Октомврийче скоро ще пълзи, готово за бели. - Тема 7

• 19 310
  • 787
  •   1
Отговори
# 450
Страхотен паметник. Много добре показва всичко. Simple Smile

# 451
Привет и от мен! Ние се добрахме днес до Плевен двете 😁 колата е пълна до дупка, но бебка беше много спокойна.
Днес бяхме на ехограф и на изследвания, сега чакам резултатите.
Иначе ми се струва, че малката има температура, не иска да яде много, явно ще изскача зъбче отново. 🙄🙄

# 452
Бамболина, къде бяхте на ехограф? Доволна ли си? Аз просто не знам къде да запиша час, вече тотално се обърках и никой нефролог не ми харесва! : D
Ние днес бяхме на преглед и според педиатърката яко ще се озъбим скоро Wink Засега няма нито 1 зъб! Обаче чак и странично му били подути венците!
Привет и от мен! Ние се добрахме днес до Плевен двете 😁 колата е пълна до дупка, но бебка беше много спокойна.
Иначе ми се струва, че малката има температура, не иска да яде много, явно ще изскача зъбче отново. 🙄🙄

# 453
Бамболина, къде бяхте на ехограф? Доволна ли си? Аз просто не знам къде да запиша час, вече тотално се обърках и никой нефролог не ми харесва! : D
Ние днес бяхме на преглед и според педиатърката яко ще се озъбим скоро Wink Засега няма нито 1 зъб! Обаче чак и странично му били подути венците!
В Търново, нова болница, кабинет 300, в момента ми излезе от ума името на лекаря.

# 454
Питах, защото мислех, че сте в София, но явно съм се объркала. Благодаря обаче за отговора!
В Търново, нова болница, кабинет 300, в момента ми излезе от ума името на лекаря.

# 455
Ние бяхме в София мед, при д-р Цанова. Прегледа го, въпреки че той се разплака. Даде и съвети. Доволна съм, не сме чакали.
Питах, защото мислех, че сте в София, но явно съм се объркала. Благодаря обаче за отговора!

# 456
  • Пловдив
Налагат ли ви се тези прегледи или са вклч в здравна каса и се ходи? Питам, защото тука няма такива. Кръв няма..нищо нямя , освен на крачетата два или три пъти. Те се следят. И лятото може да направя в Бг нещо допълнително ако е нужно. Нещо не ми се ходи по болници е кабинети.
Тука пак яко вали. Значи ако легна и мога 3 дни да спя на дъжд..ама...кой ме пита!
Лека нощ на всички!

# 457
Ние сме вече с 4 зъба и много безсънни нощи Simple Smile на нас педиатърката ни даде направление за ехограф и кръв урина- това са задължителноте неща, доколкото знам. Опитвам се да махна нощното хранене или поне да изместя едното с един час поне, за да си стане ранна закуска, но не става и не става. Някой давал ли е каши от тези бурканчета, на които пише лека нощ или някаква друга каша преди ляхане? Идеята ми е да се засити повече за през мощта, но не знам в колко часа да я дам. Последното хранене е около 9- 9.30 с кърма .

# 458
Добро утро Simple Smile имахме спокойна нощ (чак ме е страх да го кажа да не се преобърне пак всичко 😁). Давам сутрин и вечер по едно прахче тийта, зъбчето е готово да пробие до ден или два. Радвам се, че не е загубила апетит, снощи даже смука едно парче краставица.
Ох тук е слънчево, но ветровито и като излизаме е по-опакована отколкото беше зимата, много ми е неприятен вятърът.
Тези прегледи и изследвания са на 6 месеца и на 1 година тук и са задължителни по здравна каса.

