Магията на изтока - тема 61

• 18 316
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • България
Черната. Grinning

# 601
Снощи гледах японски филм.Ред сополи,ред сълзи.Накрая се разделиха.Но за толкова малко серии ми идва натрупано.
https://doramy.club/17403-ty-moya-sudba-yaponskaya-versiya.html

# 602
  • MJF
Транссибирците ги докарах до 40 и някоя минута. Стана ми горещо от гледката ooooh!
Скрит текст:
Разгеле домъкнаха се до жп-гара Владивосток с маршрутката- позната картинка/теснотия. И като настана това обикаляне на самата жп-гара с тез ми ти дисаги техни, в жегата, без климатик, без асансьор........ направо Rolling Eyes  Много разпасана команда. Как имат сили след всичко това да хукнат да търсят ресторант не знам.
Ееее  Ким Нам Гил знам кой е , най-малкото задочно от тук. Непознат ми е само младока, сега да не ровя за името му. Той най-оправен излезе на гарата до тук.
Утре дано догледам първа серия. Явно ще ядат , така че трябва да се подготвя.

Tuon, ясно. При теб като магазин Била тук . Те брошурите/промоциите от четвъртък ги почват WinkSmile

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 23:25 от Шошулчо

# 603
Снощи гледах японски филм.Ред сополи,ред сълзи.Накрая се разделиха.Но за толкова малко серии ми идва натрупано.
https://doramy.club/17403-ty-moya-sudba-yaponskaya-versiya.html

Трябвало е да гледаш корейската или тайванската версия. Финалът при тях е различен от японския.

# 604
  • MJF
Брей японците ли са прекалили с мелодрамата на Fated To Love You?! Що така са се изложили Thinking

Рос, забелязах на моя ресурс качен втори епизод на Haken no Hinkaku 2 . Ти почна ли го? И още един процедурен въпрос след като ми се опря първия епизод на транссибирците като продължителност на серията. Всички серии ли са като първата - над час? Не знам що така се излагам последните дни та не мога да довърша епизод Thinking. То и на "корейската фамилия" са над час и се "замотвам"  smile3507

# 605
Марио в края на месеца ще снима нова драма -  Bad Romeo  и е изцяло  нов сюжет.Не е адаптиран роман.
снимка
Скрит текст:
Води се мистерия.Добре,че не е ужаси,че като го знам как обича да се снима в такива.

Моарейн,черната не е официална и други аджи могат да са черна или се отказваха от своита и ставаха черни?
MaТиен само с ужасона с ледените елфи ли си го гледала?
Скрит текст:

# 606
  • България
Моарейн,черната не е официална и други аджи могат да са черна или се отказваха от своита и ставаха черни?
MaТиен само с ужасона с ледените елфи ли си го гледала?
Скрит текст:

Само там съм го гледала и ми хареса с бялата перука и сините очи. Във втора част не ми хареса толкова много.
Малко му е бебешко лицето и твърде европеидно. Joy
Виж ми челната тройка - очите им са доста дръпнати.
Скрит текст:

Ето от Уикипедия за Айез Седай.

# 607
Скрит текст:
Рос, забелязах на моя ресурс качен втори епизод на Haken no Hinkaku 2 . Ти почна ли го? И още един процедурен въпрос след като ми се опря първия епизод на транссибирците като продължителност на серията. Всички серии ли са като първата - над час? Не знам що така се излагам последните дни та не мога да довърша епизод Thinking. То и на "корейската фамилия" са над час и се "замотвам"  smile3507

Не съм. Ще изчакам да се съберат няколко епизода и тогава. Японските са кратки и не ми се гледа на седмица по няколко минути.
Теб те е напекло здраво слънцето, мм? Доспива ти се. Дълги са епизодите на транс-сибирските пътешественици, да. Гледай ги на порции. Цялото лято (и жега) е/са пред теб.

Бини пътува за Йордания, за да довърши снимките на новия си филм Negotiation. Щом пристигне ще го затворят за 14-дневна карантина и след това ще снима.
Милият той. Дано са му осигурили къща с голяма градина в Аман.

# 608
Петък:

Скрит текст:

# 609
Бини пътува за Йордания
Защо Йордания,а не Израел?Все е близък изток и жега.
Въобще няма да им гледам филма.Сърдита.Никакво корейско повече.Мрън.
Толкова близо,но така далеч.
Cry

# 610
  • България
Колкото и да ми харесва актьорът в главната роля зарязах Love of Thousand Years (2020).
Погледах шест серии Zheng Ye Cheng, но само заради него 30 серии са множко.
Започвам The Destiny of White Snake (2018).
Петъчно:
Скрит текст:

# 611
  • MJF
Виж го ти наш Бини къде ще се изкарантини. Tuon, наблизо е бе, пусни локаторите и следи да не мърда от карантината.
Догледах първи епизод на транс-сибирците.
Скрит текст:
Хапнаха. Много странно защо нямаше бира в това заведение. Хубава таз Арбат. Помайтапиха се с младока и билетите и хайде на трена. Почнаха да повтарят по някоя руска дума. Не могат без корейския магазин да минат явно Mr. Green .

Coffee

Haken no Hinkaku I 1 снощи си догледах и почнах втори епизод.
Скрит текст:
Значи испанската нишка у Haruko Omae няма да е само  в самото начало. Като излезе нашата Харуко на онзи ми ти , хм, кран ли или там както се казва таз машина направо Satisfied. Сетих се за един любим мишок от анимационно старо филмче, дето току вадеше визитки за какво ли не според зависи за какво се е наложило да се случи/свърши. Та и нашата Харуко подозирам че тепърва ще ги вади нейните сертификати и шашка околните Satisfied. Първи епизод завърши трагикомично.

Мда, жеги, но не върви много да мрънкам щото редовно тръбя как не понасям зима, сняг и пр.Blush

Китайската ни приятелка се е заела с доматите. Почнах го видеото но стигнах снощи до първите 3-4 минути. Не съм сяла домати Blush, но се изненадах колко плитко положи семенцата като ги засади Thinking . По някое време днес ще си го догледам.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 10:16 от Шошулчо

# 612
  • София
Една песен, която успокоява, песен, която може да се слуша, когато си тъжен и си мислиш за отминалите безвъзвратно времена и любови или пък, когато вали и си с чаша кафе в ръка.Аз поне такива чувства изпитвам, слушайки я.Но аз съм пристрастна, все пак това е моят най-Голям любимец сред к-поп певците Purple Heart

Напоследък съм се отдала на гледането на неизгледани от мен филми, корейски и японски.Особено тези на Ма Дон Сок, не знам защо, но този актьор си го обикнах от пръв поглед, не е красив, напротив, но много го харесвам.А толкова много е снимал.
 Сега започна един нов крими сериал - She Knows Everything, та изгледах и първите две преведени серии. Очаквам още два-три сериала, които обаче ще започнат по-късно.Пробвах на няколко пъти да гледам нещо китайско, провокирана от коментарите на някои от вас, но за съжаление няма да ми се получи.

Ще пробвам един тайвански сериал - Green Door и то само, защото е 6 серии.Не съм сигурна обаче дали ще стигна до края.

# 613
Много нежна и прочувствена песен.Слушах я 2 пъти и не ми стига.Revolving Hearts

# 614
freedoms, нали знаеш, че She Knows Everything е само 4 епизода, т.е. другата седмица свършва?

Подхванах Kkondae Intern. Следях коментарите на Шоши и Рос, докато го гледаха, та съм подготвена за нещо прилично. Днес и утре съм свободна и мисля да отметна повечко епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт