Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 347
  • 320
  •   1
Отговори
# 180
тъй, Монда, що разваляш дисциплината? Simple Smile Разни въглехидратни благинки хич не ща да се споменават тук, освен, ако не е в духа на анатемосването Simple Smile Дано успешно ти мине пътуването и повечко беконче - вредата от него ще е умерена, сигурна съм Simple Smile
Деси, много се радвам, че 700-те са си отишли, както са дошли... Айде и още толкова следващите дни.
Обявявам преброяване на заклетите Дюканисти, че нещо се пръснахме. Аз (няма съмнение - само протеини и протеини със зеленчуци, както и овесените трици с кисело мляко сутрин - всичко е по режима), Деси... Монда след Лондон (и аз бих дошла, ама пусто ангажименти Simple Smile ) Други? Вутова се губи напоследък... Следващата тема със сигурност ще я пусна със заглавие, че за пет дни се махат 5 кг - да видите тогава приток на желаещи Simple Smile Както стана с Търмънд. Нищо, че онази не е дългосрочна, ама интересът към нея по - голям.
Да, да спомена, че в Съмишлениците имаме вече първата публикация "преди и сега"... Мисля, че и тук списващите, като постигнат резултати е добре да се отчетат и там... Това е една прелюбезна покана.
И, както и там, напомням за водата - Дюкан изрично го изиксва, особено, ако имаме да борим и целулит. И да си кажа, освен, че мацам разни мазила с малко масаж, си мисля, че има си тази роля. Бедъра се изчисти отстрани страхотно - взе да няма какво да хвана за масажа...

# 181
Да, да спомена, че в Съмишлениците имаме вече първата публикация "преди и сега"... Мисля, че и тук списващите, като постигнат резултати е добре да се отчетат и там...
Хе,хе...моите снимки "преди и след" за  +10 кг за 6м. Да ги пускам ли? Simple Smile
Шегувам се,няма да ги пусна,оставам си фен на  Дюкан и като се върна-започвам нахъсана!
Успех,момичета!

# 182
  • New Zealand
бройте ме и мен Simple Smile след леко отклонение пак съм в редиците на Дюкан Laughing

# 183
Асса е права за водата. Аз преди две години го бях изчистила почти целия с мноооооооооооооого пиене на вода и мазила всяка вечер.
Монда, весело изкарване в Англия и да покажеш после снимки  Hug

# 184
монда, дали си още тук?
Имам едно питане към теб - преди стана дума за добавяне на витамини. Ти имаш ли идея, към кои да се насочим. Че наскоро ми изскочи един проблем, сигурна съм, че не е от Дюкан, ама викам да взема да комбинирам. Проблемът е изкючително болезнено схващане на пръстите на краката - седях на няколко пъти по главната улица боса и страдаща Simple Smile Който го е изпитал, знае какво е. Предполагам липса на магнезий, но... съм жив зян с инфото за витамини. Давай акъл, сигурна съм, че знаеш Simple Smile

# 185
Може ли да се консумира Активия по време на ударния режим?
Отзад пише,че има нискомаслено мляко и сметана,мляко на прах.Но,калориите са 66 на 100 гр.Нещо не разбирам.

# 186
може, то всичко може, ама не бива Simple Smile
Ако търсиш обещания ефект на Активия  - по - добро от овесени трици и/или ленено семе няма.
Не са само калориите, а това, което реално се съдържа вътре.
По - добре потърси на Верея 0.1% масленост.
Най-вероятно има по - малко боклуци от тези на Данон.
Сметаната не е никак нсикомаслена, сухото мляко - някакъв въглехидрато-съдържащ сурогат и т.н.
Много мога да разказвам от личен опит във връзка с производството на млечни продукти. Най-добрия начин да се провери едно кисело мляко е да се изчакат 2-3 дни - ако му се подуе капачката, значи е поне малко "живо". А Даноните могат със седмици да стоят и нищо да не им се случи. Да не говорим за пресните млека, дето и отворени не се пресичат...

