Диета на Пиер Дюкан - 2

• 127 357
  • 320
  •   1
Отговори
# 165
и така, за да се отвори снимката (преполагам, че и на други ще им трябва) се прави следното: копира се адресът, отваря се в нов прозорец и се дава рефреш. Е, тогава става Simple Smile

Така, значи чакаме и следващи снимки, които да отразят резултата Simple Smile Дано стане по принципа "Бързайте бавно" Simple Smile

П.С. Ама роклята си я бива Simple Smile

# 166
Асса, а линка към снимката в предния ми постинг не се ли отваря, той би трябвало да е ок?

# 167
За последно пробвам, че осмамихме темата с тези снимки.

отпред и отзад на адреса на снимката има и по средата самия адрес взет от properties.  Нещо не правя както трябва.

http://images.kodakgallery.com/photos2261/1/74/55/3/28/4/428035574107_0_ALB.jpg

# 168
e, тук вече ще дърпам уши Simple Smile

Темата на не знам коя страница, докато я намеря, хванах мускулна треска да щракам...

Къде сте, как сте?
Монда, оттегли ли се?

# 169
А,моля,моля! Абсолютно всеки ден влизам да се осведомявам за вашето здраве и фигура! Аз нямам какво да пиша, защото още не мога да зацепя и да започна, но като се  върна от Англия след 10 дни-започвам.Вие как сте? Асса...знам,че ти поддържаш огъня, радвам се  . Скоро ще  се включаи аз Laughing

# 170
но като се  върна от Англия след 10 дни-започвам.

Що, бееее, ти там какво похапваш, английска закуска Wink  Я да си признаеш веднага  Crossing Arms Пред лекар и пред форум всичко се казва Mr. Green

# 171
Тук сме, тук сме smile3503 Аз до днес вървях много добре, но днес нещо се ядосах. Кантарът ми показа +0,700 кг - много се притесних. Та да дам отчет - вчера бях на гости цял ден и не си
ядох триците и пих малко вода. Възможно ли е 700 г от този пропуск да се получи? Много ме е яд като качвам smile3515 Иначе не нарушавам - ям си протеините и това е. smile3505
Искам да ви попитам да ли прясното мляко от 0,1% може да се пие в неограничени количества - имам предвид по 1 л на ден или трябва да е по-малко?
Предварително благодаря.
Ще поддържаме темата на първа страница, Асса  newsm53

# 172
но като се  върна от Англия след 10 дни-започвам.

Що, бееее, ти там какво похапваш, английска закуска Wink  Я да си признаеш веднага  Crossing Arms Пред лекар и пред форум всичко се казва Mr. Green
Там е работата, че аз още не съм заминала...и си казвам" така и така там няма да мога да я спазвам по ресторантите, защо  тук да се лишавам...като се върна ,ще започна стриктно...и така.

# 173
Деси, може да от това, а може да е наличие на повечко сол, което не си усетила, а може да е наближаващ цикъл, а може да е от разположението на звездите (последното е опи за шега).
Не си спомням да има някакви ограничения в количествата. Поне не и при Дюкан. Но, от темите за НВД съм срещала една препоръка, че при задържане е добре да се махнат млечните продукти. Определено и при мен съм забелязала, че не са никак безобидни. Възможно е в тях да има повече въглехидрати (щото са си често изкуствени). Имаше и още някаква причина, но в момента не се сещам какво беше точно. Ако имаш хубаво кисело мляко, по - добре айрян - ама това е просто едно мнение, не му се връзвай Wink

# 174
Асса, цикъл не чакам преди 13-14, а за млечните ще взема да пробвам. Аз много обичам да ме съветвате по диетката, защото от вашите съвети винаги има резултат  smile3521
Аз се учудих, защото съм все още само на протеини, не ям зеленчуци, но...  newsm12 Дано утре нещата се нормализират.
Асса, а ти направо ме изумяваш с твоите резултати - браво на теб smile3501 Постоянно те хваля на всички познати и зарибявам всички около мен с диетата  newsm62

# 175
Монда, ами това му е хубавото на таз диетка, че и на ресторант може да се спазва Simple Smile Поръчваш си мезета по Дюкан и ... евентуално една бира и всичко си ок. Ходих на заведение в петък, ядох шишове и салата. Бира не пих Simple Smile И май в събота отчетох още -0.5кг. През уикенда пак си карах така и айде още минус 0.5. ... Става.
А който не си е намерил още овесини трици, да търси. Супер са.

# 176
Аз във Варна нямам проблем с хапването на ресторант- имам си любими места и ги редуевам, като на всяко място си имам любимо ястие. Но в Англия ми се ще да опитвам от всичко- и от хлебчетата, и курабиите,и мазният беконец..абе от всичко. Та съм решила като се върна да започна отново/май само си търся  оправдания...явно не звуча  много убедително/ Embarassed

# 177
май само си търся  оправдания...явно не звуча  много убедително/ Embarassed

smile3532 и аз тъй си помислих, ама викам, да си трая, че други те поизнервиха, да'н си го изкараш на мен smile3534

# 178
Ееее....на това му викам аз благ човек....на мравката път прави! Браво,браво...много ти благодаря.Да те почерпя една Нутела?/само да не разбере Асса/..

# 179
Добро утро, момичета.  Hug
Аз днес си върнах качените 700 г - Асса пак излезе права, че сигурно е от задържане на течности и аз повече няма да се шашкам от такива неща. Желая ви приятен ден и успех с килцата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт