Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 332
  • 320
  •   1
Отговори
# 225
От вчера започнах нови 7 дни на протеини и днес съм -1,5 кг  newsm44 newsm44 newsm44 Е-е-ех, Дюкан - вече го обичам този човек  newsm51  love001  love001 Тъкмо се бях понапрегнала, че задържам 1 седмица и хоп надолу кантарчето  newsm53
Аз увеличих овесените трици на 3 лъжици, пия по 4-5 л вода на ден и предполагам, че ефектът идва и от това!
Приятен ден на всички smile3525

# 226
Деси, много добър резултат, поздравления.

Колко станаха минусите от началото?

Едно разбрах от този режим - търпение. Рано или късно килограмите тръгват. Задържането е важно, за да няма връщане назад. И е дългосрочен, а не някакви дни или 2-3 седмици.

# 227
Ох ,и аз се поотпуснах тия дни и май трябва да се стегна Embarassedвече!
Момичета  не разбрах къде има в Пловдив овесени трици!Моля за  пояснение,че съм зле с ориентацията! Joy

# 228
  • Linz
Има ли някой, който е спазвал режима по-продължително време (3-4-5 месеца)? Много ми е интересно дали наистина се задържат свалените килограми newsm78
Преди няколко дена видях книгата и си я купих, без да знам нищо за този режим...  ooooh! Прочетох я и съм меко казано резервирана Rolling Eyes

# 229
Асса, заформих - 6 кг за почти 3 седмици.  newsm10 Да си призная през тези 3 дни на протеини със зеленчуци си хапнах на два пъти малко сирене, но явно не се е отразило.  newsm68 Просто много обичам сирене и то е единственото нещо, което мнооооого ми липсва в диетата.
Мъжът ми ми каза, че чул някаква реклама за обезмаслено сирене, но не помни името.  newsm11 Но аз продължавам упорито да търся по магазините и ако открия, ще ви кажа веднага - дано намеря само newsm17
РЕНИ, както виждаш аз съм от 3 седмици и за сега съм доволна. Като направя 3-4 месеца, ще споделя   typeuu А според мен никоя диета не може да задържи свалените килограми, ако след приключването й започне голямото ядене и обездвижване. Но с балансиран режим и спазване на основни препоръки, според мен няма да е трудно  cooking  animal085 wavey

# 230
  • Linz
Аз съм виждава обезмаслено сирене и кашкавал, но къде... може и в ХИТ да е било newsm78
Всъщност аз започнах режима, но не го спазвам стриктно (месо не ям, а също и включих малко плодове и зеленчуци).

# 231
Рени, а защо си резервирана към този режим?
Единственото, което аз виждам, като основание, е премахването и на плодовете за по - дълъг период. Вярно е, че не може да се прилага, ако човек е вегетарианец по душа, но за тези, които са в по-лека форма (включвайки риба и яйца и млечни) биха могли да го приложат също.

# 232
  • В.Търново
Здравейте, аз токущо си получих книжката с куриер и довечера ще я прочета. Бях 5 дена само на протеини и от вчера започнах другите 5 дни със зеленчуци. При мен май се получи леко покачване с 0.500кг, но вчера не пих достатъчно вода, а днес така са ме затрупали с работа в офиса, че до сега съм изпила само 1 чаша кафе и 1 вода. Кога ще успея да изпия поне 2л вода незнам Sad Освен на фитнеса след работа.
Относно сиренето. Аз си купувам едно, на което пише Свежо сирене"ХЕЛИОС". В едни вакуумирани непрозрачни пакетчета е. Поне в Търново го има Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 16:28 от Peppi

# 233
Ох ,и аз се поотпуснах тия дни и май трябва да се стегна Embarassedвече!
Момичета  не разбрах къде има в Пловдив овесени трици!Моля за  пояснение,че съм зле с ориентацията! Joy

В големия диетичен магазин на Главната. Всъщност се намира в уличката срещу стълбите на Каменица. Вървиш в посока църквата Света Марина - малко преди кръстовището с улица Отец Паисий. Дано си разбрала: кръстовището на улица Отец Паисий - на единия ъгъл е офис на партия Ред, законност..., на другия ъгъл е Популярна каса, на третия - църквата /е, почти/, а точно на срещуположния четвърти ъгъл - диетичния магазин.

# 234
Напредък има,въпреки,че днес ми дойде цикълът.Интересно ми е ,какво ще покаже кантара утре? newsm78

# 235
Ами при мен поражения от уикенда се оказа, че няма. Даже малко са мръднали милиметърчетата надолу.

Карам на постоянен смесен режим.
Ванчето, а дано да има добри новини.

# 236
Асса,има,има.Повече от 500 гр. за 1 ден. Simple Smile
Ама колко вода изпивам на ден-не е истина.Принципно пия много вода(над 2 л дневно),но сега е двойно повече.
Хапвам на 3-4 часа по малко и се наливам с вода.Ако бъркам някъде в системата-свиркайте! Crazy

# 237
Ванчето, според мен изобщо никъде не бъркаш - пий вода на воля. И аз като теб пия по 4-5 л на ден. А за менструацията забелязах, че аз задържам 5-6 дни преди да ми дойде и ето вчера ми дойде и резултатът вчера беше - 1,5 кг, а днес е още - 0,5 кг  rotfImao newsm44 smile3521 Много съм щастлива!  tooth
Да ви се похваля, че се намъкнах в два стари панталона и вчера си облякох една блузка, която до преди 3 седмици ми стоеше като на кренвирш  newsm35
Яжте си триците, наливайте се с вода и се усмихвайте повече  Hug

# 238
Деси,радвам сеза теб. Simple Smile

# 239
Здравейте,момичета!
Големи постижения забелязвам тук.Желая Ви търпение и успех.Бъдете все по красиви и желани.
Искам да попитам дали мога да сваля 4 кг. с тази диета за 10 дни?Може да го пише някъде,но неуспях да  прочета всичко.Благодаря Ви предварително. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт