Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 369
  • 320
  •   1
Отговори
# 135
Асса, много ти благодаря за подкрепата - много си мила. Значи сега ще си изкарам 3 дни със зеленчуци, защото вече започнах и продължавам на схемата 7/3. Дано има резултат. Ще споделям резултати, надявам се да не досаждам и много благодаря за подкрепата Hug
А това за мазнините и водата - дано си права, успокояваш ме изключително много. Защото както казах и на Монда, много ми харесва тази диета и не искам да я спирам, а искам и резултати  Rolling Eyes

# 136
Да ви дам отчет, че вчерашните драми бяха напразни  Grinning Днес съм си върнала онзи гаден 0,5 кг. Пак съм си толкова, колкото се измерих след края на ударния режим. Явно наистина е било задържане на вода. Joy
Асса, благодаря, че ми издържа истериите и ме подкрепи  Embarassed Все пак мисля да продължа на 7/3, пък ще видим какво ще стане. Wink

# 137
Деси, стискам палци. Радвам се много, че толкова бързо се е разкарал този 0,5 кг. Нормално е да има колебания на теглото и не им се давай Simple Smile

Започвам сутрините с овесените трици, малко ленено семе и обезмаслено кисело мляко. От години не съм закусвала, та ми идва малко непривично.
Вече съм отново на смесен режим. Чакам да ми мине М и се надявам да разкарам поредна порция мазнини.

# 138
Асса, къде намери обезмаслено кисело мляко или така наричаш това на Вереа - 0,1%? А защот в България няма обезмаслено сирене или кашкавал?  #Cussing out Аз много обичам сирене Rolling Eyes

А да попитам също още нещо: защо в НВД казват, че трябва да се ядат мазнини, за да се горят мазнини, а Пиер Дюкян казва, че трябва да НЕ ядем мазнини, за да ги горим?!? newsm78 Защото ми прави впечатление, че между двете диети само това е разликата в основен план  newsm78

# 139
Здравейте момичета,
Почти успях да ви изчета Wink
И мисля и аз да се пробвам с този начин на хранене. Интересно ми е само дали ще има проблем ако наблягам да рибата, морските дарове, яйцата и млякото, защото не ям месо. За мен няма да е проблем да пробвам и ще видим.
Успех на всички и както Acca казва: Не забравяйте водата!
Отивам да пия чаша вода.

# 140
Деси, право да ти кажа и аз много съм мислела по въпроса, но нямам отговор. Трябва много четене на специализирана литература, а нямам време за това. В началото бях на варианта ВМ-НВД и определено си имаше резултат, но е по - бавен. Част от нещата от там ги ползвам и тук - ленено семе, рибено масло... Чисто формално има логика и в двата варианта.
Ами в София би трябвало да го има млякото на Верея.

verty, не мисля, че ще имаш проблем. Рибата съдържа много полезни вещества, яйчния белтък си е чист протеин, от млечните, обаче само нискомаслени - мляко прясно и кисело, както и извара. Не е ясно, защо на българския пазар няма сирена и кашкавали нискомаслени - или не се е сетил, или няма достатъчно търсене (или и двете Simple Smile )

# 141
момичета, искам да ви известя за своето решение: ще сменям малко режима. Леко се оттеглям от Дюкан, но няма да престана да пиша в тази тема и, ако някой има нужда от помощ по нея - насреща съм. Нека приемем, че ще прилагам вече трети и четвърти етап, но малко видоизменен. Галавечерята я превръщам в гала-ден, но въвеждам един воден ден и останалите дни все едно на смесен режим - протеини и зеленчуци. Защо го правя? Не, не съм разочарована, напротив - супер - фен оставам на Дюкан. Но, обичам понякога да импровизирам. Познавам си организма доста добре и мисля, че това е добър вариант. Вярвам в НВД и резултатите от тях.

# 142
Асса, подкрепям те за решението - не знам колко кг си свалила и колко имаш да сваляш (ако имаш такива), но според мен организмът има нужда от почивка и разнообразие. Пък ти си достатъчно просветена, за да се върнеш към режима, ако прецениш, че имаш нужда. Аз също много харесвам НВД, защото се ядат любимите ми храни. Аз също като сваля излишните кг (или поне повечето от тях) ще премина към НВД. Успех!
А защо въвеждаш воден ден? Не пригладняваш ли много?

И не мисли, че ще се отървеш от нас лесно  Laughing Grinning Grinning

# 143
а, не мисля да се оттървам хич Simple Smile

Ами моите данни ги има в "съмишлениците 6". от 91 сега съм 59 и май до ден два ще махна и още.
Не прегладнявам много и го правя много често този воден ден. Чувствам се добре и никак не ми пречи...

# 144
Асса, 30 гк си свалила? Shocked Shocked Shocked Супер си! Значи и аз имам шансове да се справя  Hug

# 145
Много е хубаво това, което става около вас!
От днес съм с вас и ще пробвам да променя режима си на хранене с Дюкан-а.
Заредила съм се с нискомаслено  млекце и рибка и отивам да си приготвя нещо.
Лек ден!

# 146
  • Пловдив
Асса за колко време ги свали и само с тази диета ли?

# 147
Свалила съм ги за година и четири месеца. Доста е бързо. Със сигурност знам, че 15.6.2005 съм била 83. Тези първи 8 кг свалих с притеснения и намаляване на храната.
Оттам нататък с различни вариации на ниско-въглехидратни диети. Но особено бързо станаха последните 3-4 кг, които се махнаха по Дюкан. Всъщност, освен самите килограми, особено много намаляха мерките. Стопих мазнини, което е супер и именно те бяха в повече. Всички, които ме познават от години си мислят, че съм няколко кг по - малко, отколкото съм, именно заради мерките и като си сравнявам със запсиките отпреди години е точно така - тези си мерки съм гим имала на ниво 55-56 кг, а не на ниво 59 кг, както съм в момента.

# 148
  • София
 smile3525 Асса, определено ти завидях... и определено много ти се зарадвах! Значи не всички дебеланки сме били неспасяеми!  Искам само да ти кажа едно голяма БРАВО от мен  newsm10  smile3501

# 149
обещала съм в друга тема и ще го направя - ще публикувам "преди и сега" - доказателствен материал. За преди съм подгтовила снимката, за "сега" е рано. Искам още 3-4-5 поне да махна и тогава. Финалната права е най-трудна, че мъчно се смъкват при тези нива. Но ще го направя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт