Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 368
  • 320
  •   1
Отговори
# 105
Искам да ви попитам. Днес завършвам 10 дни на протеини. Според вас колко дни трябва да продължи следващата смесена фаза?
Колкото си решиш.5/5 е оптималният вариант. Това означава 5 дни на смесен-5 дни на протеини и така докато постигнеш желаното тегло
искам  да попитам само тази диета има ли закуска?
Да,има-задължителна. Сварено яйсце или омлет-без мазнина, палачинки от овевсени и пшеничени трици  с извара,Кисело мляко с ленено семе и трици..

# 106
Благодаря ти много, Monda.

Излишно карах 10 дни на протеини. Каквото свалих, беше до 5-тия ден. Но продължих, защото привикнах...

# 107

Излишно карах 10 дни на протеини. Каквото свалих, беше до 5-тия ден. Но продължих, защото привикнах...

Изобщо не съм съгласна,че е било излишно- механизмът е задействан и ще си проличи не толкова по теглото,колкото по мерките. Поздравления за усърдието и успех!

# 108

Изобщо не съм съгласна,че е било излишно- механизмът е задействан и ще си проличи не толкова по теглото,колкото по мерките. Поздравления за усърдието и успех!

Ех, дай Боже.... На финалната права съм, ако мога да нарека така последните 1-2 кг.

# 109
Като гледам в тази тема най-много обясняват Асса и Монда, за което много ви благодаря! smile3501

Момичета, можете ли да ми кажете, когато започне втората фаза, могат ли да се ядат маслини, ядки? А също триците задължително ли трябва да се консумират сутрин? И последно, фатално ли е на втората фаза да има 1 ядене само от зеленчуци?
Скоро и аз ще си купя книгата, но дотогава ще съм благодарна на отговорите ви! newsm51

# 110
За съжаление маслини и ядки може чак в третата фаза.А за хранене-не е желателно само зеленчуци. Основното пак трябва да са протеините.
Момичета, нищо фаално не може да се случи  в тази и  в която и да е друга диета. Знаем добре,кои са фаталните неща в живота ни, а  диетите в никакъв случай не се  вписват в тях. Не се вманиачавайте  в никакъв случай. Старайте се максимално да спазвате диетата, но ако се случи да хапнете бонбон или ви се дояде маслина и го направите- не се травмирайте, не е дошъл края на света и не сте качили 1 кг. Просто забравете  за моментната си слабост и смело продължете напред.

# 111
Monda, не знаеш какъв кураж ми вдъхваш newsm74 Става ми по-лесно да спазвам, като знам, че вманиачаването не е полезно за диетата!
Просто исках да си направя едно пиле, в което има няколко зелени маслини и затова питам. Благодаря ти! Hug

# 112
Радвам се,че те окуражавам.Наистина е важно диетата да не те стресира, а да я караш незабелязано,което при мен е възможно, сигурно при много хора е така. Ако  не е- то това не е твоята диета. Хапни си пилето с маслинките и хич да не ти пука,да ти е сладко!

# 113
Наистина ми вдъхваш увереност, защото на мен диетата ми е много приятна, тъй като много обичам месо, но много се вманиачавам да не сгреша нещо. Може би наистина трябва да карам по-спокойно в това отношение. Желая успех на всички!
А аз утре ще споделя резултати от първите ми 5 дни на протеини! Praynig

# 114
Здравейте момичета, от няколко дни чета за тази диета и отзивите от нея, но още не съм си купила книгата(нз дали си струва да я купя, тъй като аз вече разбрах основните неща). От утре я почвам пък да видиме. Падам си месарка, а и пиле и риба от месец не съм яла, да не говорим за яйца(наблягам на свинско  Embarassed ), така че мисля че няма да имам никакъв проблем. Диетата няма да я спазвам защото имам много излишни кг, около 1-2 са, но разбрах че се забързwaл метаболизма, а и въпреки нормалното си даже ниско тегло за ръста ми, имам тлъстинки и смятам да правя и леки упражнения за тонус, също често имам колебания в теглото, коео много ме дразни и почвам да психясвам, затова и вече по-рядко се меря  Laughing

Еми май това е всичко и ще пиша как върви.... Поздрави на всички и няма да се отказваме

# 115
От утре я почвам пък да видиме. Падам си месарка, а и пиле и риба от месец не съм яла, да не говорим за яйца(наблягам на свинско  Embarassed ), така че мисля че няма да имам никакъв проблем. Диетата няма да я спазвам защото имам много излишни кг, около 1-2 са, но разбрах че се забързwaл метаболизма, а и въпреки нормалното си даже ниско тегло за ръста ми, имам тлъстинки и смятам да правя и леки упражнения за тонус, също често имам колебания в теглото, коео много ме дразни и почвам да психясвам, затова и вече по-рядко се меря  Laughing
Нищо не можах да разбера от поста ти, ако си решила да започнеш диетата-успех.

# 116
Наистина се получил малко двусмислен поста ми, ама просто се бях разсеяла и затова.
Ще я почвам диетата, но причината не е излишък от кг, а желание да изчистя мазнините
Всеки ден ям месо от както се помня и затова мисля, че лесно ще се справя с диетата. В нас предимно свинско се яде и тя ще ми е като разнообразие на менюто, което и ще ми е полезно и вкусно.

# 117
Само обърни внимание,че свинско месо се яде чак в третата фаза. В първата  и втората се консумира пилешко и телешко

# 118
  • Пловдив
А патешко дали може? Че свекито е накупила едни патки ... пълен ни е хладилника с тях.

# 119
А патешко дали може? Че свекито е накупила едни патки ... пълен ни е хладилника с тях.
Не може- пише, че птици с плоски човки са забранени. Може пуешко. Сега...ако не издребняваме- може да се хапне венъж-дваж,но не постоянно да се яде.

Общи условия

Активация на акаунт