Магията на изтока - тема 61

• 18 281
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Видеото трябва да е с HD-качество.
Никакви програми не ползвам, нито app-чета. Директно през телефона в онлайн сайтове. Изрязвам първо откъса в online-video-cutter и след това го конвертирам в ezgif.

Скрит текст:
Шо, нищо интересно в днешния 7-ми епизод на My Unfamiliar Family. Започна пълнежа.
Добре, че е И Джонг Уон (жалко, че тук трябва да е гей). Радват ме сцените му, дори да са малко. Много зряло поведение за разлика от главната бяла птица.
Снимката е от IG-профила му.
След като го забелязах в първи епизод веднага го проверих там и имаше около 50 000 последователи. Днес са вече над 133 000. Не се учудвам. Забелязаха го, ще има предложения.
Скоро ще го видя и в други от новите корейски сериали. Да дерзае, ще го гледам.

Шо, самоцитирам се, но за да си спомниш.
Нашият любимец от My Unfamiliar Family сам сподели в IG, че е потвърдил участието си в новия сериал на Ерик и Ю Ин На - The Spy Who Loved Me, който трябва да започне в началото на октомври и който мислех да гледам (заради Ерик).
Отварям очи, отварям и телефона си и виждам това.
Ерик шпионин и И Джонг Уон. Сценарият смехотворен, но все пак... Ерик.
Ю Ин На ми е горе-долу. Може да бъде голяма лигла и ме е вбесявала неведжъж, но като цяло я харесвам. До Ерик ще стои много добре, поне има класа и не е като Го Уон Хи.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 07:13 от rossonera

# 481
  • България
Видеото трябва да е с HD-качество.
Никакви програми не ползвам, нито app-чета. Директно през телефона в онлайн сайтове. Изрязвам първо откъса в online-video-cutter и след това го конвертирам в ezgif.
Благодаря rossonera ! Hug
В последно време има доста по-добри възможности за обработка на видео и снимки през телефоните, но аз гледам през лаптоп. Disappointed
 Но пък отговорът ти ме подсети за възможности. Grinning

# 482
  • MJF
Нашия Kkondae 11 още не съм го видяла, трябва за екшън да се настроя Wink.
Чакат ме китайския и тайския ни влогер с новите видеа.
Шо гледа текущо едно японско заглавие дето май не съм го и споменавала че го гледам но то защото бавно и славно.
Shufu Katsu! - приятно и не натоварващо по зададената тема . Не задълбаха много но и не прекалиха с "розовото". Темата така или иначе е вече век актуална и кой знае колко голям напредък в решението ѝ няма.
Сега видях че сценаристката Michiru Egashira e и на чакания от нас с Бел Blanket Cats .
Нещо не ѝ върви добре с преводите на тази дама Thinking.С Shufu Katsu! голямо мотане му падна. А Blanket Cats е още по-отдавна излъчено.

# 483
  • България
Намерих си програма и пускам петъчен красавец. Simple Smile

Най-новото ми откритие, което бързо се намести в едно от челните места в моя списък - Li Hong Yi.
Днес е рожденик.

# 484
# 485
Най-новото ми откритие, което бързо се намести в едно от челните места в моя списък - Li Hong Yi.
Tвоят списък се разраства по-бързо и от моя. Joy
Аз един Тик държа на челно място.Никакво разнообразие.Никакво.Пфу. Imp

Woo Do Hwan от 6 юли ще заеме почетното си място в радната казарма.
За това е отказак главната роля в този сериал.

# 486
  • България
37 броя, само една жена, има и промяна в челната петица.
Скрит текст:
Бяха над 40, но извадих принцовете от Лунни любовници - филмографиите им не са ми интересни.
Май наистина съм имала китайско прераждане в ония времена. Joy
Добавям само красиви, добри актьори с роли в интересни за мен филми.
Смятай, ако добавях само красавци. Joy

# 487
  • MJF
Тези нашите два влогера да не са се наговорили?! Smiley И двамата аналогични неща сготвиха. Симпатяги.

# 488
Песента на BTS - Stay Gold, която Рос пусна преди дни, вече си има и клип.

И BLACKPINK с нова песен - How You Like That.

Довърших Born Again и When My Love Blooms. Вторият малко по бързата процедура. Честно казано, и при двата, актьорският състав беше това, което ме задържаше. Иначе като история - нищо кой знае какво.

