Магията на изтока - тема 61

• 18 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • MJF
Видях шинкансена.
Водата пак е най-голямата природна стихия.
Браво че се превели/качили бързо новия филм. Но ще поизчакам малко за него , да го качат и по другите обичайни места, защото този сайт не се разбира много добре с моите устройства.
Hug
Нищо не съм гледала уикенда на фронта но видях че са ми качили последния епизод на Karera wo Mirebawakaru Koto
Нещо много неща събрах за гледане Thinking . Ще трябва да се задействам. Само дето като настане жега и аз изпадам в гладам-летаргия малко и гледам все да е нещо с байсейн или лед ако ще е на екрана Mr. Green , случайно да не се нагрея от екрана Wink

# 556
Гледах Infernal Affairs, отдавна се канех. Много харесах "От другата страна" на Скорсезе още преди да знам, че е римейк на този филм. За мен и двата са еднакво добри. Бонусът тук е :
Скрит текст:

# 557
Бел,сигурно знаеш,но Infernal Affairs има цели 3 части.
2 и 3
Имам някакъв смътен спомен,че първия филм ми хареса най-много.
Tony Leung участва и в трите.Великолепен артист,макар,че това не ми е любимия филм с него.

# 558

Tony Leung участва и в трите.Великолепен артист,макар,че това не ми е любимия филм с него.
Той и ДиКаприо е много добър и ми сред любимите актьори, но пък визуално никак не ми допада. Затова писах, че и двата филма са като цяло равностойни, но за мен Тони е бонус. Гледах и трите части, пропуснах да уточня.
А на теб кой ти е любимият филм с него?

# 559
  • Разпиляна във въображението
Ние напредваме с 365. Познах кой им подлива вода, сега въпросът е защо Simple Smile

# 560
My Unfamiliar Family - епизод 11

Бях забравила, че все пак имам нещо корейско за довършване през седмицата, заради Ким Джи Сок.
Мъка, такава мъка е и 11-ти епизод, че не си заслужаваше отделеното време. Главната бяла чапла е.... голяма бяла чапла на квадрат. Влезе в анти-списъка ми с тъпи корейки нарочени за актриси. Няма, не й идва отвътре, не става.

Корейците са царе на съсипване на всичко. Нямат равни. Поредният добре стартирал сериал, който превърнаха в обикновена сапунка/ мелодрама.
Очаквам бащата да го диагностицират с тумор. Толкова е елементарна сценаристката, че само това може да й роди главата.

Добре, че са тези двамата и гейчето. Да имам поне някакъв стимул да изгледам и останалите пет епизода до финал.

Шо-сан, днес стартира един от трите японски сериала, които заделих да гледаме лятото.
Говорих ти за него Watashi no Kaseifu Nagisa-san с Микако, Коджи и Нао Омори. Ти тръгна да "изследваш" Нао Омори, но какво стана, така и не каза нищо повече.
Коментар за първи епизод довечера, като го гледам по TBS.

Другите два японски, които съм заделила са Ханзава Наоки Сезон 2 (отиди на "другото място" и си припомни нашите коментари, когато навремето гледахме първи сезон с теб и Razzormaw) и новия сериал на Сатоми Ишихара и Кей Танака - Unsung Cinderella.

Кей Танака има и втори сериал това лято. Криминална комедия, но все още не е обявен с точна дата. Чакам и него.

# 561
Бел в Lust, Caution, 2046, Happy Together и където си прартнира с Такеши.

# 562
  • MJF
На фона на Наги-инструментали- тия дни много го слушам - https://www.youtube.com/watch?v=MERT3sbtPQU
Брей дълги епизодите на My Unfamiliar Family, а цели 5 остават.
Nao Omori когато го разследвах нищо не открих доколкото помня.

Мда, като почна да гледам Ханзава Наоки Сезон 2 ще ида да си припомня щом там сме го разнищили сезон 1. Каквито сме подробни ще трябва да е достатъчно за да се сетя "за какво аджеба идеше реч в първата част" Smile

Karera wo Mirebawakaru Koto изгледан. Симпатичен финал. И като цяло симаптично заглавие. Нямам забележки. Имаше си всичко. И без излишна мелодрама въпреки драмата и добрата доза хумор. По мой вкус. Лесно се гледа.

Видях и Romance Doll но не ме предразположи тоз филм към коментар. Нещо не достига и не разбрах действията на главните герои към края. За да им разбера тоз акт ми трябваше повече текст от Тя и Той преди това. Човека -филм Yuki Tanada го разгледах но не се сещам друго да съм гледала от него. В заключение филма е от рубриката "можеше и да го прескоча".

