Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 335
  • 320
  •   1
Отговори
# 210
Деси,аз така и не намерих овесени трици ConfusedМонда ми даде е-майл на фирмата,писах,но все още чакам отговора им !Купих си пшенични,и сутрин ги хапвам с ленено семе и мляко,но пък и при мен проблема е "мноооого нередовен стомах" SickТака че и по цял ден това да ям,ефекта е..... newsm78труден!Не мисля,че има голямо значение кога ще се приемат,пък ...знам ли???? Rolling Eyes

# 211
Деси, аз ги приемам сутрин. С ленено семе, като тути.
Причината да е сутрин е следната: някъде по всичките тези теми се споменава, че ако има прием на нещо въглехидратно - фибрено, по - добре е да става сутрин. Защото, през деня има по - голяма физическа активност, което предполага, че ако има повишаване на гликемичния индекс, така или иначе по - вероятно е да се използва за енергия, а не за натрупване. Всъщност, последното са си лично мои разсъждания. Simple Smile Затова, аз сутрин. Мислила съм си и за вечер, но съображенията, които приведох ме спряха.

# 212
Здравейте ,момичета!Отдавна ви чета.Вече карам на белтъчини(днес ми е 1-ви ден) и се надявам да се превърна в нов човек.
Благодаря за вдъхновението.

# 213
Ванче, добре дошла.  Давай смело и ще видиш как ще се почувстваш нов човек.  Аз май преминавам границата на 61 кг, тази сутрин кантара показа 60.8кг.  Искам да стигна до 55кг и ще съм ОК.  Вече даже не се замислям, че е диета, а го приемам като начин на хранене и начин на живот.

# 214
Здрашейте, момиёета, шлизам само, за да  ши поздрашя и да се осшедомя как сте. ђаз си прекаршам ёудесно, старая се  да наблягам на сэмгата тук, но не шинаги се полуёава.Много поздрави  на всиђки и  до скоро!

# 215
Нямам претенции за точно спазване на диетата,но при мен има резултат дори лекото намаляване на количеството на храната,така,че ще чакам промени още утре(надявам се Simple Smile ).

# 216
Монда с какъв лондонски акцент говори само Simple Smile Сьомгата никак не е лош вариант, ама де да беше само тя Simple Smile Непременно да поразкажеш как е минало пътуването...
Аз си карам на перманентен смесен режим - заленчуци и протеини. Чувствам се добре, засега задържам. И се оглеждам за нови дрехи, че... много зле с досегашните.

Добре дошли на новите - полагайте усилия и резултатът рано или късно ще се появи. Водата!

# 217
Здравейте.Само искам да споделя-днес кантара отчете 800 грама по-малко. Simple Smile

# 218
Я го дай този кантар насам...... Wink Мале,аз колко съм зле...Такъв апетит ме гони,че не мога да се позная,от нерви ли,а уж няма за какво...не знам,но резила е голям...От утре се стягам много сериозно,и ще се отчитам,че иначе явно няма да стане работата...Ако не съм минала 70 кг,ще е небивала радост..а бях свалила до 62... Embarassed  Много ме е срам,да знаете....а като видя бутилката с водата,все Асса ми е в главата...Да знаеш Асса мила,че до сега вода не съм пила както трябва ,ама ти ще ме научиш....затова много съм ти благодарна!

# 219
Здравейте и от мен!
Монда, умрях да се хиля на този "акцент" - все едно си на 4-5 коктейла, докато пишеш тук Hug Радвам се, че си прекарваш страхотно! Grinning
Момичета, благодаря за мнението за триците - аз до сега ядях по 1 лъжица, но в книгата прочетох, че лъжиците трябва да са три. Увеличих ги на 2 лъжици и не знам дали е от това, но след едноседмично задържане, днес пак започвам да слабея  newsm78 Ще мина и на три - дано проработи  Grinning
Приятен ден на всички  Joy
А за водата - аз пиех по 1-2 л, но сега пия по 4-5 л.

# 220
  • Sofia
Цитат:

Момичета, никъде в Пловдив не намирам овесени трици. Като ходих във Варна си купих, ама една опаковка /къде ми е бил акълът?/. Ако някой знае къде се продават, моля да помага...

ако все още не си намерила виж в диетичния магазин, който е в уличката срещу големия магазин с кафето на покрива на главната. Абе много идиотски го обясних, ама не съм от Пловдив. още един ориентир - на другия ъгъл има нещо като сладкарница. ох, дано да си ме разбрала Embarassed

# 221
Цитат:

Момичета, никъде в Пловдив не намирам овесени трици. Като ходих във Варна си купих, ама една опаковка /къде ми е бил акълът?/. Ако някой знае къде се продават, моля да помага...

ако все още не си намерила виж в диетичния магазин, който е в уличката срещу големия магазин с кафето на покрива на главната. Абе много идиотски го обясних, ама не съм от Пловдив. още един ориентир - на другия ъгъл има нещо като сладкарница. ох, дано да си ме разбрала Embarassed

Няма, няма... нито там, нито в магазини СБА. В Пловдив магазините СБА не са като варненските. Това са малки магазинчета - еднолични търговци, които по силата на някакъв договор си присвояват името, но зареждането е съвсем различно... и много ограничено...

# 222
За 2 дни-около 1.200 кг. Simple Smile

# 223
така, темичката отишла доста назад Simple Smile

Нямам идея какво ми е теглото и мерките, даже нямам предположения. В уикенда се поотпуснах, но от днес - железен режим. Водата, ах водата - да не се забравя Simple Smile
А овесените трици са наистина супер. Изпробвах ги и не само върху себе си - положително влияние имат.

# 224
Цитат:

Няма, няма... нито там, нито в магазини СБА. В Пловдив магазините СБА не са като варненските. Това са малки магазинчета - еднолични търговци, които по силата на някакъв договор си присвояват името, но зареждането е съвсем различно... и много ограничено...

Взимам думите си назад. В диетичния магазин на Главната заредиха овесени трици. Благодаря за поста, без него нямаше да отида за 5-ти път и нямаше да разбера. Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт