Магията на изтока - тема 61

• 18 273
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Ооо, за Шо има новини, да. Януари/ февруари (преди коронавирусната лудост) го хванаха с любимата на почивка във Виетнам. Заговори се, че тайно е сключил брак с нея, но той не потвърди. Явно е сериозно и скоро (и той като Нино) ще се ожени, ако вече не го е направил. Не вярвам, иначе би го обявил официално, както правят всички японци.
Иначе е постоянно в ефир, дори снощи го мярнах по една от японските телевизии. Знаеш, че той е човекът-шоу в Япония.
Постоянно има и нови реклами с него.
Ето, тази е най-новата му и я въртят много по всички японски телевизии. Биричка, какво друго да е през лятото от Сенсей, хаха.

# 346
  • MJF
Като каза Наги, по време на карантината се сетих да проверя за мелодиите от сериала в тубата. Та имаше ги качени и намерих 1-2 които ми харесаха. Включила съм си ги в плейлисти за настроение дето си имам Grinning

Тъй, тъй, браво, адаша се грижи за биричката ми.
Чакай че гледам сега аз пък дали и в какво съм гледала Nao Omori

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 18:03 от Шошулчо

# 347
А в японските сайтове така и не качиха саундтрака. Добре, че поне нещо си намерила.

Учудвам се, че си гледала този приспивен корейски сериал When My Love Blooms.
Не го следих, но в канала на tvN постоянно ми излизаха клипове, както и в IG, и може да се каже, че го "изгледах".
Гледаш и заспиваш, и се чудиш какво играе главната героиня?! Една кахърна, все с наведена глава, гледа само в една точка и се чуди и мае що е вършила тия глупости като млада, и се е разделила с този хубав мъж. И пак с тежко детство, пак драми, пак глупости. И това го разбрах само от клипчетата на tvN, а това, че го раниха, финалната драма дори няма да ги споменавам с подробности.
Малкият от GOT7 го разходиха и него цял един сериал. Да си заработи парите от фенките.

# 348
  • BG
Tuon, и аз така, хубава усмивка и шини  са несъвместими понятия за мен.

# 349
Tuon, и аз така, хубава усмивка и шини  са несъвместими понятия за мен.
Tака е,но поне малкия играе,че другия нещо Innocent
Все пак се надявам на втората част да направят пълната версия,макар,че ще има и за другите,че са свързани.
Само да не сменят артистите Imp

# 350
Бел, аз може да съм  виден мързел , всъщност съм Blush , но седна ли да гледам ....може и 7 серии анблок да мина. Тъй че ще те догоня като ни пуснат всички 7 Smiley .

Изгледах първите два наведнъж, защото се случи да имам повечко свободно време. Иначе обикновено си гледам по епизод на ден (освен ако не са много кратки). Така че скоро сигурно не само ще ме догониш, а може и да ме надминеш.
И аз съм си виден мързел, да знаеш. Особено с гледането на сериали. В началото се засилвам и после... Давам го доста лежерно, така да се каже.

# 351
Шоши, още не съм го започвала When My Love Blooms. Не знам кога ще му дойде реда и на него. Само в събота ми остава малко свободно време, за да гледам нещо.

# 352
  • MJF
2в1, здраве да е , пък все някога ще стигнеш и до това заглавие. Hug

Видния мързел изгледа Diary (2018). Еми то сериите не са големи/дълги. А историята си продължи без много прекъсвания и плавно от една серия в друга. Съвсем сносно и достатъчно увлекателно заглавие. Нямам забележки. Но имам коментар по историята.
Скрит текст:
Приятелки, приятелки а както се оказа две от тях все пак щастие градили за сметка на трета от тях. В моите очи така беше а голямо извинение за цялата таз работа не видях. И това , че въпросния човек не бе в състояние да приема каквито и извинения не им е оправдание. Но хората са такива каквито са, а ти трябва да вземеш своите решения и да продължиш напред. Както направи ГГ. Тя бе образ в развитие. И като цяло ми хареса плавното и постъпателно разкриване на образите в това заглавие. По мой вкус.
Имам още коментар но ако някой друг го изгледа и се включи а аз не си забравя м/увременно за какво идеше реч Blush.

# 353
Tuon, нещо освежително?

И от г-н У. Б.

# 354
  • Разпиляна във въображението
Големи сладури Simple Smile

# 355
Много обичам реклами на корейско каПе Heart Eyes

Ооооо г-н У. Б се е снимал в реклама Scream Как?Защо?Аз си мислех,че доживотно ще озвучава анимации.

Crow's Blood
Ще започна с музиката,че за този тип продукции е много важна.Като чуеш определен сигмент и знаеш,че ще се случи нещо и направо те побиват тръпки.ОК е в този случай - бавна и зловеща музика.
Това не е хорър от типът на Ringu или Ju on,но ако някой реши да го гледа е по-добре да не си взима нищо за хапване.Уточнявам,че е копродукция между Япония и САЩ,което обяснява по-кървавите сцени,което си е американски приом.
Сюжетът е за ученичка от САЩ,която се мести в ново училище в Япония и защото е хорър започват да се случват странни,необичайни и плашещи неща.Зрителят знае,че баща и е учен,но по-късно разбираме,че  Маки (героинята) всъщност е експеримент.Истинската Маки е мъртва,а сега е съжевена от баща си.
Можем да го разгледаме и като японската версия на Франкенщаин.Също можем да го видим и като  Sci-Fi,защото започва с лекция по генетика и се стига до научен експеримент.Можем и да го видим като един чисто японски сериал (с доста хорър елементи) в който темата е човек и човечност.Всеки епизод започва с филосовски цитат свързан с хората,природата,живота.Освен това повдига темите за приятелството,с емейството, тормоз, пристрастяване. Все пак е японско.Разбира се,няма как да миним и без спецификите на жанра - стряскащи сцени като мъртви животни,крайници, органи и нали знаете,кое е най-стряскащото - малко момиче в тъмна нощ на самотна японска магистрала.Тук не малко момиче и е вучилище или хотел,но идеята е същата.Има и зараза,за да сме в тренда,нищо,че сериала е от 2016.
Напрегнат,действието се развива бързо и малко клишета от типа  - когато загубим близък име ме ли право да възстановим живота му? Имайки нужните знанията тябва ли да си играме на Бог? Научния прогрес.В кой момент спираме да сме хора и т.н.
Японското учищище се казваше "Доли",което е явна  препратка към експеримента с овцата.

# 356
От десет години не е снимал филм, а от двайсет години - сериал.
Добре, че поне се появява в реклами, иначе сигурно гледа детето и помага на жената в домакинството, ха, но поне достойно конкурира КоПи-принца, като рекламно лице на Максим.

Ето ти още от принцът на копи-то. Да ти е хубаво тази вечер.

# 357
Ожени се и спря да снима Cry
Но жена му продължава.Миналата година беше в някаква тъпотия.Имам спомен,че коментирах те.Любов с агнешко.

Гонг Ю държи фронта Heart Eyes

# 358
Да, този път помниш.
Сериалът беше Romance is a Bonus Book с десет години по-младия от нея И Джонг Сок.
И след това той влезе в казарма. 2 януари 2021 г. му е датата, а може да го пуснат и преди края на годината, кой знае.

# 359
И днес пак Гонг Ю,но за Discovery Expedition Korea 2020.Хаштагът е IAMADISCOVERER
Ако някой иска да си купи нещо - тук

Общата реклама и само частта с Гонг Ю

Дрехите се продавали,не той Scream Joy Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт