Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 397
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
mamaden, май много са се променили твоите гърди от последното постване (върнах да прегледам, че нямах спомени). По-ествени седят, но и прясно оперирани също ми харесват. Да има още деформации на импланта и се чудя защо така се получава? Не може ли да са си равни още със слагането?

# 526
mamaden, май много са се променили твоите гърди от последното постване (върнах да прегледам, че нямах спомени). По-ествени седят, но и прясно оперирани също ми харесват. Да има още деформации на импланта и се чудя защо така се получава? Не може ли да са си равни още със слагането?
Няма как да са равни, мускулите са различно стегнати, по различно време се отпускат, до 6м поне може да са различни, след това обаче започва да става проблем.

# 527
  • Бургас
Няма как да са равни, мускулите са различно стегнати, по различно време се отпускат, до 6м поне може да са различни, след това обаче започва да става проблем.
Имай предвид, че е възможно и по-късно да се прояви разлика заради мускулите. Аз започнах една тренировъчна програма, която има повечко горна част и сега забелязах, че има някаква промяна в дясната гърда. Сплесква се от едната страна, после по някое време си възстановява формата.
Но взех да се притеснявам дали не би могло да стане трайно?

# 528
  • Пловдив
При мен поне нямаше как да са съвсем равни, заради многото рязане...Гърдите са намалени, и повдигнати, намалени са и ареолите и също са повдигнати. Освен това имах мастни образувания, които са махнати, абе с две думи всички ексти Simple Smile. Освен това ми прави впечатление, че самите белези се възстановяват по-различен начин на двете гърди. На лявата гърда много бързо избледня и се сви белега, на дясната е доооста видим все още, а ги третирам по един и същ начин.

# 529
Алина Да възможно е, вчера като четох в американските форуми за Дабъл Бабъла и при някои се беше появил след 3-4г при спорт, рязка промяна в теглото, след кърмене, но това само при наличие на някаква собствена гърда, иначе най-много мускула да се стяга и да променя формата, но би трябвало това да може да се уеднакви с повече тренировки на по-слабата страна.

# 530
  • София
Ментор 275, кръгли, висок профил, 3 месеца след операцията. Ясно се виждат недостатъците още, но доктора каза да съм търпелива. Пускам снимките, за да се види, че не са малки. В момента съм със сутиен 75С.
Скрит текст:
Скрит текст:

Хубави са ти гърдите и наистина не изглеждат като 275, а доста повече, още в началото ми направи впечатление. Друг въпрос е, че на мен въобще не ми приличат твоите на кръгли, камо ли висок профил. Ако не знаех, категорично бих ги опреличила на анатомични.

# 531
Момичета  а при какви процедури,лекари, изследвания би трябвало да споменем че сме с импланти?
Например  при зъболекар ако трябва да се направи рентгенова снимка на зъб?

# 532
  • Бургас
Здравейте момичета,моята консултация при Молов мина много добре.Според това което му показах като мое желание се спряхме на Ментор,кръгли 535СС.Нямам търпение да дойде 08.08.за тогава ми е операцията.Искам да попитам оперираните при него,каква е тая жена дето шие сутиените?Къде ги шие и дали стават и направо да си поръчам два.И другия ми въпрос е към пушачките,доктора каза да намаля цигарите две седмици преди операцията,ама аз като знам как от нерви ще пуша даже и повече още повече се напрягам.

# 533
Искам да попитам оперираните при него,каква е тая жена дето шие сутиените?Къде ги шие и дали стават и направо да си поръчам два.
Аз лично не съм доволна от сутиена, много неудобен ми беше. Вземи си Triumph Triaction Extreme Lite (99лв).

# 534
Аз си поръчах 2бр- черен и телесен. Според мен са добре. Не е луксозен, а като ризница те обгръща,но много добре държи гърдите. Иначе, жената шие в София и ми ги изпрати по Еконт

# 535
За пушенето- да, препоръчително е да ги спреш или намалиш,но аз си пуших до последният момент-т.е. два часа преди операцията.

# 536
  • София
Момичета  а при какви процедури,лекари, изследвания би трябвало да споменем че сме с импланти?
Например  при зъболекар ако трябва да се направи рентгенова снимка на зъб?
Защо при рентгенова снимка😂? Това какво общо има с имплантите? Ренгена снима само устната кухина и зъбите.

# 537
  • София
Не виждам какво общо има рентгенът, той снима костите. Там се махат само бижутата около главата. Имплантът в случая не е от метал, че да има значение.  Иначе логично е да се каже за имплантите при мамография например.

# 538
Моля да не цитирате поста, снимките ще изтрия по късно.

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 11:24 от Анонимен

# 539
Pinky, има голямо подобрение на 16тият ден. Добре а този ефект Дабъл можеше ли да бъде избегнат ако беше направено повдигане и импланти? Обсъждахте ли го с доктора този вариант?

Общи условия

Активация на акаунт