Магията на изтока - тема 61

• 18 292
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Що такава голяма корейска мелодрама с  Zo In-Sung набеляза?

От любов, хаха. От какво друго може да е? Спомени, спомени.
Дори Spring Days от 2005 г. съм гледала заради него и Чи Джин Хи. Поне там не умря на финал.
Много ми липсва и на голям, и на малък екран. Не снима нищо ново. В сериал не се е появявал от 2014 г., е, като изключа камеото му в Dear My Friends.
Тук-там някоя нова реклама и това е. А бяха години, когато се бе превърнал в рекламното лице на Корея. Какво ли нямаше с него...

# 631
  • MJF
Ммм, Dear My Friends e също голям опит за корейска human drama, но имаше пак "кор-излишества". Има и чудесна музика. Върви му на  Zo In-Sung с музиката Smile
Ето поздрав с тази от фонотеката ми, по някое време и той се чува със звук от сериала.

Възрастните дами от каста бяха големи симпатяги.

# 632
То там участието му/камеото не беше случайно, защото в главната роля беше Ко Хьон Джонг, партньорката му от сериала Spring Days от 2005 г., за който говоря с него и Чи Джин Хи.
Там двамата бяха полубратя и обичаха една и съща жена. На финал поне никой не умря, въпреки че беше класическа корейска олд скуул-мелодрама.

Парчето е хубаво, да, ама и като знам кой го изпълнява, не е учудващо. Кака Линка е висша корейска ост-класа. Една от големите кралици на саундтрак хитове.

# 633
Бини е излетял преди 15 часа от Сеул за Аман. Със сигурност е пристигнал, но няма още снимки от Йордания.
Следя една филипинска група и чакам снимки от летището в Аман. От Сеул има много, както и клипове от самолета.
Не знам йорданките как ще го посрещнат. Дали ще им позволят...

Скрит текст:

# 634
В Йордания са забранени всякакви социални събития и струпване на хора на едно място заради Ковид 19.
Като наказанията при неспазването на правилата са лишаване от свобода (1 година) или глоба.
Те са задължени да са с маски и да спазват социална дистанция.Плажовете им работят от 8 до 5 часа,но както при мен не работят кина,изложби,спортни центрове,сватбени зали,погребеният не се извършват, заведения само на открито.

# 635
Кацнал е преди два часа успешно. Летял е през Доха и оттам с прикачване към Аман.
Тръгвай за Йордания. Ти си най-близо. Сега или никога, хаха. Две седмици ще го държат под карантина и тъкмо за рожденият ти ден ще е готов, хаха.

Ехх, спомени, спомени. Прекрасна Сон А. Бини няма нужда от коментар.

# 636
За това мрънках в петък.Йордания??? Много слабо го отразяват медиите. Просто споменават,че корейци ще снимат филм и артистите. Сигурно са искали по-малко пари. Иначе се обясняват,че снимат при тях заради уникалната природа Scream и други глупости.
Дам,тъкмо под карантина на РД.
Като изключим горната шега в Йордания има голямо киностудио и там са снимали Междузвездни войни,Марсианеца,последния Аладин и най-вече се възползват от долината Уади Рам.
Скрит текст:

# 637
  • MJF
E какви са тези гледки! Стана ми горещо Crossing Arms ! Дайте лед! Wink
Както знаете Ким Сам Сун ми е първия сериал на далекоизточния фронт. И от там като се почна......

Haken no Hinkaku Стигнах до девети епизод.
Скрит текст:
На японския фронт явно претръпнах и не ме впечатляват вече 2 неща в това заглавие. "Войната" временен-постоянен работник и начина на снимане - туй с хиперболи и сие. "От нищо нещо" ми е коментара за таз финална завръзка- бизнес план написан он временен работник се разглежда и одобрява на висше ниво. "Ти да видиш" , едва ли не бомба паднала Rolling Eyes 
Все пак щеше повече да ми хареса без този начин на поднасяне. За това и няма да го обявя за шедьовър. "Малко по-аналитично бите" моля японските снимачи  Peace . Цялата работа вечеее ехе съм я гледала и току така, даже хич не се стряскам. Дори не пуфтя а спокойно гледам Mr. Green
Явно стигнах до кулминацията. Върви се по тоз пусти план "бенто за временен работник",  Shoji в немилост, .......Хару -чан напълно наясно с финала Grin. Остава и аз да го видя 

# 638
Tuon, може да го карантинират в някоя къща/вила/ курорт край Мъртво море.
Давай с лодка през солената вода, хаха. Няма да имаш друг шанс.

Шо, да не забравиш, че днес имаме епизод 13 на My Unfamiliar Family.
Ще го избутаме до финал. Стискай зъби. Още малко - тази и другата седмица.

Амиии, ако беше гледала Haken no Hinkaku преди десет години нямаше да мислиш така, но... Късно го откри. Всяко нещо с времето си.

# 639
  • MJF
Мда, претръпнала съм вече. Но пък идеално ще се получи с прадължението му сега. Иначе щеше да се наложи като онова заглавие за вечния ерген на Абе. За да влеза в час , да трябва да изгледам пак сезон 1. Така е то при непомнещите Mr. Green.
Сега за Haken no Hinkaku "с един куршум два заека" така да се каже Smiley . Само преводача на сезон 2 да не ме предаде  Naughty

Ще го догледаме My Unfamiliar Family , споко, къде ще ходим. Нашия фотограф ще го бъде или не?! Туй е въпроса SmileyWink
Tuon, пускай локаторите. Остави ми на мен снегорина а на , сега ти трябва лодка.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 13:37 от Шошулчо

# 640
Чакай, тя сега тръгна да търси лодка, хаха.

А нашият фотограф от My Unfamiliar Family сега ще го влюбят в главната. След толкова години изведнъж ще го споходи любовния копнеж. Стой, та гледай.

Tuon, дерзай. За него всичко си струва.

# 641
Не ми трябва лодка Stuck Out Tongue Closed Eyes
Все пак съм гледала Crash Landing on You . Направо с пларапланер. Няма да се излагам.

# 642
Браво. Това е най-правилното и умно решение, хаха.
Научила си най-важното от този сериал.

# 643
Гледах 2046. Филмът много ми хареса, но според мен Тони не изпъква точно в тази роля. Не заради друго, просто дамите го засенчват. Невероятен ансамбъл от актриси!
Happy Together има ли го за гледане онлайн? Не го намирам никъде.

# 644
  • MJF
Бел, знаеш че не съм по техническата част Blush . Другите да се включат.

Ама какво съвпадение! Направо Smiley. Парапланера на дневев ред а на финала на Haken no Hinkaku  нашата Хару -чан цял парашутист излезе. Направо двойно се смях на тоз момент.
И така. Сезон 1 изгледан. Доволна съм от финала напълно. Развиха основните действащи образи. Като цяло ми хареса. Само това с испанщината можеше малко по -добре. Тез кадри с каруца, шаренийка и да не кажа нещо друго ......
Скрит текст:
Героя Сатонака мнооого мой човек. Хару -чан енергичен мой човек. Шоджи- къдрав шумиха Mr. Green при него енергията е в повече. Забавно беше и с Мори- чан и шефа на агенцията за временни работници.Третия временен служител - семейния мъж също бе симпатяга голям.
Готова съм за сезон 2. Хайде на чакането но преводача и сие да се стягат.

Общи условия

Активация на акаунт