Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 255
  • 320
  •   1
Отговори
# 285
  • В.Търново
Асса,
"1, намаляване на млечни, по възможност спиране," и млякото с триците ли?
"2. намаляване на кафе, по възможност спиране"-аз го пия без захар, пак ли трябва да се спре?

# 286
Проблемът не е в захарта, а  кофеина. Можеш да пробваш с безкофеиново кафе.

# 287
Мога ли да разбера,защо се избягват млечните продукти?
Аз основно на тях залагам...

# 288
wheeze, млечните съдържат определено количество въглехидрати, макар и малко.  smile3521 И за хора като мен, които имат да свалят много, в моменти на задържане е добре да се спрат за известно време. Но доколкото разбрах от друга тема, ти си постигнала идеалното си тегло и не мисля, че трябва да ги спираш  eat
Аз днес не съм се мерила и това е голямо постижение за мен  badscale Току що приключих с тренировката и се чувствам добре  jump Ще изчакам 1 час и започвам да се наливам с вода!
Приятен ден на всички  sun

# 289
  • New Zealand
на мен ми е 3 ден на протеини и се чувствам учудващо добре Simple Smile

# 290
Да се разпиша и аз, от днес започвам ударния режим. Правих го преди месец, след това карах около10 дена на протеини + зеленчуци и свалих около 5кг. После естествено се поотпуснах и качих два, но все пак съм -3. Надявам се този път да устискам по-дълго.
Успех   bouquet

# 291
espy, желая ти успех!  newsm10
Аз днес съм щастлива - започвам пак да слабея, още 400 г и се връщам на старата линия  newsm44 Въпреки, че днес започвам 3 дни протеини+зеленчуци и ще видим как ще се развият нещата  newsm78 Може би ще задържа мъничко и след това идват 7 дни протини и ново слабеене  newsm68
Успех на всички слабеещи и не си забравяйте водата и триците - при мен това работи страхотно  eat

# 292
Момичета, аз съм off за няколко дни. Като се върна, дано имате много резултати в минус, естествено. дано и аз се похваля със същото. До скоро и успех на всички  Hug

# 293
А аз да си кажа,че съм пас...то едни морени,едни вафли Мура...страшни глупости...не знам до кога. Накупих си пак нови дрехи/нова,по-голяма мярка/ и.... нямам никаква мотивация,даже ужасно много взех да се харесвам,което малко ме плаши Laughing

# 294
Е,хайде стига,де! Къде се загубихте? Бяхте толкова много... Я се стегнете!  wavey

1.Сетете се колко е хубаво чувството като се качиш на кантара и той покаже по-малко кг...Имаш чувството,че ще полетиш!  goodscale   Hands Clap  Гордееш се със себе си!

2.Не ти се "мотае" главата,защото си се "натровил" от всевъзможните храни във всевъзможни комбинации,които си погълнал! И не се чудиш непрекъснато какво да хапнеш...

3.Не се събуждаш с подпухнало лице все едно си главният герой от "Житената питка". smile3507   

4.Стават ти все повече и все по-малки номера красиви дрешки! smile3508

5.Чувствате се още по-секси и красиви! newsm53

и т.н...и т.н...

До сега се включвах рядко,защото бях съвсеем в началото.Да си призная най-трудно ми е с водата,но се наливам...Днес ми беше 5 ден на протеини и резултатите са следните,въпреки че очаквам всеки момент М и се сваля по-бавно и по-трудно:
-2 кг
-3 см талия
-4 см ниска талия
-1 см ханш
-1,5 см от бедро
-1 см коляно
-0,5 см прасец

Дано ви подействам мотивиращо, защото преди да започна вие ми подействахте така!
DessiJ тъкмо каза,че е off за няколко дни и ми се наложи да ровя из задните страници,за да намеря темата... Не ми се ядосвайте-трябваше да ви разръчкам! gydi
Айде да се преброим...сама ли останах?! ЕФЕКТ - ИМА!  newsm10  newsm10 newsm10

# 295
Не,не си сама///и   аз се мъча да зацепя...все едно съм тук,а  нямам резултати/ засега/.Не съм се отказала! Grinning

# 296
Супер! Браво monda,тамън бях сметнала,че са те превзели вафлите... Станахме три,май.  Grinning

# 297
Асса къде е? Стана време за нова тема

# 298
  • New Zealand
здравейте и от мен Simple Smile и аз не съм предала фронта Rolling Eyes изкарах миналата седмица 4 дни на протеини, но вчера имах празник и..... #Crazy то не бяха торти, меса, вина.... Embarassed от днес пак започвам- само протеини Simple Smile май станахме четири Peace

# 299
Включвам се и аз-от днес! Peace

Общи условия

Активация на акаунт