# 489
Тези нашите два влогера да не са се наговорили?! Smiley И двамата аналогични неща сготвиха. Симпатяги.

Да, и още милиард и половина китайци също се наговориха с тях.
В четвъртък, 25 юни, китайците по цял свят празнуваха/ отбелязаха фестивала на драконовите лодки (на петия ден от петия лунен месец). На този ден се приготвят zongzi. Това са ориз, месо, зеленчуци пълнени в листа от бамбук, банан, тръстика, каквото друго имат подходящо. Виждала съм различни листа. Завиват ги точно в такава форма, каквато видя. Листата не се ядат, няма и как, използват ги, но само, за да придадат формата, докато ги приготвят.
Ако питаш мен, това са лозови сарми, ама по китайски.
В четвъртък и Гугъл отбеляза празник. Имаше дракони в логото. Не ги ли видя? Затова Шао Ши и Ли Дзъ Ци публикуваха в един ден, в един час едно и също нещо, което са приготвили. Беше празник.

Голямото дете на корейското кино.

Отивам да погледна пеперудения сериал.

# 490
  • MJF
Първо гледах тай-майстора и после китайската ни приятелка. Първите реших че са аналог някакъв на сармички но пък не излапаха листата а на китайския фронт вече и не очаквах да изядат "опаковката". Прочетох в темата "Китай" статията за вчерашния празник вчера и да имаше google такава картинка.
Трябвати ни повече тематични кулинарни празници на нас Wink .

# 491
Ли Дзъ Ци качи преди три часа ново видео, в което показва как се приготвят zongzi/дзундзъ.

Какво стана с Kkondae Intern 11? Изгледа ли го?

It's Okay to Not Be Okay - епизод 3

Край. Приключих с този сериал.
Комерсиална розова мехурка, без никаква стойност. И чисто гол да го съблекат Ким Су Хьон все същото ще е. Като гледам как във всеки епизод го показват гол до кръста, явно на това ще разчитат. То друго няма. Panem et circenses.
Сцени като в хорър приказка, има и зли духове, и анимирани животни (сърната беше върха), но след това се озоваваш в психиатрия, сред безброй психично болни и ти става още... "по-приказно".
Като му знам единствения друг проект на сценариста, какво ли се учудвам.
Каша с много реклами на какво ли не - коли, дрехи, спално бельо, кредитни карти, напитки. Камерата нарочно стои по няколко секунди да не би да пропуснем да видим.
Събрали са парички за хонорара на Ким Су Хьон, нали го водят най-скъпо струващия корейски актьор (!?!). На епизод взимал над 80 000 долара. Не бих му дала и 100 лв.
Залага се на елементарното, простичкото, без никаква мисъл, разум, но пък с много, много, многоооо драма - добре изпитана рецепта за турбо комерсиалните корейски продукции. Направени по западен модел, но с корейци в главните роли и много корейщинки. Ето това корейско презирам.
Главната героиня е много ... евтина. Такова пошло/ вулгарно държание е прекалено за корейска героиня. Съвсем като американка са я направили.

# 492
Стигнах до 19 серия на meteor garden от 2018г. Най-накрая някаква развръзка.Тя чак дега разбра,че го харесва,но не е сигурна в чувствата си .Аз не съм сигурна,че.ще го гледам до края.Момчето в гланата роля добре играе,но момичето не ми харесва.Е явно е такава ролята и по сценарии,ама ме изнерви.

# 493
  • MJF
lilipan, кой е този от 2018? Толкоз много версии има, че ..... Моята търсачка даде японска версия от тогава да речем.

rossonera , прегледах Kkondae Intern 11. Преди 2-3 серии , когато си мислех че са общо 16,  реших че може да доразвият образите на нашите двамца "дупе и гащи". Но после като разбрах че са само Satisfied 12  .... ясно. Това и видях в предпоследния епизод. Да видим поне на финала как ще завършат за нашата дружина. В тази фирма или .... Екшъна продължава явно и в последаната серия.

Видях и вчерашното видео на китайската ни приятелка . В тези видеа силно се разсейвах от ботаниката общо взето. Манджата ясна. Предпочитам "нашия" вариант дето всичко се яде - и "опаковката" Wink Smiley

# 494
Сега гледам моята царевица в двора, от тези дъждове стана огромна, а листата са много подходящи да направя и аз едни zongzi/дзундзъ.
Ще заприлича повече на едно аржентинско ястие (не му помня името, но пак като Ли Дзъ Ци завиват торбички), но с листа от царевица. Логично, кой каквото има на континента си и каквото го заобикаля.

Kkondae Intern в сряда финал. И ще остана само с прехвърляне на My Unfamiliar Family. Нищо друго няма от корейците, а И Джун Ги ще стартира чак на 22 юли.
Японското започна с някои заглавия (не съм ги прегледала), но чакам тази и следващата седмица, особено Ханзава Наоки Сезон 2.

Общи условия

Активация на акаунт