Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 354
  • 320
  •   1
Отговори
# 150
  • София
 newsm10 Считай, че вече ти стискам палци да стане по-неусетно и достатъчно бързо!  newsm10

# 151
Браво, Асса! smile3501 Определено си заслужи верен фен в мое лице, особено с пускането на темата за Дюкан.  smile3521 Така ме запали, че в момента се чувствам щастлива, че съм на диета, спортувам си и ми е кеф.  newsm68
Да те попитам, ти спортува ли по време на свалянето на кг? Защото аз имам чувството, че това много ми помага и не се отказвам.
Успех на всички слабеещи - аз днес съм -0,5 кг  newsm44 Дано ви подейства мотивиращо  newsm53

# 152
Не, не спортувам. Умишлено - знам, как реагира тялото ми, ако го подложа на упражнения. От интензивните натоварвания ми става лошо. От фитнес много бързо правя мускули (занимавала съм се години наред). Затова изчаквам да сваля кг до по - ниско ниво и тогава. Което означава, че ще е скоро. Отново фитнес. Имам си и програми от упражнения със снимки и таблички Simple Smile Просто, всичко, с което се захващам задължително проучвам и изтисквам до дъно.
Впрочем, и Дюкан не съветва да се започва спорт с едновременно начало на неговия режим. Ако е имало тренировки и преди, не бива да се спират.

# 153
А-а-а-а, ясно! Значи си продължавам с упражненията на същото ниво, без по-голямо натоварване.  Hug

# 154
дали, ако имаше в заглавието "5 кг за 5 дни", щеше да има повече желаещи?

Момичета, що не пишете, не се отчитате, не питате в крайна сметка? Или всички се отказаха? Не е добре.

Аз си карам постоянно на смесен режим тази седмица. По - точно само протеини и зеленчуци. Вярно, теглото не мръдва засега, ама в мерките имам намаляване. Чувствам се добре, а овесените трици ми станаха любима закуска.

# 155
За отчитането - не пиша, защото все аз пиша и се притеснявам, че ви омръзна от мен.  smile3506
А точно в момента се чудя за една кайма  newsm78 Аз сега съм само на протеини, но като дойде смесения режим!?! - намерих кайма, на която пише процентите на месото и след това отзад има няколко Е234, Е473 и подобните. НО НЕ ПИШЕ НИЩО ЗА СОЯ!!! Дали наистина няма соя или не мога да вярвам на етикетите. Купихме я от голям спермаркет, по-скъпичка е от другите - 5 лв, но не чак колкото Тандем или обикновеното месо. Та се чудя и с удоволствие очаквам мнения по въпроса  eat
А триците и аз много ги заобичах - наистина са ми вкусни smile3521
Асса, аз мога да се отчета, въпреки, че съм смаяна и имам чувството, че утре няма да е така - днес съм още -1,2 кг, можеш ли да повярваш? newsm53  Ако утре пак съм толкова, ще повярвам, че съм ги свалила  newsm03

# 156
По повод каймата: по - добре купувайте месо и го смилайте (ако може в самия магазин, ако ли не - вкъщи). Няма как да се знае, какво точно има вътре. Това, което пише, може изобщо да не отговаря на истината. уви, така стоят нещата при нас. Щом вървят добре нещата при теб - направи максималното и не я яжтази кайма (или каквто там се сготви от нея).
Един кратък въпрос: ако приемем, че утре имаш същия резултат, колко общо ще станат товите кг в минус от този режим?

# 157
Започнах преди 10 дни, карах 5 дни протеини, 3 дни - смесен режим, от вчера пак съм на протеини. Общо свалих 3,8 кг.

А за каймата - няма да я ям със сигурност, въпреки, че много обичам. #Cussing out

# 158
Аз съм от тези, които изпълняват съветите ви, но си мълчат, защото нямат време да пишат. От един месец следвам този начин на хранене и въпреки че не бях особено стриктна, резултатът до тук е минус 5 кг. Не знам това много ли е или малко, но съм доволна поради няколко причини - за първи път в живота си не съм гладна по цял ден; паласките изчезнаха, целулитът също, а кожата на лицето сияе. Мисля, че последните три се дължат най-вече на многото вода, която поглъщам.. Асса, благодаря ти. Остават ми още 3 кг до края. Успех на всички.

