Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 321
  • 320
  •   1
Отговори
# 240
Виж на първа страница.Там е обяснено подробно за етапите на диетата.В 1-ят-ударният-се смъква  бързо(около 5 кг за 5 дни).За всеки обаче е индивидуално.

# 241
възможно е по принцип. И на практика често се случва, но:
1, трябва стриктно да се спазват изискванията, вкл. трици, вода, премахване на мазнини...
2. трябва да имаш доза късмет - това да се окаже "твоята" диета.

# 242
Благодаря Ви ще пробвам и ще видим какъв ще е резултата!
Ако не пробвам няма  да разбера.Успех на всички. Laughing

# 243
Пробвай и ако обичаш месце, няма да ти се вижда трудна диетата  Grinning Защото според мен една диета НЕ действа, когато не ти допада и я изпълняваш, тормозейки психиката си - изпробвала съм го на собствен гръб  #2gunfire

# 244
Да ти кажа честно не съм голям почитател на месото.Предпочитам плодове, зеленчуци,млечни продукти.Но ще пробвам 5 дни и ще видим.Имам едни дънки който искам да нося,но  са  ми са доста опънати.Надявам се да успея.

# 245
да ви питам: А триците може ли да са пшенични? Rolling Eyes

# 246
може, но ,,, ако не са ти чувствителни червата откъм подуване. Сигурно ще имат освобождаващия ефект на овесените, но Дюкан твърди, че освен него овесените и увличат доста калории със себе си... което подпомага отслабването. Сега, това доколко е вярно - не знам. Но че от пшеничените може да се понадуе корема - при мен се случи. Не е нещо драстично, но напълно си го очаквах. Така реагирам и ня всякакви други въглехидратни неща. Затова, ако искаш, можеш да почнеш с по една супена лъжица няколко дни, за да видиш как ще се чувстваш.

# 247
DessiJ как успя първите дни да се справиш с глада към сладкото/тестеното?Аз направих режима 2 дни,чувствах се наистина заситена и спокойна,но имах голямо желание за сладко и съгреших. Sad
Имам чувството,че е по-силно от мен.
След кой ден вече е "по-спокойно"?

# 248
wheeze - пробвай с кола-лайт. Или кисело мляко с подсладител - все изкуствени работи, ама за няколко дена не е страшно.

# 249
  • Linz
Рени, а защо си резервирана към този режим?
Според литературата, която съм чела до сега животинските протеини не са подходящи за отслабване- оставят много несмлени белтъчни остатъци, които гният и са източник на токсични в-ва; освен това водят до запек и нарушават алкално-киселинния баланс. Другото, което е в разрез с останалите подобни книги, които съм чела е: плодовете са много важни за отслабването (освен витамини, съдържат важни минерали и микроелементи, баластни в-ва, ензими и др., необходими за отслабването); по време на ядене не се пие вода, защото разрежда храносмилателните сокове, отмива несмляни частици от стомаха в червата и там  загниват; студената храна не е здравословна; изкуствените подсладители са по-вредни от захарта и като всички изкуствени в-ва подпомага образуването на мазнини (а той препоръчва Кока-кола лайт)...
На мен ми се беше подул корема от тия млечни продукти. Снощи започнах да ям хляб и сладко и се оправих...  Освен това по изчисленията, които автора дава излиза, че трябва да напълнея (спрямо килограмите, които съм била на 20 год., трябва да прибавя 5- за двете раждания и 10-те год. от тогава), а не да отслабна newsm78

# 250
Аз не разбрах защо се препоръчва тази Кока Кола лайт?Само защото съдържа малко калории ли?В книгата май така пише.

# 251
wheeze, не че се препоръчва за всеки ден, а просто има такъв съвет - ако много ви се прияде сладко, по - добре пийте една такава кола, отколкото да нарушите режима. Това е.
Рени, сега разбирам твоя скепсис. Мисля си, че нещата опират до нагласа и тип организъм. Аз от белтъчините не се подувам, а ми се случва от въглехидратите. Също така от тях много пълнея. В крайна сметка, в това информационно море, в което сме пуснати в момента, почти за всяко нещо има повече от една теория и няма смисъл да се изреждат случаите. Човек като че ли се привързва към онези теории, които му импонират най-много. Със сигурност изкуствените подсладители са гадно нещо, но далеч не става дума за доживотното им приемане. Това, дали да се пие вода по време на хранене всеки сам си решава. Аз не го правя. И т.н.

При мен нищо ново. Вчера изкарах един протеинов ден, днес мисля да добавя зеленчук.

# 252
wheeze, Асса ти е обяснила за колата. За глада към сладкото колата оправя нещата, но аз повече си падам по тестени неща, но от тях много пълнея  smile3518 Честно казано, често ми се ядат, но се спирам като гледам кантара как върви надолу без тях.  smile3521
Вчера направих една простотия и днес си платих с лихвите за това - нещо забравих да ям, че се бях задълбочила в работата  smile3523 и ми стана лошо. Станах и първото, което докопах от кухняма беше пакетче солети ... и го изядох!!! Три седмици спазвам без нарушения и вчера се изложих  newsm61 Днес резултатът е + 700 г  smile3511 smile3514 newsm45 Като видях какво ми причиниха 60 г солети, не искам и да си помисля какво ще стане ако се нахвърля на някоя баница или пица  Banghead

# 253
Деси, повечето е вода - солетите са много солени, но може и да отидат два дни да ги разкараш тези 700. Хубаво е да наблегнеш на повече вода днес, че да излезе солта по-скоро. Ама ти си знаеш, какво ли да ти обяснявам Simple Smile И махни солетите , доколкото е възможно ... и всякакви подобни неща

# 254
Установих,че при яденето на въглехидрати подпухвам и коремът ми се подува по-бързо отколкото при яденето на чистите белтъчини.Аз си смесвам кисело мляко с извара,нещо не чак толкова приятно,че да се заситя бързо.И пиле слагам.Наистина засища!
Дано това с колата наистина помогне,защото този глад към сладкото ... ще ме съсипе.На психическа основа е,за съжаление!

Общи условия

Активация на акаунт