Естетична хирургия на гърди/Мамоплатика - 10

• 45 332
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Не знаех, че д-р Молов опврира в Адела Клиник 🙂

# 631
  • София
Не знаех, че д-р Молов опврира в Адела Клиник 🙂

Мен там ме оперира от абдоминопластика през март.

# 632
Ето ги и моите на 6 месеца, 375 cc, кръгли, висок профил, Ментор, при д-р Молов. Не съм забелязала да се променят след 2-рия месец, много са меки. Малеят ми, но с моя почти нулев старт и кокали, нямах място за повече. Следващия път Simple Smile Бях се зарекла да не качвам снимки тук, но помня и на мен колко ми беше интересно да гледам снимков материал преди операцията и искам да помогна на момичетата, на които им предстои. Който иска пращам снимки на лично преди и след, без бански 😄
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 633
  • Бургас
Lara_26 Много добре и естествено изглеждат! Simple Smile
Allyz Честито! Бързо и безпроблемно възстановяване и много да те радват!
Да покажеш по-натам как са се развили Simple Smile

# 634
А колко време стояхте със сутиените? Докторът каза, че даже му се вижда хлабав, но ако искам да сложа удължител. Като легна по гръб е мъка, никакъв въздух, не мога да спя. На Триумф е , triaction. Какво правехте вие?

# 635
  • София
Lara, супер са ти!!! Много нормална големина и естевен изглед, поредното доказателство, че страхът от високия профил е неоснователен.
Ще съм ти балгодарна да ми пратиш снимки преди и след на мен, защото аз ще се оперирам при Молов с кръгли 335 и ще ми е любопитно да видя какъв старт и резултат имаш. Благодаря!

# 636
Daninka7 Ще мине скоро търпение, спи на няколко възглавници застъпени за да ти е по-леко. Носенето на лента и сутиен е индивидуално, слушай лекаря каквото ти каже.
Аз на три седмици продължавам да нося лента и сутиен и вече не ме стягат както в началото и дишам нормално.

# 637
Записвам се с импланти 400сс,кръгли,висок профил Ментор - д-р Молов,Адела клиник.Благодарение на този форум открих правилния доктор.Да кажа само,че съм била на консултация и при д-р Георгиев,но не ме спечели, а консултацията с д-р Стоянов така и не се осъществи,но тя беше само,за да си ,,сверя часовника,,.Противно на това,което прочетох и останах приятно изненадана е консултацията с д-р Молов.Сбито,перфектно измерване и определяне на имплантите,без излишни приказки.Операцията мина вчера някъде около 17 и 30 до към 20 часа.Очаквах мега болка,нищо подобно,но това е строго индивидуално. Току-що ми свалиха дренажите ... Ами нищо не усетих честно казано.Равносметката до тук - това беше най-правилния избор за мен.Пожелавам си единствено тяло..
 Мисля,че успях да изтрия снимките . В кой град Ви оперирс Молов ,тъй като аз също съм се спряла на него
Знам,че оперира в София и Бургас.Може да се свържете и да попитате.

# 638
Ето ги и моите на 6 месеца, 375 cc, кръгли, висок профил, Ментор, при д-р Молов. Не съм забелязала да се променят след 2-рия месец, много са меки. Малеят ми, но с моя почти нулев старт и кокали, нямах място за повече. Следващия път Simple Smile Бях се зарекла да не качвам снимки тук, но помня и на мен колко ми беше интересно да гледам снимков материал преди операцията и искам да помогна на момичетата, на които им предстои. Който иска пращам снимки на лично преди и след, без бански 😄
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Леле жено уникални са !!! Бъди здрава ! Честити! Наистина са много добре !!

# 639
Хахах благодаря ви, момичета ☺ Бъдете и вие здрави и щастливи с новите придобивки и с повече самочувствие и усещане за женственост!

# 640
  • София
а ти при кой лекар си била 🍀
При Молов в Адела клиник. Минаха две седмици - 300 сс анатомични Ментор от почти нулев старт. Към момента не са много за показване - твърди, нависоко. Сякаш не очаквах такъв резултат, май са големи за мен. Чудя се защо анатомичните на Ментор са само кохезивност 3? Гледам, че кръглите са с 1 и 2. Към дамите с такива - омекват ли в един момент? Чудя се дали някога ще имат естествен вид. Другото е, че в края на единия от шевовете ми е малко по-твърдо. Да се притеснявам ли?
Четох, че масажи не било подходящо да се правят при поставени текстурирани анатомични импланти. Чували ли сте нещо такова?

# 641
Bubble79 Масажи са почти задължителни. Аз съм с 323 модел и на 3 седмици, като правя масаж вечерта 15-20 минути омекват доста, но до сутринта пак се вдървяват. И моите шевове ( мисля, че са вътрешни) са все още твърди и леко болезнени. Предполагам, че ще омекне всичко, много е рано още.

Ако обаче сравним анатомични Ментор с Политех например, мисля че и Мотива, Ментора са много по-твърди.

# 642
Здравейте!Има ли момичета с повдигане и увеличаване на гърдите с разрез тип котва?Ако имате желание може да ми пишете на лично.Насочила съм се към др-Николай Георгиев.Благодаря предварително!

# 643
а ти при кой лекар си била 🍀
При Молов в Адела клиник. Минаха две седмици - 300 сс анатомични Ментор от почти нулев старт. Към момента не са много за показване - твърди, нависоко. Сякаш не очаквах такъв резултат, май са големи за мен. Чудя се защо анатомичните на Ментор са само кохезивност 3? Гледам, че кръглите са с 1 и 2. Към дамите с такива - омекват ли в един момент? Чудя се дали някога ще имат естествен вид. Другото е, че в края на единия от шевовете ми е малко по-твърдо. Да се притеснявам ли?
Четох, че масажи не било подходящо да се правят при поставени текстурирани анатомични импланти. Чували ли сте нещо такова?

Аз съм с кръгли,никога не съм правила масажи и въпреки всичко си се наместват в даден момент.Да нямаш уау ефект още изначално, но за мен, ако докторът не ти е препоръчал масаж, не трябва да се прави. Аз съм на около 8 месеца,оформени и омекнали и честно казано от 4-я месец насам не виждам повече промяна

# 644
  • Пловдив
Здравейте!Има ли момичета с повдигане и увеличаване на гърдите с разрез тип котва?Ако имате желание може да ми пишете на лично.Насочила съм се към др-Николай Георгиев.Благодаря предварително!
Има, да. Аз, както и доста други дами пишещи във форума. Какво точно Ви интересува?

Общи условия

Активация на акаунт