Магията на изтока - тема 61

• 18 282
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Шо, започна ли да гледаш Blanket Cats? Аз вече минах първите два епизода, харесва ми.

# 331
Изгледахме финала снощи на Краля. Като цяло съм разочарована. Очаквах повече екшън, а накрая само се питах кога ще свърши този епизод. Накрая голямо прескачане във времето, във вселените, скучна работа.
Аз очаквах,че ще има смърт или поне вечна раздяла,а не това.
Корейци. Imp
То целият сериал беше,за да си разхожди Минчо палтата след казармата и да си направят реклама на кимчито и сие продукти.

# 332
  • София
Голямо разочарование беше финалът на Краля... Като че ли тъжните финали много по-добре им се получават. Честно казано Хонг Гил Донг не съм сигурна че бих го препоръчала На някой да го гледа (на мен ми хареса, но не ми е от най-любимите), но още си спомням финала колко беше завладяващ. Изгледах и Гоблин, много е сладък и главната определено повече ми хареса там, и химията между нея и Гоблина беше доста голяма, за разлика от Мин Хо и нея. Аз се надявам да съберат Мин Хо и лисичката от Гумихо, много биха си подхождали според мен.

# 333
То целият сериал беше,за да си разхожди Минчо палтата след казармата и да си направят реклама на кимчито и сие продукти.

Хаха, ами те заради него създават сериала. Заради рекламата, Минчо, а сценария - няма никакво значение. Парите вървят, народа гледа.
В събота започва този сериал, който е направен по същата схема - един оборотен (който само ще краси екрана, той друго и не може), а всичко останало ще е многоооооо грим и реклама на коли, на техника, на козметика, мебели и каквото се сетиш. А колко драма ще има, колко глупости... Но народът ще гледа и ще чака за някоя умряла скумрийска целувка цели 16 епизода.

# 334
  • DE
Аз много харесвам "Хонг Гил Донг"  Беше първия ми сблъсък с корейските сериали, тогава го излъчваха и чакахме със седмици за субтитри. Финала му е един от най-добрите за мен. Не бих го гледала отново, защото твърде харесвах Канг Джи Хуан, но след пиянските му изцепки не мисля, че бих го гледала отново където и да е.

# 335
И аз харесвам Хонг Гил Донг,а и при него нямаше как да има друг изход.Финалната сцена ми е една от любимите.Много силна.Има и доста забвни моменти и чудесен каст.
Както Дането каза - Джи Хуан повече нямам желание да го гледам никъде.Ако въобще снима.Да,не е нужно да смесвам реалния образ и този на героите,но пак е жалко и гадно.

Jang Keun-Suk в казармата ли е?

Рос,тази година и аз чакам японско -Imawa no Kuni no Arisu и ако чуеш нещо не ме забравяй.

# 336
  • Разпиляна във въображението
Някой има ли представа кой е актьорът, който изигра порасналото момче /което си го обясних, че е флейтата/ в Краля?

# 337
Гъсокът излезе преди две-три седмици от казарма. Все същият е, а и той реално не кара никаква казарма. Стоя зад едно бюро, беше служител в някаква гражданска служба.
Ще снима пак сериал, мани, мани....

Наесен (късна есен дори) с Кенто. И аз го чакам, но още не се знае много, освен че в момента снимат с Тао Цучия.
Не Нетфликс е, така че ще излезе директно на английски. Няма да се чака за превод.
Ще те държа в течение, ако науча нещо повече от моите японски тайни служби.

# 338
  • MJF
Ой, Бел, сега пак проверих. В моя ресурс https://www4.watchasian.to/drama-detail/blanket-cats  са качени само 3 от 7 серии с превод. Blush като виден мързел не съм проверила още другаде. Колко котаци видя в първите 2 серии ? Питам за да съм подготвена, все пак това не са любимите ми кучета WinkSmiley

Снощи уж щях да почвам Diary ( 2018) но се отплеснах. Така че няма с какво да се похваля гледано.

