Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 304
  • 320
  •   1
Отговори
# 255
DessiJ как успя първите дни да се справиш с глада към сладкото/тестеното?Аз направих режима 2 дни,чувствах се наистина заситена и спокойна,но имах голямо желание за сладко и съгреших. Sad
Имам чувството,че е по-силно от мен.
След кой ден вече е "по-спокойно"?

Мога ли да предложа нещо и аз? Кисело мляко с повечко овесени трици /ама точно овесени, пшеничените не са вкусни/ и течен подсладител. Получава се вкус на мляко с бисквити, ако обичаш. Правя си го доста сладичко. Като компромис, в моменти, когато много ми се яде нещо вкусно, добавям малко цели овесени ядки - 1-2 с.л., тогава става по-гъсто. И в особено лакоми периоди си позволявам това 3 пъти на ден - около 600 гр. мляко. Това е малко отстъпление от препоръчания грамаж. Отклонението при триците е по-голямо, но мисля че е допуснимо, за да не посегна на нещо извън режима.

# 256
Blanka, съвсем добър ти е подходът - наистина по - добре така, отколкото посягане към забранените неща. Надвишаването на киселото мляко не е фатално, овесените трици - също.
Между другото си мисля, че след време гладът за въглехидрати намалява и то чувствително. Важни са първите дни. В такива моменти най-добре е човек да си каже, че и това ще мине. Все някога ще може да се ядат тези неща и не е задължително този момент да е точно сега.

Бланка, чак сега видях предишната ти самоличност Simple Smile

# 257
Асса, нали виждаш, че за първи път от началото на режима се изложих  #2gunfire Но няма да повторя - то ще ми е за урок  #2gunfire А за водата, наистина ли мислиш, че увеличеното количество ще размие по-бързо качените грамове?  newsm78 Дано си права  Praynig

# 258
  • Пловдив
Oвесени и пшенични трици вчера си купих от "Мега Марина", има ги на щанда за диетични храни Peace Става въпрос за Пловдив.

# 259
Деси, знам, че е за пръв път Simple Smile Просто стискам палци да не се повтаря ... И аз прегешавам - сурови ядки, голяма слабост са ми. Обичам като си легна, да чета и рупам ядки. Трепач. Ама тази седмица - тц, решила съм да мръдва теглото, над две седмици не съм отчитала -.
Да, определено си мисля, че с повече вода водата, задържана от вчера ще излезе по - бързо - ама ще ходиш по - често до малката стаичка (винаги го приемам като +, защото вкарвам движение в иначе заседналия си ден Simple Smile .

# 260
 smile3532 smile3532 smile3532
ха-ха-ха-ха, Асса, това ли ти е движението?  newsm62 И аз като заседна пред компютъра, и аз добре, че ходя до тоалетна по 50 пъти на ден, защото иначе ще залепна за стола  smile3523 smile3529
Затова тренирам Будокон - и да ти кажа, усещам, че свалям повече, когато тренирам.  jump running jump
А като седна на компютъра за около час-два изпивам 1,5 л вода, така че скоро ще се удавя  smile3549
Отивам да пия още водааааа! До скоро!

# 261
ами да, фактически това е Simple Smile
Оценявам чувството ти за хумор, но често на мен не ми е смешно - седя си по 12-14 часа на ден пред компютъра и това е единственото движение. Е, разкършвам снага и за похапване, но това е само в случай, че се сетя... Щото глад не изпитвам.

# 262
А червен пипер може ли?

# 263
мисля, че може, стига да не замества ядене Simple Smile
Деси, действаш заразително, само какви отговори взех да давам

Подправки за овкусяване на яденето са желателни. Червен пипер в това число. Още по - хубаво, ако са пресни и зелени - магданоз, копър. Но, без мазнини.

# 264
Асса, да не съм те обидила  Weary Извинявай  Weary Аз исках само да ти кажа, че и аз съм така и те разбирам. Съжалявам, ако съм те обидила, не съм искала  smile3525

# 265
а, не ... по никакъв начин Simple Smile Пусто писаното не предава интонацията Simple Smile Заразително е доброто настроение, а не нещо друго.

# 266
първо - домъчня ми за Монда. Време е да си дойде...
второ - пак си намислих един режим - няколко пъти през деня чисти протеини и на вечеря - добавяне на зеленчук.

трето - я кажете, какво ядете, че днес е много празен хладилника и търся вдъхновение за вечеря... Simple Smile

# 267
На празен хладилник не знам какво да ти предложа, но аз ще вечерям пилешки пържолки - престояи известно време в марината от всякакви подправки и прясно мляко, а после опечени. Много ги обичам. Може да си направиш пилешки дробчета, ако обичаш де  newsm78 А щом прибавяш зеленчуци на вечеря - месо със зеле, запечено броколи със сирене и кашкавал, голяяяяяяяяяяяяяма шопска салата (естествено без недиетичните добавки към манджите). Дано съм ти помогнала  newsm78
Асса, два пъти изчетох от-до книгата, но не намерих нищо за печени зеленчуци - това означава ли, че не ги ядем  newsm78 Дюкан казва само за варени, сурови и задушени  newsm78 Голямо чудене настана  Grinning

# 268
Деси, по повод менюто - изрични благодарности, ама минах само на яйца Simple Smile
Да ти кажа за печените зеленчуци - не виждам причина да се избягват. Може би не го е споменал, защото във френската кухня да не се прилагат. Засега наблягам на пресни, затова и не съм се замисляла.
Вчера, обаче изкарах само на протеини - втори ден. В резултат - 57.5 кг (което ще рече -0.5 кг). Време беше Simple Smile Затова зеленчуците днес. Друго си е да има движение надолу.
Я кажи, успя ли днес да разкараш пораженията от солетите?

# 269
  • Пловдив
Асса, на 1 страница в примерното меню си дала:
Вторник:
Обяд:Твърдо сварени яйца с майонеза
200 гр. кисело мляко/извара/
Вечеря:телешко фрикасе
1 крем или 100 гр. кисело мляко
Майонезата позволена ли е? Нали се прави от олио, а то е забранено newsm78 Фрикасето не се ли прави с брашно и масло или става въпрос за някакъв вариант, който съм пропуснала? И какъв крем? Уж чета всичко наред, но май съм пропуснала някои неща Sad Вчера мина рожденния ден на големия ми син и аз отново съм на ринга до моя, който е след 9 дена Wink

Общи условия

Активация на акаунт