# 459
И ние ходихме при др Цанова в Софиямед. Доволна съм. Спази се часът, не сме чакали. Бърза е, дава съвети. Най-вече ми хареса това, че не се наложи да висим пред кабинета дълго. Буквално отидохме и влазохме. Малкият изяде кабела на ехографа 🤣 ние тука носим маски, спазваме мерки, той ще гризе кабели в лекарски кабинет.... ужас. Ама какво да правя

# 460
Здравейте, мами!
Тази сутрин имаме успех с попарата. Хапна я, не я повърна, но бях махнала сиренето и добавих пюре от круша... Joy Лека полека ще добавям сирене.

Ние от около седмица сме на две дрямки дневни, но не му се отразява добре на нощния сън, вероятно още не е съвсем готов. Будеше се няколко пъти с приплакване, после пак си заспива самичък. Сега ще редуваме ден три дрямки ,ден с две...

Вчера успях да го задържа малко на гърнето, че преди даже не искаше да сяда, та и това е мъничък успех.

Днес май ще е слънчево в София и планирам обедния сън да е навън, плюс разходка от младост до Мусагеница Joy

Хубав ден на всички и послушни бебенца Simple Smile

ПС днес моят бебок става на 8 месеца или както каза баща му- 2/3 ЧРД

# 461
Някаква идея за някоя бебешка игра по-занимателна и ако може и сам да си се забавлява с нея (може и линк или снимка)....всичко много бързо ни омръзва, само се местим от активната гимвастика -на шезлонга, от шезлонга на бънджито и все му доскучава....не знам какви забавления да му измислям вече?!

# 462
На земята по корем да се оправя. Намира си разни занимавки. За 1ви юни получи подарък басейн с топки- голям кеф. Иначе все се каня да му направя от тези busy board. Като цяло, всичко, което не е негово е интересно, а играчките - скучни. Давам му опаковки от стари кремчета. Много харесва картинката на бебето на Галафарм. Обича да се изправя на едни рафтове и да яде кутиите от чай. (Изправя се на колена - не може още на стъпало) Обича и книжки да четем. Също така му давах да рисува. Обича да дърпа опашката на кучето и да млати прахосмукачката-робот. Днес видях, че е намерил и рутера 🤣  не мога да го огранича - в кошара реве, шезлонзи и тн изобщо не иска. Търпи само количката и то само навън в движение.

# 463
  • Белгия
Ние имаме две активни гимнастики. Едната е на Little Love, и му е страшно безинтересна, а има и мелодийки.. Другата е дървената на Икеа - все още се заиграва с нея, но за малко. Вкъщи в легнало положение е само ако се кърмим или спи.

Обожава всичко, що не е бебешка играчка.

Взех разноцветни връзки от обувки и ги нанизах през една кутия, да ги дърпа (горе-долу замества кабел-манията).

Има си и малко шише от минерална вода, пълно с малки цветни и дрънчащи нещица - обича да го бута, изучава и гризе.

Но в момента всички игри с вещи са кратки и приоритезира този свой порив за изправяне.

Днес той дори се изправи на едно шкафче и пусна една ръка! Балансираше, смееше се с глас.

Тук също няма никакви задължителни изследвания. Акушерката ще идва в края на месеца и това е.

# 464
И при нас най се котира лазенето по пода, като целта винаги е да ми стигне чехлите или метлата в кухнята 😀
За да я стимулирам местя метлата напред-назад и тя я "гони".

Ох, да се оплача, днес има темперарура 😔😔 не е висока, след банята измерих 38,1, и с безконтактния, и под мишницата, ноо тя се разплака като я мерех и беше след баня. Дадох 1 доза Панадол (добре, че вече не го плюе) и сега вече е ок, мерих я няколко пъти докато спи. От 20 ч не се е будила, дано така продължи.
Днес жеше много жална, както седеше седнала, си заби носа в пода и явно си удари зъбките, защото плака, ама ни скъса сърцето, мн жално, като скимтене 😔😔😔
Иначе няма хрема, яде си, весела е, дано не се влоши, ще я следя.

П.С. идеята с басейн с топки е много яка  ще я открадна 😁

Общи условия

Активация на акаунт