Магията на изтока - тема 61

• 18 359
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Грейпфрут и морска сол.Дрън-дрън.
Това са били най-малко продаваните филтри и гледай сега как всички са изкупени.И да бяха с аромат на
мокро куче пак щяха да се избият за тях.

Корейците са много наясно как да си продадат продуктите

# 541
И да бяха с аромат на мокро куче пак щяха да се избият за тях.

Ох, не мога да спра да се смея! Права си, разбира се.

# 542
Тези са от последните дни. Много ги въртят по всички корейски тв.
Кафе не пия, бира също, ама... ето на. Да ти се прииска да опиташ.

# 543
  • България
Петъчно пускам клип с Leo Luo.

Колкото повече гледам този актьор в сериали, толкова повече ми харесва.
Някои, като Li Hong Yi ме привличат от пръв поглед, с Leo Luo е по-сложно. Grinning

# 544
И мезето за бирата Wink

Ох, аман от манията им за слабеене Imp. Не, че не изглежда добре батко ви Рейн, но и той се е стопил.
И още малко от него с участието му в новата песен на Zico.

# 545
Кака му на Рейн да вземе да му поръча нещо за хапване.Foodpanda,Тakeaway, или да му направи една мусака.
Не ми харесва така.

# 546
И мезето за бирата Wink

Скрит текст:

Не ти трябват вредните снаксове на Пи. Ето ти нещо полезно.

# 547
О, Рос, и аз като теб с кафето и бирата. Джънкът не ме вълнува, но пък този, дето го рекламира никога не е в повече Wink.

Скрит текст:

Петък е newsm08

Tuon, не знам кака му дали му готви, ама му е подсигурила добро семейно ложе Revolving Hearts

Скрит текст:
видях в другата тема, че питаш за Къща от карти. Хубав е сериала, но си е чисто екшън-крими. Нищо с Ф няма.

# 548
В лице е странна. Правила е някакви подобрения. Бях я видяла в някакви откъси от Hi Bye, Mama и там ми направи впечатление. Като подпухнала е в лице, а не беше такава.
На бузи как наддават корейците, леле. Голям проблем им е.
Видях наскоро и Бом на какво е заприличала, уплаших се. А каква Бомка беше...

# 549
2в1,не я оправдавай. Да влиза в тренда и да му говтви,още малко ще се стопи.Няма да има сили да денси и още по-лошо да си къса потниците.

Mydramalist ме уведоми,че Пуш има днес ден-ден Birthday
Ще си избера някоя голяма драма с него. Да има рев и скубане на коси.
Скрит текст:

# 550
  • BG
Tuon,каква тематика предпочиташ за лакорн?

# 551
Ох,искам да не е с много епизоди,че и без това са им дълги.Да не е исторически (Wanida  дали се брои за такъв?),действието да се развива в Банкок,а не в дълбоката провинция. Трябва да има семейна тайна,някаква драма,но да завършва щастливо и главните да имат пухкави моменти,а не само да се държат за ръка.В началото може да не се обичат,но малко по-малко докато се дразнят и да се влюбят.Ама държа на бившата/бившия да са налични.
Дано не те затруднявам.

# 552
# 553
Гост,благодаря Hug
Първият е с Марио,защото знаеш,че го обичам Hug Hug
Обаче първо ще видя този със сладура от Boy For Rent -  Lee Thanat
С него чакам  сезон 2 на Friend Zone.
А главния от този лакорн - Tor Thanapob фенките го искат в ролята на Домьоджи в тай версията на ББФ.
Обаче,той не е в каталога на GMMTV,а кастингът е бил на 3 март и кандидатите трябвало да са на възраст между 17 и 23 години и височина над 180 сантиметра. Не знам дали обаче е изцяло за нови лица или са се явявали и познати.Няма инфо.

# 554
Япония отново е под вода. Горките хора...
Проливни дъждове на о-в Кюшу, реки излезли от коритата си, свлачища, а загиналите са над 20 души (поне до този момент).

Шо, това е най-новия модел на шинкансен, който тръгна на 1 юли. Ето, да видиш и да се "повозиш".
И един японски филм с наш Шинджи. Последният с негово участие, който излезе наскоро - Romance Doll

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт