Магията на изтока - тема 61

• 18 321
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • MJF
Шо прочете. Даже много внимателно. Толкоз че чак за малко да се обърка от Tuon и да реши че е петък. Мне, четвъртък е .  Naughty 

Мне, пас съм на кор-текущия фронт. Направо прекалих. Стига ми туй за "фамилията". Него ще догледам.
Thinking Son Ho-Jun не мога да се сетя от къде ми е познат. Гледам му биото но не виждам   newsm78 . ?

Но почнах две неща вчера: Trans-Siberian Pathfinders и Haken no Hinkaku
И на двете съм някъде по дължината на първите им епизоди Blush. Еми прекъсват ме.
Та . На пътешествениците
Скрит текст:
съм до момента когато се мотаят на летището на Владивосток или май вече са на гарата. Но като цяло се мотаят Mr. Green . В изгледаното , бързо говорят и час по час спирам картината за да си доизчета буквите. Вече чух едно клише, май от нашия мистър Паста / Lee Sun-kyun. Да видя нататък как ще е . Иначе на няколко пъти ме усмихнаха, гледам им аз подготовката а се догаждам какво ги чака Mr. Green
Haken no Hinkaku
Скрит текст:
Сериала е от 2007 а визията е като за сериалите от 90-те години. Ама то май тогава се развива действието. Честно казано сега взех да се Thinking , пропуснах да обърна внимание на тоз момент. Но сигурно в началото на всяка серия в увода ще ми подскажат.  Omae се появи с гръм и трясък на хоризонта. Испанското начало направо ме Mr. Green. Тепърва ще е сеира с постоянните работници. Smile

# 586
Нали го гледа с Джи Сопа в Териус-а. Толкова ли бързо забрави? Няма и две години от излъчването на сериала по MBC. Като го гледа, че писа за него, че Хо Джун това, че онова, а сега не го помниш.

Изгледах и днешния втори епизод на Was It Love

Да, поредната сапунка на JTBC. Тия са най-анти корейската тв. Ровят дъното с всеки нов сериал. Нищо друго освен посредствена мелодрама не могат да създадат. Нищо.

Скрит текст:
Не знам какви ще ги плетат до финал, като е ясно кой е таткото и то още от първи епизод. Сега ще се чака кога тя ще му каже и каква е причината да избяга от него след като са имали няколкогодишна връзка като студенти, той я е обичал, но тя решава да го зареже, при това бременна и без да му каже.
Драмата ще е с детето, като разбере, че е лъгано толкова години. То сега взе да си мисли, че един друг е таткото (учителят по физическо) и стана една каша. Корейска.

Само ганстерчето ми харесва и героят на Хо Джуни. Ще прехвърлям епизодите сряда и четвъртък, но колкото да видя кога и как тя ще му каже за детето. Останалото вече съм го гледала. Язък за симпатичния каст.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 20:05 от rossonera

# 587
  • MJF
Ха, така е като ме мързи и разчитам да се сетя само от гледката на заглавията без да ги разцъкам. Помня Териус ама такова My Secret, Terrius не помня. Сега като видях се сетих за героя на Хо Джун ,  той бе лошия, голям дзвер,  но се реабилитира. Сещам се за едни чанти Mr. Green
Като гледам Son Ho-Jun не се е много разснимал. Може повече той.

Е тез разпознаха ли се , родителите на детето? В Was It Love. Те всичко изяснили на зрителя в началото пък имат още  ..... епизода Mr. Green . Не се снима така.

Ще погледам после транс-сибирската дружина колко още ще се мотаят преди да си купят билети за влака. То само колко и как излизаха от летището .... ooooh!

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 19:50 от Шошулчо

# 588
Разпознаха се.

Това е превюто за другата седмица.

Зяпай Транс-сибирските пътешественици. Ким Нам Гил разпозна ли го? Наскоро ти говорих доста за него, дано помниш.

# 589
Шош,моя четвъртък е петък.Принципно не работим в петък.Запразних вече Champagne
Иначе страдам Cry чета тайско там героя страда,гледам тайско и там страдат.Страдание да има Scream
Hug Добре дошла в клуб "Забравих" Smile
Помниш само лешнико/орехо трошачката в The Master's Sun

# 590
моя четвъртък е петък

Ами щом си казала...

Барон и Такеши
Скрит текст:

# 591
  • България
Винаги съм готова за петък, даже да е четвъртък. Grinning

Започнах Love of Thousand Years (2020).
Първата серия ми върви трудно, втората сякаш вече започва да става интересна.

# 592
Винаги съм готова за петък, даже да е четвъртък.

Ако не се лъжа, миналата година бяхме решили цяло лято всеки ден да е петък. Предлагам пак същото.

# 593
Ако не се лъжа, миналата година бяхме решили цяло лято всеки ден да е петък. Предлагам пак същото.
Така беше.Помня.
Бел Hug
Taзи година май няма да видим Love of Thousand Years.

Моарейн,много ги обичам тези с белите перуки.
Много ли е любовно?10 живота,1000 години чакане.Почти като Венго и Раба.

# 594
  • България
Аз съм "за".
Днес набедих в друга тема Vin Zhang, че си е пипал устните, но Tuon обясни как стоят нещата. Човекът просто имал в повече материал от природата.
 Това го качи напред в личния ми списък. Иначе не съм против корекциите, но когато целят естествена визия. При него естественото е чак като изкуствено. Grinning
Скрит текст:

Taзи година май няма да видим Love of Thousand Years.
Моарейн,много ги обичам тези с белите перуки.
Много ли е любовно?10 живота,1000 години чакане.Почти като Венго и Раба.
Аз точно този гледам, защо няма да го видим? Има го вече.
Не е любовно, напротив, досега има много трупове и кръв, но и малко бавно действие.

# 595
Oбъркала съм.С Бел чакаме Sons of the Neon Night

Аз утре ще те облъча и с МаТиен Smiling Imp
Ще ти го намеря в синичко,нали си от Синята аджа.Обаче като ти гледам списъчето си за зелената,те си имаха повече стражници. Smile

# 596
С Бел чакаме Sons of the Neon Night

Вече почвам да се чудя дали ще доживеем да го видим на екран. В imdb до скоро беше обявена 2020 година за премиера, не знам дали има промяна.

# 597
Откриха мъртъв кмета на Сеул, след няколко часа на издирване. Самоубийство.
Очаквах го, след като го обявиха следобяд и разкриха, че неговата бивша секретарка е подала жалба за сексуално посегателство в полицията. И сам е знаел какво го чака...
Там поне имат някаква чест. Вършил мизерии и сам слага край на живота си, а нашата абсурдна родина е рай за мутри и престъпници.

Сбогувал се с дъщеря си, казал какво иска последно тя да направи и си тръгнал.

# 598
  • България
Аз утре ще те облъча и с МаТиен Smiling Imp
Ще ти го намеря в синичко,нали си от Синята аджа.Обаче като ти гледам списъчето си за зелената,те си имаха повече стражници. Smile

Всъщност исках Моарейн да избере Зелената аджа, но Синята и Бялата също бяха вариант. Grinning

# 599
Бел,още пише 2020,ама ако ще излиза есента/зимата вече трябваше да има дата. Доста филми вече ги обявиха за догодина.
Ще доживеем.

Моарейн,не разбирам Stuck Out Tongue.Щерката на 9-те луни е вярна само на един - този който гледа в момента Joy
То няма как да избере червената,кафявите бяха скучни,жълтите лекари,сивите не ги помня и някаква изпускам.

Общи условия

Активация на акаунт