2в1, гледаш ли When My Love Blooms?Аз се включих към загавието май някъде при 5-7 излъчени серии. Заради каста и проба. С големи редакции на "световната драма" ги минах излъчените към онзи момент и още 1-2 серии но после съм си забравила.  Видях сега,  че наближава заветното 16 (някой е сменил картинката с която излиза в списъка за скоро качени по някое време  в моя ресурс и така съм го и забравила ooooh!)

# 339
И аз засега намерих само 3 епизода на английски, но нали скоро се очаква и другите да са готови, реших да започна с гледането.

# 340
Не е качен с всички епизоди. Не са го видели в онлайн-сайтовете, знаеш как проспиват японските сериали. Явно тя е започнала да гледа първите три епизода, преведени от три години. Ти ще чакаш. Свикнала си.
Котките са седем. Понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък, събота и неделя, хаха.

Tuon, ето ти една съвсем топла новина от японците. Отлагат премиерата на Godzilla vs Kong с Шун и господин А. С.
Новата дата е 21 май 2021 г. Честито. Ще чакаме още много.

# 341
  • MJF
Бел, аз може да съм  виден мързел , всъщност съм Blush , но седна ли да гледам ....може и 7 серии анблок да мина. Тъй че ще те догоня като ни пуснат всички 7 Smiley .
Е добре, по котка на ден бива за кучелюбител Grinning

Е тез пък с размах отлагат. Направо като лятната олимпиада Wink

# 342
Tuon, ето ти една съвсем топла новина от японците. Отлагат премиерата на Godzilla vs Kong с Шун и господин А. С.
Новата дата е 21 май 2021 г. Честито. Ще чакаме още много.
Cry
Очаквано.Ковид 19 е виновен. Още отложени филми ще има,защото няма как да напълнят кината и ще загубят пари.Дори за оскарите се говори,че ще ги отложат.
Не,че филма ще е кой знае какво,но се каних да изплакна окото.

Кенто го гледах скоро в The Forest of Wool and Steel.Страхотна роля направи.

# 343
Godzilla vs Kong трябва да го прекръстят на Шун Огури vs Александър Скарскард.
Аз съм за Шунко. Не, че умирам от любов по него, ама заради едната японска чест и дебютът му в Холивуд. Само не знам как е говорил на английски... Сигурно ще предизвиква смях.

Шо, ти се стягай, че японците се готвят за силно лято, след като не излъчиха нищо от пролетните сериали.

Watashi no Kaseifu Nagisa-san

Ето ти едно още едно от заглавията, които съм заделила да гледаме лятото с нашите общи любимци Микако Табе и Коджи Сето, а Нао Омори (злият от Border, който Шун хвърли от сградата) тук няма да е лошко, а ще го играе домашен помощник на Микако.
Микако ще е нещо като нашата Анемия, хаха. Няма да й се чисти и готви. Отдадена е на кариерата си.
Романтична комедия. За лятото е перфектна, а и е по манга. Дано обаче е от мангите, които харесваме (като гледам тийзъра, да). Може това заглавие да замести Нагито от миналото лято. Ще видим.
На 7 юли започва. Гледаме.

Усещам, че Нагиса-сан (героят на Нао Омори) ще се превърне в нарицателно между нас и ще го използваме за домашен помощник. Особено ти сигурно ще имаш нужда от него, хаха.
Не мога да си представя Нао Омори в тази светлина, защото винаги съм го гледала в много сериозни роли/превъплъщения, но явно е решил да смени малко посоката.

Ето и тийзър на първи епизод.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 16:49 от rossonera

# 344
То почти няма инфо за филма освен най-логичното,че двечките същества  ще се изправят едно срещо друго.Сашо ще го играе геолог,а за Шун - незнам.Според мен ще е учен.Японски учен и може да не се е наложило да говори на инглиш.

За сенсей Шо нещо да се чува.Филма,сватба,деца?

Гост,направо се измъчих с двата епизода на En of Love 3.Много скучно.2епизод само си чатиха.

Общи условия

Активация на акаунт