# 563
Бел в Lust, Caution, 2046, Happy Together и където си прартнира с Такеши.
2046 и Happy Together не съм ги гледала. Особено първият ми звучи доста любопитно и сигурно скоро ще му дойде редът.
Много ги харесвам и аз в тандем с Такеши, добре им се получава.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 20:23 от bell_87

# 564
  • България
Останаха ми около десет епизода от An Oriental Odyssey (2018).
Много ми хареса. Преди това бях започнала един многообещаващ сериа Xuan-Yuan Sword: Han Cloud (2017).
Това е вторият сериал, който зарязвам. Уж всичко е ОК, но въобще не ми задържа вниманието.
Първият зарязан беше заради Дилраба. Лошото е че тя, а и още една китайска кифла са ми доста неприятни, обаче участват в много фентъзита и се каня все пак да се пробвам да гледам сериали с тяхно участие.
The Flame's Daughter (2018), The King's Woman (2017) - в тия двата Дилраба е с Vin Zhang, как да пропусна.
А в The Long Ballad (2020) ще участва пак във фентъзи с другата ми "любимка" Rosy Zhao. Confused
Толкова симпатични китайски актриси видях, защо точно тия двете участват във фентъзитата. Disappointed

# 565
Мда, като почна да гледам Ханзава Наоки Сезон 2 ще ида да си припомня щом там сме го разнищили сезон 1. Каквито сме подробни ще трябва да е достатъчно за да се сетя "за какво аджеба идеше реч в първата част" Smile

Не, не ти трябва. Сетих се, че ти мрънкоти и не го гледа/ коментира с мен и Razzormaw, а след това. Беше преди седем години, ехееееее.
Не ти трябва втори сезон. Аз ще го гледам обаче, защото през 2013 г. тази сериал подобри рекорди по гледаемост в Япония и ми влезе в най-любими.
Имам някакви спомени, че историята завърши ясно, без да си оставят вратичка за втори сезон, та, ще видя сега откъде и как ще подхванат всичко.

За теб най-добре само Кей Танака. Той ти действа добре.

Ух, Соки! Какво ми го рекламираш този спам.

# 566
Имам въпрос за 2046. Четох, че се води продължение на два други филма. Трябва ли да гледам първо тях, или може да се гледа и самостоятелно?

# 567
  • MJF
E що? Thinking . Сега ще ме накараш мен мързела да поровя. Помня че съм го гледала. То аз редовно мрънкам. Въпрос/определящото  e в каква  доза. Mr. Green

Кей Танака, къде го гледах последно? Скоро ми се мярна в нещо, дето играеше бивш приятел на ГГ. Thinking а преди това в онова с безбройните убийства в една сграда.

Проверих. Брей голямо мрънкане съм му ударила на втората част на Ханзава Наоки и то най-вече по адрес на режисьора. Тук  е същия- проверих, така че  .... да се стяга. Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 20:42 от Шошулчо

# 568
Бел,аз първо гледах 2046 и после другите два.Според мен може отделно.Те са паралелни истории. Всеки филм представя различни герои. Просто те се появяват във филма,но без огромно значение.Ама ако си ги откриеш си ги виж като трилогия.

Моарейн,Дането със сигурност е гледала The Flame's Daughter.Виж с търсачката какво е писала и така се ориентирай. Макар,че с Вик може да се видят и по-добри неща,не са фентъзи.

Гост, My Engineer бил по новела.Сериалът дори включвал цели две новели. Едната е със същото име и включва основната двойка,а другата е Space : The Gap Between Us и е за Кинг и Рам,а сега се очаква да излезна още една за героите на онзи с дублирания глас и досадника му. Вече не се учудвам,те сигурно ще филмират всички подобни новели.

# 569
E що? Thinking . Сега ще ме накараш мен мързела да поровя. Помня че съм го гледала. То аз редовно мрънкам. Въпрос/определящото  e в каква  доза. Mr. Green

Ще видим колко ще мрънчотиш като започне втори сезон.

Корейците потвърдиха коя ще е актрисата, която ще застане редом до Чи Джин Хи в римейка на английския сериал Undercover. Това ще е моята любимка Ким Хьон Джу.
Продукцията ще е на JTBC (брррр, смокини и черници!) и ще го излъчат през първата половина на 2021 г. Заради двамата главни може и да се прежаля. Много са ми симпатични като двойка, а и вече играли заедно преди четири години.

Общи условия

Активация на акаунт