Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 385
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Не може, много малко беше разстоянието от гънката до зърното и трябваше да се среже по-надолу. Ако е бил срязъл в гънката щяха да се качат много високо и зърната да гледат надолу.

# 541
  • Бургас
Пинки,  и аз виждам голямо подобрение, може пък и да се наместят 🌺
Моето изходно положение е подобно,  може би по-празни бяха, но точно пък такава гънка съм нямала.

# 542
Ментор 275, кръгли, висок профил, 3 месеца след операцията. Ясно се виждат недостатъците още, но доктора каза да съм търпелива. Пускам снимките, за да се види, че не са малки. В момента съм със сутиен 75С.
Скрит текст:
Скрит текст:

А с нулев старт ли си?Аз имам нещо в гърдите.Но пак...и при мен ще има повдигане.
А нисък профил?Грозно ли ще е с тези увиснали гърди?

# 543
Да PinkyP, има подобрение, на едната почти не личи. Не знам как го правиш, но определено има разлика!

# 544
Здравейте,
Аз съм 16-ти ден след операцията и общо взето се чувствам перфектно, вече дори нямам ограничения в движението(освен тежко), но имам следният въпрос... по деколтето ми се появиха малки пъпчици тип обрив дали при някоя от вас се е случвало и дали е претеснително, чудя се дали изобщо има ощо с операцията, преди съм имала само от слънце, но сега не съм се показвала изобщо! Утре ще звънна, за да питам в клиниката, но все пак ще се радвам ако имате мнение по въпроса!

# 545
Да PinkyP, има подобрение, на едната почти не личи. Не знам как го правиш, но определено има разлика!
Нося ластичната лента почти постоянно, свалям я за час два само през деня. Сутрин мажа Био ойл с много лек масаж, а вечер мъжа ми прави по-дълъг масаж с какаово масло. Чудо ще е ако се заличат напълно, но се съмнявам.

# 546
  • Пловдив
Ментор 275, кръгли, висок профил, 3 месеца след операцията. Ясно се виждат недостатъците още, но доктора каза да съм търпелива. Пускам снимките, за да се види, че не са малки. В момента съм със сутиен 75С.
Скрит текст:
Скрит текст:

А с нулев старт ли си?Аз имам нещо в гърдите.Но пак...и при мен ще има повдигане.

О не, съвсем не с нулев старт, дори напротив, имах си в излишък мои гърди. Винаги съм имала голям бюст, но с годините много много увисна, и гърдите сякаш се изпразниха от съдържание. По тази причина и се наложи голямо повдигане. Снимка от преди, гледката никак не е приятна, предупреждавам.
Скрит текст:

PinkyP, страхотно подобрение има на 16-ти ден! Стискам палци, да се донаместят.

# 547
Скрит текст:
Скрит текст:

О не, съвсем не с нулев старт, дори напротив, имах си в излишък мои гърди. Винаги съм имала голям бюст, но с годините много много увисна, и гърдите сякаш се изпразниха от съдържание. По тази причина и се наложи голямо повдигане. Снимка от преди, гледката никак не е приятна, предупреждавам.
Скрит текст:

PinkyP, страхотно подобрение има на 16-ти ден! Стискам палци, да се донаместят.

Все едно гледам моите гърди.Само дето аз имам и разлика между тях.Значи 280 не е толкова малко.При кой е правена операцията?Анатомични ли са имплантите?

# 548
Момичета, знам че беше дискутирано, но знаете ли масажистка за гърди, с моята нещо не можем да се координираме( защото не съм от София)тя работи главно вечер...(Ани Джувелскин)вече съм на 2 седм. И са ми адски твърди, това е страшен дискомфорт, опитвам сама, както доктора ми показа, но нищо не се получава...

# 549
  • Пловдив
Yancheva88, знам, че приличат на анатомични, но не имплантите са кръгли. В Турция съм оперирана.

# 550
Mamaden, ако за твоите мислиш, че са неприятна гледка, не знам аз какво да кажа. Искам да ти кажа, че и преди имплантите, изобщо не е толкова зле, колкото си мислиш 😊

# 551
Не мисля,че са чак неприятна гледка..Ако се върнеш по-назад да видиш моите....ще решиш, че твоите са супер..Blush

# 552
  • България
Моят старт беше горе долу, като твоят и отново  повдигане,изрязване и имплант.Аз съм 390 Нагор,а изглеждат доста по- малки, явно доста са изрязали от естествените.Направо съжалих че не поисках по- големи.

# 553
по деколтето ми се появиха малки пъпчици тип обрив дали при някоя от вас се е случвало и дали е претеснително, чудя се дали изобщо има ощо с операцията, преди съм имала само от слънце, но сега не съм се показвала изобщо! Утре ще звънна, за да питам в клиниката, но все пак ще се радвам ако имате мнение по въпроса!
И аз получих пъпки по деколтето и отделно върху самите гърди.
При мен се е получавало преди поради хормонален  дисбаланс.
Почиствам всеки ден кожата , която вечер съм мазала с кокосово масло и сега е по добре.
Но кожата на гърдите ми много се задушава от постоянното носене на сутиена Flushed

# 554
Здравейте! След 2 седмици ми предстои операцията , но съм с дете на 1.9г. .. искам да попитам колко време не можехте да вдигате децата ? Докторът ми каза 1 месец пазене, но след 2 седмици помощ ще остана сама с детето и това е единственото, което ме притеснява. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт