Магията на изтока - тема 61

• 18 330
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Разпиляна във въображението
Имам някакъв спомен за сериал, който се чака вече мнооого време. За някакъв Вълк беше. Някакво инфо дали ще тръгва?

# 571
Мирел -The Wolf си чакеме.То ако стане ще кажем.Ще отворим бутилка шампанско като изгледаме първи епизод.
Tрейлър

Накрая Joy Coming soon 2018 Joy Joy Joy Cry

# 572
  • България
Имам някакъв спомен за сериал, който се чака вече мнооого време. За някакъв Вълк беше. Някакво инфо дали ще тръгва?
Е, то зависи кого питаш.
Аз, например, с нетърпение чакам Ashes of Love: Season 2 (2020)
и The Eternal Love 3 (2021).
Имам пък други планирани и не ги започвам, защото още не са пуснали последните сезони.

# 573
  • Разпиляна във въображението
Точно за The Wolf става въпрос. Голямо чакане, голям нещо.

# 574
  • България
Моарейн,Дането със сигурност е гледала The Flame's Daughter.Виж с търсачката какво е писала и така се ориентирай. Макар,че с Вик може да се видят и по-добри неща,не са фентъзи.
Благодаря!
Ще потърся мнението ѝ, но като гледам май никой друг не залита толкова по китайските фентъзита, като мен.
Дъщеря ми след поне 10 години гледане на корейско зави към китайските Wuxia, обаче пък харесва различни от моите фаворити. Дилраба не я дразни, Венго ѝ е любимец, а не харесва Mark Chao, затова и не изгледа Eternal Love (2017).
Гледала е само моментите с Дилраба и Венго. Веднага след това изгледа Eternal Love of Dream.
Така че и с нея не мога да обменям много впечатления, пък сме близки роднини, живели 20 години заедно. Grinning

# 575
Много ми е интересно какво толкова има, че го спират.За Вълчето.
Аз и преди съм писала,че от толкова чакане накрая няма да ми хареса Smile

МаТиен ще вземе учaстие в Chasing the Light,който ще разказва за трима дущи,които се борят с несгодите на живота. Единият е с проблемно семейство,втория с проблеми в кариерата,а третия е измъчван от болест. Все още не е ясно коя роля ще изиграе.Води се романтика.

Ето го и във фотосесия за някакво китайско списание.
Скрит текст:

Моарейн, Марк наистина е ужасен в Eternal Love. Той трябва да се гледа в друго.
Май само филмите за Detective Dee могат да минат за фентъзи.Пък и те не са кой знае какво.

# 576
  • България
Моарейн, Марк наистина е ужасен в Eternal Love. Той трябва да се гледа в друго.
Май само филмите за Detective Dee могат да минат за фентъзи.Пък и те не са кой знае какво.
Точно такъв го прибирам, много обичам мъже с дълги коси. Heart

Европеец с къса коса по-може, но китайците ги харесвам най-вече с дълги.

Рових в старите теми, Дането не е харесала The Flame's Daughter .
Разбрах обаче кой е Вик (Vic Chou) и кой е Бин Бин (Vin Zhang) - този ми е в Списъка.
Остана да разбера и кой е Катерицата.
Някой с големи зъби? Grin

# 577
Катерицата  е Song Jung Gi .Simple Smile

# 578
Катерицата е Сонг Джун Ки, а прякорът идва от героя му в сериала Sungkyunkwan Scandal.

# 579
  • България
Не изглежда никак зле тази Катерица.
Някой гледал ли е An Oriental Odyssey (2018)?
Финалът май е с голяма въпросителна.

# 580
Ами.Нищо особено не е.Гледай китайците.
Innocent Yum Mask (има модерен емотикон).При мен са много модерни с надписи Blackpink, BTS, с националния флаг и разни лозунги.

# 581
  • България
О, китайците са друго вино.
От 39 броя в Списъка, имам една китайка, един корец, един японец и останалите са китайци. Grinning

# 582
Was It Love - епизод 1

Днес започна в Корея.
Сонг Джи Хьо и Сон Хо Джун са в главните роли и се подлъгах, въпреки че е сериал на JTBC.
Нямам нищо за следене през седмицата от корейците, а и е такава суша, че може и да го продължа, макар че още в първи епизод всичко ми стана ясно.
Ще реша с течение на епизодите. С корейските сериали няма нищо сигурно.

Шо, чети. Хо Джун ти харесва, така че може и ти да решиш да го прехвърляш през седмицата. То и без това на мястото на Йол Чани и Маншики нямаме нищо за гледане в сряда и четвъртък.

Историята:

Скрит текст:
Героинята на Сонг Джи Хьо е самотна майка с 14-годишна дъщеря и майка (добре познатата ни Ким Ми Кьонг). Трите жени (от три поколения) живеят заедно.
Татко няма, поне не и официално. Уж е умрял, ама на финал се появи по-жив отвсякога и това е героят на наш Хо Джун.

Как завъртяха корейската каша?
Отново с до болка познатите ни клишета. Тийнейджърката е добро дете, но липсата на бащата си казва тежката дума и то в хомофобско общество, като корейското, нещата стават драматични. Детето страда, че няма баща, а на родителката изобщо не й е лесно.

Майката, т.е нашата главна героиня, е затънала в дългове в нейната продуцентска компания и за да направи новия си филм (май филм беше, не обърнах внимание дали е филм или сериал) има нужда от много пари, освен че трябва да изплати и стари дългове на шефа си, който избяга.
И това ни е познато - дългове и лихвари да искаш в Корея.

И дааа, нашата продуцентка, оставена без право на избор, се принуди да вземе пари от гангстер.
На тези сцени се смях с глас, особено като включиха и двете белгийски овчарки малиноа, все едно гледах сцените на Хали Бери и Киану от Джон Уик 3.
Гангстерът е моят човек, хаха. Страшен образ. Гангстер, но с добро сърце и мамчето вече си има обожател.

А как се появи Хо Джун? Оказа се, че той е сценарист на тази нова продукция и нашата продуцентка се срещна с него на финал. Шок и ужас като го видя, защото той използва псевдоним и не се представя с истинското си име, което е О Де О. Лесно се помни - О Де О, хаха.
Намекна се и от спомените на главната героиня, че Хо Джун е баща на детето, но явно това е станало след някаква пиянска нощ, а тя, естествено, не му е казала и сама е решила да отгледа детето.
Интересно дали той я помни. Утре се надявам да разберем, защото поне от финала на първи епизод не личеше да я познава или да я помни (поне засега).

Отделно, освен гангстера и таткото, в историята имаме и още двама мъже - учителят по физическо на щерката и един актьор. Всички тези четирима мъже ще пърхат 16 епизода около мамчето, за да видим на финал как тя се събира с героя на Хо Джун, т.е таткото.
Абе, корейщинки. До болка познати и гледани.

# 583
Гост,нали не успявам да култивирам търпение и не мога да чакам да видя какво ще стане с My Engineer и реших да видя новелата. Сега точно е на голямата драма (чакам превод),но Рам е по-мразен и от Вий (En of Love-Love Mechanics),което не мислех,че може да се случи.

В спойлер,ако не искаш да четеш,пък и може да го променят в сериала.
Скрит текст:
Кинг е описан като съвършеното същество,мил,добър,весел.Идеален.Такъв човек има само в романите.
Рам,който е приятел на докторчето и явно делят един мозък.Ако имат такъв.Та този който получи признание,целувка,подкрепа Scream се целува (и не само) пред очите на мистър Идеален.Направо му разби сърцето 5 глави преди финала.
Сигурно ще му измислят оправдание.

# 584
Последен работен ден.Вижда му се края.

Ето Joon Gi за GQ Корея - юни
Скрит текст:

И за с.The Star - юли.На о.Макао е снимана фотосесията
Скрит текст:

Джони-то рекламира някаква кола.
Скрит текст:

То си пишело,че било новото Пежо 2008,ама кой да чете.
Има го и с новия мъжки парфюм на Диор (бергамонт и кехлибарено дърво),но когато Дането се появи Stuck Out Tongue Winking Eye

9 любовни триъгълника в корейските драми,които разбиват сърцата
Поне според автора на статията,защото аз от тези съм гледала една и половина.Може и две да са,защото съм сигурна,че гледах една от всичките REPLY-някоя година.
Моите щяха да са съвсем други.
Защо СуперБини присъства?Аз си мислех,че в Кифлата му даде сърцето си още когато и готви.Scream

Общи условия

Активация на акаунт