Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 255
  • 320
  •   1
Отговори
# 270
рецептите са взети от книгата. Включват продукти, разпространени на френския пазар. Имат си олекотена майонеза - нямам представа как се прави ниаскомаслена майонеза Simple Smile , но хората си имат.
По отношение на брашното - ами сигурно се има предвид, че във фрикасето няма да е много, ама това много относително понятие Simple Smile
Определено френският произход на автора дава своето отражение в менютата. Не всичко е приложимо при нас. Например, в България почти не се намират нискомаслено сирене. Затова си трябва адаптиране към нашите възможности и предпочитания.

# 271
  • Пловдив
Има една лека майонеза на Краси, ама сигурно едва ли ще става Sad

# 272
Изключено е според мен!
Е какво,ядеме си изварата и сме щастливи! Simple Smile))

# 273
  • New Zealand
здравейте и от мен! Simple Smile след геройско излагане вчера, днес съм пак на протеини. към 2 часа изядох парче печено пиле/ без мазнина Naughty/+ 3 л вода! Simple Smile смятам, следващото ми ядене да е утре, към 3 часа, за да съчетая Дюкан с лунната, която започна днес, в 14:15 Simple Smile

# 274
  • В.Търново
И аз днес от 12,30 до 14,30 се опитвах да хапна печено пилешко, но все някой искаше да свърша нещо.( Ужасен работен ден беше Sad ).А водата не успявам да я отчета колко е, защото си губя бройката на чашите Simple Smile Ще трябва да мина на друга мерна единица, например шишета Simple Smile) Аз докато напиша и работния ден за мен свършил. Лека вечер на всички и никакви отклонения на вечеря Wink

# 275
  • Sofia
Една "хрумка" за протеиновия режим - ЯЙЦА ПО ПАНАГЮРСКИ. НО без заливката от масло/олио.

Кисело мляко 0.1% + Извара (аз слагам Cottage Chease на Exquisa)+чесън+яйцата (приготвени във вода+малко сол и 1сл оцет)====супер.

Пове4е усмивки!!!!

# 276
Здравейте момичета! След всички прегрешения,мисля че съ за кладата,но твърдо съм решена от утре да започна отново протеиновия режим поне за седмица. Липсва ми малко мотивация,но се надявам да я получа своевременно.Имам 18 дни до следващото пътуване и смятам да замина поне с едиин номер по-малко,който да не си върна там. Радвам се за резултатите на всички ви.... някои ми се губят,надявам се просто да си почиват, а не да са се отказали. Воля и инат на всички ви пожелавам.

# 277
ей, появи се Монда. Добре дошла... Беше почнала да ми липсваш

Моят отчет - изкарах и вчера на протеини, общо три дни. За тези три дни само 0.5 разкарах. Ама съм доволна, че бяха се заадържали. Днес вече е време да хапна и зеленчук.

Вие как сте?

# 278
  • В.Търново
Здравейте, първо успешна учебна година на всички дечица, които са ученици.

Асса, тук сме, но..... Нещо не ми е в ред,само не мога да разбера какво Sad Аз ли нещо бъркам.Оня ден 77.1, вчера 76.6,а днес 77.7.Май кантара ми откача Sad Яла съм само месо, мляко, трици, кафе и вода. Нищо друго. На фитнес ходя и какво нищо Sad Просто съм отчайващ случай  Cry

# 279
Здравейте на всички Hug Честит първи учебен ден на малчовците  Hug
Peppi, не си само ти зле с килата - аз съм отчаяна и се чувствам много зле  Sad
Асса, от онези солети нещата се закучиха - спазвам си аз всичко, но стана +1 кг. Втори ден не мога да го сваля - не прегрешавам нищо, пия много вода, ям трици, ям само месо и мляко. Цикълът ми свърши вчера - може и от него да са последствията, не знам! Трябва да взема строги решения. Мисля да не се меря няколко дни, да ям само месо, ще спра млечните и да се удавя във вода, естествено и триците. Знам, че Дюкан казва да се мерим всеки ден, но аз май съм от хората, които се вманиачават на темата и като ми покаже малко по-нагоре кантарът и ми се плаче. А човек не трябва така се депресира за 1 кг, защото положението се влошава и не мога да свалям съвсем! Стига толкова за мен, че ви писна сигурно!
Чао за сега и ми стискайте палци!  Praynig

# 280
 #2gunfireИ аз днес съм + 0.5 кг. #2gunfireКво става ,незнам? #Crazy #Crazy #CrazyАма няма да се излагаме сега!!!Кураж! Hug

# 281
  • В.Търново
А значи е повсеместно, не че това ме успокоява. Но понеже все си мисля,че аз нещо бъркам и почвам да се отчайвам Sad

# 282
ей, чак ме наплашихте Sad
Всъщност при мен не се наблюдава такова нещо. Когато качвам, обикновено има защо.
Ако задържам, приемам, че така трябва.
И при това положение, нещата, които знам са:
1, намаляване на млечни, по възможност спиране,
2. намаляване на кафе, по възможност спиране.
3. намаляване на солта (не чак спиране)
4. увеличаване на водата.

и нещо неочкавано:

леко увеличаване на калориите !!! за да излезе организма от режима на ограничения и даже да се жертва до 1 кг в плюс в името на раздвижването - после бързо и лесно се маха.
Да, това е нещо, което не сме коментирали - пребройте си калориите, ако се окажат твърде малко за деня, тогава трябва да се увеличат за известно време.

# 283
Здравейте и от мен!Монда-липсваше ни много!Добре дошла! Laughing
Аз да се оплача-не помръдвам от доста време newsm78Какво става-незнам!Все някъде греша,и ще разбера.....като мина на ударен пак Laughing
Поздрави на всички ви  bouquet и честит празник на учители ,ученици и родители!

# 284
Момичета....нещо  разколебани ми се струвате. В никакъв случай не се отказвайте.... продължете както е написала Асса/ с ограниченията/  и спрете за седмица  да се теглите. Сигурна съм,че ще тръгнат поне мерките надолу/а ние тях гоним, а теглилките,нали?/.Аз съм първи ден на протеини,...е,много  ми е трудно,ще знаете...смятам да се въздържам от млечни доколкото мога,пък ще видим какво ще става.
DessiJ,какво е това отчаяние? Я погледни какво слънце е навън..как така ще се чувстваш зле/ Спри да мислиш за това и не се тегли няколко дни. Няма вариант да си на диета и да качваш килограми... или да не сваляш...просто е въпрос на време понякога и това много сме го говорили. Горе главите,я вижте колко добри резултати сте постигнали!Радвам се за вас, а може скоро и аз да се похваля с някой милиграм надолу  ::

Последна редакция: пт, 15 сеп 2006, 16:23 от monda

Общи условия

Активация на акаунт