Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 410
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Има ли някой, който е правил увеличаване пълно или частично със собствена мазнина?
Чудя се ако се стигне до запълване на тая гънка от дабъл бабъла ми с каква упойка се прави и после дали пак боли много?!

Buble79 Аз още на 3-4 ден го смених сутиена от Ива с Triumph Triaction Extreme Lite 99лв в Моловете и си реших проблема.
Масаж направих един понеже трябваше да замина при Ани от Juwel Skin, 20лв много внимателна и компетентна беше.

Buena esperanza Снимките на прясно оперираните не са много за качване, аз в началото не разбирах и мислех, че са лошо направени, а реално след 3-6м ставаха чудесни.
Аз за сега няма смисъл да качвам, понеже само някой може да се стресне, но моя случай е по-сложен Simple Smile

# 511
  • София
Тая Ива на мен какво корсетче ми беше ушила за абдоминопластиката, алеле майко! Хем ходих лично при нея тя да ми вземе мерки, не е като да съм и диктувала по телефона. Беше ми мега малък, носех го полуразкопчан, защото иначе беше невъзможно да се вмъкна после и го пратих по Еконт за поправка, тя ми го върна с едни метални копчета добавени отпред, които ми се впиваха жестоко в корема, през големия белег. Доизкарах си 3те месеца задължително носене с 2 стягащи колана тип гащи от китайския магазин за по 5 лева, а не за 140. За сутиен след операцията нямам намерение да я ползвам.

# 512
  • Пловдив
Сега пък все още на нищо не приличат - буци, стоят на високо, зърната леко надолу... Дали и кога ще слегнат, не знам. Къде са ви правили масажи? Май ще ми се наложи. Дамите с Ментор - кога ви поомекнаха гърдите? Аз не мога да определя дали имам отоци, а чета някъде, че напълно спадали след един, други казват след три месеца, чакам си и аз и се пазя. Ще пусна снимка като събера смелост. Чудя се като са на високо гърдите, не трябва ли да има ластична лента да ги притиска? Освен това стегнатият компресивен сутиен не пречи ли на отпускането на мускула и по-бързото слизане?

Честито! И спокойно, много е рано още! Моите първият месец, бяха много стресираща картина, ама много. Сега 3 месеца след операцията, са по-добре, но още има какво да се желае откъм оформяне. Намирам и лека асиметрия в размера на двете гърди. Имах си го това и преди операцията, но трябваше да се коригира. В началото не се виждаше, сега обаче аз го виждам. Докторът казва да съм търпелива и да изчакам да минат 6 месеца. Имам близка приятелка със същите импланти, тя казва даже година, че трябва.
Аз съм с Ментор, започнаха да омекват вторият месец, но и към момента не са равномерно омекнали. В часта където е импланта все още са твърди, и стоят гумено...

# 513
4ти ден след операцията, 440cc висок профил, Ильо Стоянов. Днес свалих за малко спортния сутиен, за да пробвам стар бански. Днес ми беше и първата превръзка- водоустойчива и успях да взема душ. Чувствам се чудесно! Няма вече болка, само опъване и като се смея усещам дискомофрт и дори лека врязваща болка. Иначе всичко е окей, дори мисля да спра обезболяващите.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 12:42 от AnMary

# 514
Честити, за 4ти ден след операция изглеждат много добре

# 515
Много добре изглеждаш, Кики! 
Аз съм следващата седмица при д-р Стоянов и да те питам в колко часа те изписаха на следващия ден?

# 516
Може ли някой с анатомични импланти около 280куб. Да качи снимка или да ми прати на лично, защото аз май няма да се оперирам заради размера.Струва ми се крайно, крайно малко.

# 517
Здравейте, момичета! Вече минаха 6 седмици от моята операция и снощи установих, че десният ми имплант е слязъл надолу с 1-2 пръста, а тази сутрин за първи път ги усетих определено по-меки. При вас кога се случиха нещата- слизането и омекването? И така един по един ако се е случвало,след колко време мога да очаквам да се намести и другия? Притесних се снощи и почти не спах! А и през последните няколко вечери се събуждам и установявам, че спя на една страна.., преди ме болеше и не можех, а сега даже и не знам колко време съм била в тази позиция..А докторо ми каза, че не трябва все още да го правя!

# 518
  • Пловдив
Може ли някой с анатомични импланти около 280куб. Да качи снимка или да ми прати на лично, защото аз май няма да се оперирам заради размера.Струва ми се крайно, крайно малко.
Аз съм с 275, но са кръгли, не са анатомични, не мога да съм много полезна със снимка. Не са малки повярвай ми Simple Smile. Изглеждат по-големи от тези на Kikiiii, които като размер са доста по-големи.
Kikiiii, отлично изглеждат!

# 519
  • София

Янчева, повярвай ми, сравняването на кубици при различните момичета е абсолютно непотребно, защото адски много зависи от изходното положение, мускула, колко ти е стегнат, широчината на гръдния кош и Т. Н Тук имам пример с няколко мацки с около 300 кубика, които изглеждаха бомбастично, и такива с кубици над 450 дето се чудех къде са. Ако личното ти усещане е, че ще слагаш малки кубици, просто поискай по-големи. Аз, честно казано, за под 300 не бих легнала под ножа, още повече анатомични, които изглеждат по-малки в сравнение със същия кубик кръгли. Но това съм аз, за теб, ако си с много тесен гръден кош, може да са ти ок.

# 520
  • Бургас
Началния старт също е много важен, та ако ще сравняваш, дамата трябва да е освен с твоите параметри (подгръдна, гръдна и форма на гръден кош и гърди) и с подобен на твоя старт...

# 521
  • Пловдив
Ментор 275, кръгли, висок профил, 3 месеца след операцията. Ясно се виждат недостатъците още, но доктора каза да съм търпелива. Пускам снимките, за да се види, че не са малки. В момента съм със сутиен 75С.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 522
Здравейте,

От три години обмислям поставянето на импланти и сега изчетох всичко в темата. Вчера беше моята консултация при Ильо Стоянов. Самия доктор ми допадна. След 2 раждания и 2 кърмения по година ми определи 2 степен птоза и ми предложи поставяне на импланти Мотива Ергономикс Корсе по метода Dual Plane, за да се избегне рязането тип котва. Обаче за да стане добре повдигането по този начин ми предложи 510 сс или евентуално 475 сс, макар, че настояваше за 510 сс. Което мен ме притеснява, защото аз не съм съвсем с нулев старт, цял живот сутиените ми са били 75В, просто сега са по-изпразнени в горната част заради загубата на обем в гърдите от кърменето. Висока съм 163 см, 55 кг, подгръдна 74, гръдна обиколка 88. Към това ако се добавят 510 сс да не стане много голям? Аз просто искам да си виъзстановя обема в бюста, не да става много голям?

# 523
mamaden може би и снимка преди това ще трябва. Както DolliGi написа, много зависи от всички изходни параметри. Само кубика не дава никаква представа как ще изглеждат.
dobi741 Аз съм на почти седмици и лявата ми се развива по-бързо, дясната обаче въпреки, че на твърдост изглеждат еднакви, е по-сплескана. Десният ми мускул е по-развит, предполагам е нормално. На 6 седмици вече би трябвало да можеш на страни да спиш.
ipopova77 Със сходни данни е Habibi и Мотива 560, още е рано да се види крайния резултат, но мисля, че не са и твърде големи.

# 524
  • Пловдив
Аз съм пускала снимки с изходното положение, затова сега не сложих пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт