Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 339
  • 320
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен.  Аз също си стоя актовно в редиците ви, макар и да не пиша често.  Тази сутрин 61.1кг.  Имам още два дни на смесен и пак почвам само на протеини.  Но и през смесения си свалях.  Миналата седмица разправях, че искам да мина границата на 62 а ето ме вече на път да преминавам границата на 61кг.  Аз тренирам доста, вече достигнах до 10 км на колелото вечер и 40 минути фитнес сутрин.  От време на време съгрешавам, но като се прибера вкъщи правя още един фитнес за компенсация и съм ОК.  За тренирането, което правя даже е добре да има малко въглехидрати, поне така си мисля от досегашните ми проучвания. 

Та досега, за около 6 седмици, 6.5-7 кг. и съм някъде между 4-ти и 6-ти размер тук. 

Започна и семестъра в университета, а там има разкошен фитнес, каквото му душа иска на човек.  Та и там ще ходя поне два пъти седмично да плувам поне.  Най-важното е, че свикнах да внимавам какво ям, да обръщам внимание на съставките и да се старая като отида в супермаркета да купувам по-здравословна храна и за мен и за народа вкъщи. 

Не се отказвайте момичета.  Успех на всички! 

# 196
има ги тези магазини СВА в Пловдив
http://www.cba.bg/regions.php?id=13

# 197
  • Пловдив
А може ли течна сметанка в безкофеиновото кафе?  Embarassed А подсладител, че хич не го обичам горчиво?  Confused Все пък съм кърмачка, не може ли да си позволя тази екстра  Flutter

# 198
ще напиша, какво казва Дюкан:
Да, течна сметанка може (всъщност това не го казва той, мое мнение е Simple Smile )
Да, подсладител може. Даже се аргументира. За да не съм многословна, ще кажа само, че подсладителите може и да предизивкват спорове относно своята вреда, но в кратък период - нищо страшно няма да се случи.
Нещо повече - Дюкан твърди, че даже и Кола-лайт може да се пие (тая, дето е с подлсадители) - по - добре такава кола, отколкото шоколад и сладкиши.

# 199
  • Пловдив
Мерси   bouquet  bouquet  bouquet

# 200
Добро утро!
За отчета - в момента задържам килцата; започвам 3 дни смесен режим; купих си книгата, так че вече и аз мога да отговарям на въпроси  Hug
Обаче днес дадох детето за първи път на ясла и ми иде да изям 100 кила месо и зеленчуци  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 201
  • Пловдив
Аз ще дам отчет след като ни свършат многобройните рожденни дни, които започват от днес  Embarassed Но вас ще ви почерпим само с  cook cook (пилешки пържоли)  Misc Baby Bottle (айран от нискомаслено мляко) и   food010 (с течна сметана и по желание с подсладител Wink )

# 202
Злинке, честити ти празници и благодаря за почерпката. Отбележи поводите, а после пак при нас те очакваме Simple Smile Всичко най-радостно ти пожелавам

Деси, не е лесен преходът, но всички минаваме през него. Предполагам, че няма смисъл да обяснявам, че с ядене няма да стане по - леко, защото освен, че ти мъчно за детенцето, ще ти стане и мъчно за положените усилия. Виж, ако е само пържоли (пилешки), няма страшно Simple Smile Горе главата, не е по - трудно от раждането... Аз всяка седмица го изживявам, ама това е една друга история...

# 203
Хайде и от мен-привет!Аз напоследък не мога да стигна до компа и да си кажа-много ми липсвате!Виждам,че всички слебеете-браво!Добри резултати!Аз съм вече 64 кг./още 2 надолу/и съм на седмото небе от щастие!Само за инфо-забременях 63кг!?Добре,нали? newsm44
Относно витамините-всеки ден пия Центрум,а Калмацин -купих си преди време и още не съм пила,т.к. Центрума е достатъчен,мисля!
ЗлаВещица ,честити ти празници-весело да ги изкараш!И ,мерси за пържолката bowuu

# 204
Здравейте фенки на Дюкан,да ви кажа честно взех решение да се включа към вас.Бях се навила но диети за по 7 дни,но като размислих малко се съгласих с вас,че трябва да се смени начина на хранене и да не се приема като диета.Аз лично от тази мисъл че съм на диета озверявам за храна.
Така че книгата я имам,а резултатите на всички ви ме мотивират,защото аз мисля че освен кг и мерките са от значение,а виждам че при вас са много добри!
Така,че ако ме искате  сред вашите редици ще съм много щастлива Hug

# 205
Добре дошла към слабеещите  Hug

# 206
Здравейте фенки на Дюкан,,..........................

Привет и от мен-добре дошла в отбора!  bouquet
И да докладваш често! Laughing

# 207
е, най-накрая Simple Smile
Boby smm, добре дошла. Уверявам те, че ще ти хареса. Торба търпение запаси ли се? Хайде сега по подробно - от кога започваш? Надявам се, да не е по - късно от утре. Какво напазарува? Видя ли рецептите? Намери ли си овесените трици? Вода нали пиеш много? Ще се справим, да знаеш Simple Smile

# 208
Вие сте страхотни  bouquet
От утре започвам.Все още не съм напазарувала всичко,но ще си наваксам утре,а с овесените трици май ще се затрудня,но нищо.
Хайде от утре и аз съм с вас  Heart Eyes

# 209
Здравейте, прочетох книгата. Много ми беше интересно. smile3529
Асса, може ли да те попитам за едно мнение, а също и другите момичета? Става въпрос за овесените трици. Дюкан не споменава, че триците трябва да се ядат сутрин - поне аз така разбрах.  newsm78 А казва, че те образуват нещо като гел, който обира храната от стомаха и не позволява на голямо количество калории да проникнат в кръвта. Та, въпросът ми е - не е ли по-добре тогава да се ядат вечер?  newsm12
Също така, на моята кутия с трици пише, че се ползват за диабетици, отслабващи и хора с висок холестерол. Препоръчва се консумирането за сваляне на холестерола да става вечер преди лягане.  Чудя се какво да правя? Или пък да си ги разределя - 2 лъжици сутрин и една вечер  newsm12
Очаквам мненията ви  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт