Ти какво сготви? Снимай, покажи! 133-та тема

• 104 502
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Свински пържоли с гъби, сметана и топено сирене

И пълнени гъби:

# 601
Да поръчам пица е по-лесно, по-евтино и да си призная се е случвало и по-вкусно 😂 (имам дълъг стаж още от дете като гледах как баба меси), но обичам да експериментирам с различни видове тесто.

Взех царевично брашно да правя палачинки по рецептата наDespicableMe, но стана на пица  и едно малко пиде, че ми остана тесто (то е с песто), а голямата пица е с доматен сос (и той е домашен).

# 602
  • Bарна, морето, сините вълни

Гъбена крем супа

ММ пържи шницели (полуфабрикат)

Лозови сарми с кайма и ориз и с ориз, яйца и сирене

# 603
# 604
  • Bарна, морето, сините вълни

Кексче с яйца, банани, мляко, фъстъчено масло, бадеми и къпини

Боб с доматен сос от консерва, пилешко филе и броколи със зехтин, къри и черен пипер на фурна

# 605
Кутия с обяд

Скрит текст:

Боб

Питка

Лаврак на фурна с картофи

Печени камби

Пилешки пържоли с гъбен сос

Пилешка супа

Сувлаки/ Souvlaki

Скрит текст:

Рохли

# 606
  • София
Извинявам се за спама, но rossonera, може ли линк към блога ти - Кутията за обяд. Бях си го запазила, но не го намирам. Благодаря Hug

# 607
Домашно масло:

Снимката е зле, но вкуса е... ммммммм думи нямам...

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 16:07 от Змей Горянски

# 608
Извинявам се за спама, но rossonera, може ли линк към блога ти - Кутията за обяд. Бях си го запазила, но не го намирам. Благодаря Hug

Бъркаш ме с някой друг, защото аз блог нито съм имала, нито имам, нито ще имам.
Над 10 години го повтарям в темата. Нямам блог, нямам рецепти и готвя само на око, евентуално, да погледна нещо от YouTube за идеи.

За да не е спам...

Напукани шоколадови сладки, че и без това им идва сезона.

# 609
  • София
Извинявам се Flushed

И аз слагам едни банички, за да не е спам:

# 610
miamim, може ли рецепта за баничките, изглеждат супер!

# 611
  • София
Обикновени банички със сирене и яйце. За 4 банички 2 яйца, натрошено сирене (аз слагам малко, че не обичам много сирене), а, и кашкавал настъргвам малко. Намазвам корите с масло, слагам от плънката и сгъвам на квадрат. Мажа отгоре пак обилно с разтoпеното масло, и на тостера, ако този уред се казва тостер. След малко ще сложа снимка. На някои и шунка слагам вътре, стават чудесни. И за минутки.

Да, тостер за сандвичи:

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 18:09 от miamim

# 612
Скрит текст:
Обикновени банички със сирене и яйце. За 4 банички 2 яйца, натрошено сирене (аз слагам малко, че не обичам много сирене), а, и кашкавал настъргвам малко. Намазвам корите с масло, слагам от плънката и сгъвам на квадрат. Мажа отгоре пак обилно с разтoпеното масло, и на тостера, ако този уред се казва тостер. След малко ще сложа снимка. На някои и шунка слагам вътре, стават чудесни. И за минутки.

Да, тостер за сандвичи:

Много ти благодаря, ще се пробват. 🤤

# 613
И от мен баничка

# 614
  • Denmark

Здравословна палачинка от яйце, овесени ядки, чиа, протеин и малко мед 🥞

Много салата с бурата, печена сьомгова пъстърва (махнала съм кожата) и пиле на грил тиган.

Общи условия

Активация на акаунт