# 159
  • Пловдив
От другата седмица ни почват рожденните дни - на дезата и моя - всяка седмица имаме. Май ще трябва да прекратявам, не бих могла да издържа  Sad

# 160
e, те нали няма да са всеки ден... затова - някой и друг ден в междините на протеини и на протеини със зеленчуци. Това му е хубавото на режима, че всъщност е постоянен. Всяко отклонение пак се вкарва в релси от следващия ден... нищо страшно и нищо драматично не се случва Simple Smile Хайде, не те броя за отказала се, да знаеш, и пожелавам весело изкарване на празниците Simple Smile

# 161
Аз също не съм се отказала, ама все не ми остава време да пиша.  Започнах от около 67.5 - 68кг и за месец резултата е около 6 кг, сега съм 62.1.  Доволна съм много.  Спортувам всяка сутрин по 45 минути и вечер карам колело.  както каза Асса, и другите момичета, килограмите по-трудно слизат надолу, но мерките по-бързо се смаляват.  За около 10 дни обиколката на корема се е смъкнала с три см, а останалите с по 1-2 см.  Сега съм в цикъл и е малко по-трудно да определя какво точно се случва, но и по дрехите си личи.

Бяхме на сватба миналата седмица в Орегон и останахме една седмица, като аз уж да си спазвам смесения режим, но как при тези гостита.  Та за компенсация всеки ден във фитнеса на хотела на тредмила по 6.5 км за 45 минути (показваше 500 изгорени калории) и като се вурнах бях същите килограми от преди да замина.  Бях си купила една рокля преди диетата за друга сватба която беше 12-ти размер, но от магазин за девойки и не е толкова голяма.  http://www.expressfashion.com/styles/womens.jsp?groupId=9 и ми стоеше така http://images.kodakgallery.com/photos2261/1/74/55/3/28/4/428035574107_0_ALB.jpg.  Сватбата беше на 22/07 и сега месец след това тази рокля ми е поне с два номера по-малка и ме беше страх да не ми се смъкне под сутиена, че щях да бера срам.  Презрамките й се махат и на едната се беше счупила пластмасовата част, с която се закачва.  Та ще я нося да ми я стесняват след месец-два.  Но Жоро каза, че ще е щастлива ако трябва да се дават пари за шивач или нови дрехи стига да са по-малки, а не за нови дрехи защото старите вече са ми отеснели.

Сега пак съм на протеиновия режим, днес ми е 4-ти ден и досега ресултата е около 1,2кг.  Доволна съм, защото колкото по-дълга диетата, по-бавно се сваля.  Ще ми се и аз като Асса да премина границата на 60-те кг, но и това ще стане.  Досега всеки път исках да премина границата на по-ниския килограм и ставаше. Много се зарадвах като видях за пръв път 62кг и нещо, а ето че съм на път да премина и тази граница.  Не се отказвайте момичета.  Свиква се и чувството е страхотно.  

Много ме е яд, че след раждането на дъщеря ми бях свалила почти всичко само за два месеца без диети и фитнес.  Преди да родя вече надхвърлях 80 кг, родих на 31.10 и до Коледа бях 57кг, така си останах двете години докато бях вкъщи с Деси и само, че започнах работа и се обездвижих, бавно и славно качих 10 кг за почти две години.  Но това ще ми е за урок.  Всяка сутрин часовника звъни в 6 и ставам да правя фитнеса.

Пожелавам силна воля и успех на всички!  Скоро да се хвалите с още по-добри резултати.  А аз скоро ще пусна снимков материал от преди и сега.  Чао!  

# 162
Dushice,  за съжаление твоята снимка не се отваря.
И аз така, все я карам от една граница към друга.
Прилагам метод, който научих от спортувал бягане на дълги разстояния:
- като ти намалеят силите, набележи си една близка цел - ъгъл на улица, дърво...
- като я стигнеш, набележи си следваща близка цел - ъгъл на улица, дърво, пътен знак, камък на улицата...
- като я стигнеш...
и така до финала Simple Smile

За всяко нещо, не само за отслабване, работи Simple Smile

# 163
А на мен ми се отваря пустата снимка.  Защо имам такива проблеми със снимките, чакай ще я сложа като линк.

http://images.kodakgallery.com/photos2261/1/74/55/3/28/4/428035574107_0_ALB.jpg

Виж дали сега се отваря.  това е моя милост два-три дни преди да започна диетата.

Аз съм същата със малките крайпътни знаци във всяко отношение.  Всяка нова учебна година в университета например си казвам, "Чакам да дойдат междинните изпити и семестъра на половина е свършил."  После чакам финалните изпити и семестъра е свършил, което пък значи, че половината учебна година е свършила и така, сега съм на половината на учението, че и повече. 

Дано да се отвори снимката.

# 164
Момичета, пускам тук едно съобщение до една мама, която иска да започне диетата и ми е писала на лична. Аз й отговорих, но ми излиза съобщение, че кутията е запълнена и не може да го получи.
Та, извинявам се за отклонението от основната тема, но...
Peppi пълна ти е кутията със съобщения - изтрий нещо, за да получаваш новите!

Общи условия

Активация на акаунт