# 187
Цитат:
монда, дали си още тук?
Имам едно питане към теб - преди стана дума за добавяне на витамини. Ти имаш ли идея, към кои да се насочим. Че наскоро ми изскочи един проблем, сигурна съм, че не е от Дюкан, ама викам да взема да комбинирам. [/quote]

Може ли аз да споделя. Тук във форума беше пусната една диета на Ипокпратис, която донякъде се основава на Дюкановите храни. От нея взех предписанията за витамините - 1000 мг. витамин С на ден, 2 пъти по 2 невробекса и 1 път разтворим витамин с минерали. Ама малко множко ми се вижда този витамин С...

Момичета, никъде в Пловдив не намирам овесени трици. Като ходих във Варна си купих, ама една опаковка /къде ми е бил акълът?/. Ако някой знае къде се продават, моля да помага...

# 188
магазините CBA зареждат овесени трици. Не знам, дали в Пловдив има такива. Има ги във Велико Търново (два или повече), Ямбол, Бургас (два)... за други градове нямам представа.
По аптеки съм търсела, но безуспешно.
Пробвах и пшенични трици. Дюкан препоръчва овесените поради това, че имат по - меко действие, а пщеничните предизвикват по - голямо подуване на корема. Ако не си много чувствителна към подобни неща, може да пробваш и с тях. Продават се на повече места.

# 189
монда, дали си още тук?
Имам едно питане към теб - преди стана дума за добавяне на витамини. Ти имаш ли идея, към кои да се насочим. Че наскоро ми изскочи един проблем, сигурна съм, че не е от Дюкан, ама викам да взема да комбинирам. Проблемът е изкючително болезнено схващане на пръстите на краката - седях на няколко пъти по главната улица боса и страдаща Simple Smile Който го е изпитал, знае какво е. Предполагам липса на магнезий, но... съм жив зян с инфото за витамини. Давай акъл, сигурна съм, че знаеш Simple Smile
Аз не съм имала подобен проблем със схващането и не ми се вярва да е от диетата. Витамини- аз пия Центрум по 1 таблетка дневно /когато се сетя,де/.При диети се препоръчва и калмацин- калций,магнезий,цинк

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 11:07 от monda

# 190
gagagaga, аз си купих овесени трици от магазин "Европа", но не знам дали в Пловдив има от тази верига.

# 191
Монда, мисля, че допълнението ти е много важно (за мен). Благодаря Simple Smile

# 192
магазините CBA зареждат овесени трици. Има ги във Велико Търново (два или повече), Ямбол, Бургас.
Къде се намира този магазин в Ямбол, някой знае ли?

# 193
Монда, мисля, че допълнението ти е много важно (за мен). Благодаря Simple Smile
Сега погледнах,че и такива имам- na Walmark.
Калций-333 мг
Магнезий-133 мг
Цинк-8.3 мг
Преписвам:
Спомага за поддържане за здравословното състояние на костите и зъбите.Оказва благоприятен ефект върху нервната система и мускулатурата.Спомага за поддържане на кожата в добро състояние
Трите активни компоненти на този препарат са в оптимално съотношение и под формата на органични съединения, което благоприятства усвояването им от стомашно-чревния тракт. Тяхната комбинация е много подходяща, тъй като калцият не може да бъде вграден в костната тъкан без наличието на магнезий и цинк. Подобно, ефектите на цинка по отношение на кожата и косата са свързани с наличието на калций и магнезий
Ефекти:
подходящ за хора с повишен риск от развитие на остеопороза (възрастни, жени по време на менопауза и след гинекологични операции)
оказва положително влияние върху нервната система и регулирането на нервно-мускулния баланс
подходящ за деца по време на интензивен растеж, бременност и кърмене, по време на оздравителния период и при високо физическо натоварване

30 таблетки в една опаковка., което стига за  един месец и цената е само  6,77 лева.Не зная защо не съм ги пила
newsm78

# 194
Благодаря ви за овесените трици. За съжаление в Пловдив няма СБА, а за Европа не съм чувала. А от аптеките е много рисковано да се купува. В една намерих немски трици  - тоест, убеждаваха ме, че са трици, но се оказаха пълнозърнести овесени ядки.

Ама много са вкусни...

Общи условия

Активация на акаунт