на противника и намеси удара точно в целта.

# 42
Ма кой му е противника и какво е търсил?
Роси, ти по принцип си особено чувствителна на тема достойнството на Марио, та да, виждаш нещата в прекалено черни краски Grinning Ще видиш, че няма да му направи нищо лошо Simple Smile

# 43
  • София
Ааа, Моски, на Марио няма да му е за пръв път да го унижават, той е държелив Wink
Аз просто във момента не намирам логика ХХ да се промени на 180 градуса. Ще му стане мъчно за Ковачев или за Зорница ли? Само като се сетя за самодоволната му физиономия към Пенев и си представям как ще направи всичко възможно да направи Марио щастлив.

Ааа, Виолета се обърна към добро когато беше на смъртно легло. Хахах. В Гринчи има още хляб

# 44
Глупости, Марио не е беззащитна жертва, та да е унижаван. Не знам, аз ужасно го харесвам, даже бих казала, че Марио е един от тримата любими мои филмови пресонажи евър, обаче да го възприемаме като горкото Марио ми се вижда нечестно спрямо образа му. Даже не мога да се сетя и за един случай в който е бил унизен. На сватбата беше болезнено, но и там не го намирам за унизително. Но аз вярвам, че достойнстово на един човек може да му бъде отнето само от самия него, не от друг. И затова не мога да го приема за унижаван. А и да те унизят веднъж, при втория път вече говори зле за теб. Ма пък на мен около Марио нищо не ми говори зле за него Grinning

Общи условия

Активация на акаунт