Пазаруване от НМ, тема 42

• 52 353
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Евентуално можеш да провериш за наличности по магазини в сайта и така да се ориентираш. Аз не си спомням имаше ли..

# 106
Има ли код за мъжки дрехи

# 107
  • Пловдив
Пуснаха 20% на къси панталони, има банер

# 108
С 9920 не се комбинира. Иначе персоналните май са до днес.

# 109
Поръчах 38ми размер от банския, ако не ми става ще го върна. Зелен поръчах - ще стои добре на тен спред мен, ако изобщо ходим на басейни и море тази година.

# 110
  • Mostly in my mind
Има ли код за мъжки дрехи
Има. Но вижте по-предните страници, че не помня как беше.

# 111
9659 за мъжко, но вече е изтекъл мисля...
Има 20% на къси гащи .

# 112
Кодът за мъжкото беше до 05.05, не е валиден вече.

# 113
Взех си поръчката едва вчера...
Скрит текст:
Тази тениска в М размер е първото, което взех. Харесва ми свободна е много, проветрива. Много ми харесва. Плътна материя.
Скрит текст:

Скрит текст:
Тези двете тениски отново в М размер. Леко прозират, но нищо фрапиращо, малко къси ми идват, но с панталон с висока талия или дънки ще е добре.
Скрит текст:
Тези бермуди, много ми харесаха, но са ми тесни. Ще ги върна и ще поръчам по-голям размер, в този цвят и в черно също.
Скрит текст:
Това яке. Много ми допадна, не е впито по мен. Свободно е, отдавна го гледах.
Скрит текст:
Тези пижамки за сина ми, за пореден път взимам от тях, много съм доволна.
Взех си по - ежедневни неща за разходките с малкия из парковете. И сега чакам новите бермуди и бялата блузка, която повечето си поръчахме.

# 114
  • София
Ох, въведох си код, получих 7 лв минус и при завършване на поръчката пак се върна старата цена. Утре ще се разправям!

# 115

Момичета, отговаряше ли роклята с лимоните, и какви бяха отзивите за нея? Някой поръча ли 44/46, ще съм благодарна за размери Simple Smile

# 116
Аз я поръчах, но в бяло. Отговаря си на номерата според мен. Поръчах 34, мислейки си първоначално че е уголемена, но не беше. Затова я върнах и поръчах на ново по-големия размер (36). Стандартно съм 36 в горнища в НМ (блузи, якета, ризи). Бих препоръчала размер, който стандартно си взимате за ризи, най-вече заради бюста - открих че в бюста роклята е доста стегната като на гърба има ластици. Иначе роклята е двупласта, много много приятна материя, не прозира, пада тежко, лично аз направо се вклюбих. Надявам се да съм била полезна.

Момичета, отговаряше ли роклята с лимоните, и какви бяха отзивите за нея? Някой поръча ли 44/46, ще съм благодарна за размери Simple Smile

# 117
Ка се пере и глади? Аз открих, че обожавам плисираните им рокли, защото пера и слагам....а са ефектни...

# 118
  • Варна
Днес пробвах дънките пуш-ъп, които поръчах миналата седмица, ето тези:

Ами това вече е друго нещо - наистина прилепнали стоят. Оставям си ги, макар че не забелязах да ми стоят по-различно от обикновените и да ме оформят кой знае колко Joy

Сандалите:

Вторите с тънките каишки са удобни, нищо не ми се размества, изхлузва, пързаля и т.н. Другите са симпатични, но имам чувството, че ще ми изскочи петата отзад, не съм свикнала на такъв модел май. Иначе са много удобни, вероятно ще ги оставя. Само се чудя как се чисти това нещо... Ако бяха черни определено щеше да е по-добре, но пусто, бяха изчерпани, когато поръчвах.

# 119
  • София
Аз имам като първите сандали, кафяви. Много са ми удобни.
Обаче сега отивам да връщам чехлите. Ще се изтребя с това нещо! Супер неудобни и се хлъзгат!
Говорих за кода, дето не ми хвана и казаха, че ще ми преведат разликата.

Общи условия

Активация на акаунт