Октомврийче скоро ще пълзи, готово за бели. - Тема 7

• 18 503
  • 787
  •   1
Отговори
# 90
И ние сме без зъби!

# 91
И Дарио няма зъби.
Аз имам и то хуабви Grinning
Венците са набъбнали, сърбят го, не е изнервен, не мрънка от зъби.... сигурно скоро няма да излязат.

# 92
И моето момиче няма зъби, няма и нищо на венците, сърбят я, но е спокойна.
Ние от 3 нощи спим, явно е имала период или аз правех грешка да отлагам банята и слагането да спи по-късно, за да спи до по-късно сутрин. Сега ляга в 20:00 и става в 06:00 с едно бързо ядене нощем.

# 93
Моите също нямат зъби и скоро май не се очертава да имат.

# 94
Това беше най-разбиващата нощ в историята!
Умирам!!!

# 95
Ние също нямаме зъбчета още ..

Аз имам въпрос Smirk на повечето каши пише да се използва до 3 седмици след отваряне .. спазвате ли го ? Някой давал ли е след 3 седмици ,вече отворена каша:blush:

# 96
  • Пловдив
Да, давам я кашата и още не е свършила...
Я, колко беззъби има хаха

# 97
Това беше най-разбиващата нощ в историята!
Умирам!!!
Защо? Какви премеждия имахте?

Ние също нямаме зъбчета още ..

Аз имам въпрос Smirk на повечето каши пише да се използва до 3 седмици след отваряне .. спазвате ли го ? Някой давал ли е след 3 седмици ,вече отворена каша:blush:

Аз онзи ден дадох от царевична на ХИП в последния ден (при тях пише 3-4 седмици) и направо я хвърлих, стана много течна и не беше хубава.

# 98
Здравейте, мами!

И ние сме без зъби. Е... Аз имам няколко Joy

Иначе днес бяхме на нефролог. Малкият орева болницата, но пък успя да го прегледа и всичко е точно.

Със спането засега сме закрепили работата. Нощем си се буди, но пак заспива. Ляга около 20 часа и спи до към 6.10-20.

През деня има 3 дремки, сутрешна по това време, обедна в количката и следобяд към 5.

Мами, вие как сте с графика? Имам предвид кога излизате? Чакате ли да дойде време за спане, за да ги изведете и да спят навън?
Аз съм в голяма чуденка. Той будува около 3 часа. Примерно обядва в 11 и чак към 13 часа го извеждам навън, за да може малко да погледа и да поспи.

През деня вкъщи какво правите? Ние сме по цял ден на пода. Вадим играчките от една щайга сутрин и цял ден биват наръфвани Joy Изправя се по мебелите, аз го държа леко, че няма опора и пада лесно. Засега май това са ни забавленията.

Хубав ден от нас Simple Smile

# 99
  • Белгия
Кърмещи нами - как ще въвеждате млечните продукти?

И още един въпрос - може ли някой да ми препоръча хубав и не скъп бейбифон?

# 100
Става и тя към 06:00, прави тоялет и на земята играе, доспива си към 08:00 и после пак играем на земята, четем приказки. В 10:00 излизаме, спи към 11:30, после играе на земята пак 😁 пеем, играем и към 15:30 излизаме пак до към 18:00.
Забелявах, че ако я изведа точно преди сън се бунтува ужасно, излизаме по-рано поне час преди да ѝ се приспи, за да е спокойна, накрая пак реве и мучи де 😁 ей голям зар да заспи вън, все да разглежда и да не изпусне нещо.
Здравейте, мами!

И ние сме без зъби. Е... Аз имам няколко Joy

Иначе днес бяхме на нефролог. Малкият орева болницата, но пък успя да го прегледа и всичко е точно.

Със спането засега сме закрепили работата. Нощем си се буди, но пак заспива. Ляга около 20 часа и спи до към 6.10-20.

През деня има 3 дремки, сутрешна по това време, обедна в количката и следобяд към 5.

Мами, вие как сте с графика? Имам предвид кога излизате? Чакате ли да дойде време за спане, за да ги изведете и да спят навън?
Аз съм в голяма чуденка. Той будува около 3 часа. Примерно обядва в 11 и чак към 13 часа го извеждам навън, за да може малко да погледа и да поспи.

През деня вкъщи какво правите? Ние сме по цял ден на пода. Вадим играчките от една щайга сутрин и цял ден биват наръфвани Joy Изправя се по мебелите, аз го държа леко, че няма опора и пада лесно. Засега май това са ни забавленията.

Хубав ден от нас Simple Smile

# 101
Кошмарна вечер и при нас...парцал съм буквално!
Нямаме зъби все още.. цяла вечер се въртя от гръб по корем и обратно.. пищи,реве... ужас... Не знам още колко време мога да издържа без сън... тотално неадекватна съм Sad

# 102
Днес и ние бяхме на  нефролог. Лекаря ни препоръча Гайтанджиев в 3-та градска.
40 лв е прегледа на частно.
Аз и преди съм ходила при този лекар, мисля че е читав.

# 103
Момичета, вашите бебета примляскват ли си през деня? Нашият се е научил да мляска и някакси все едно си дъвче езика. Често го прави. Това дали е нормално?

# 104
Кърмещи нами - как ще въвеждате млечните продукти?

И още един въпрос - може ли някой да ми препоръча хубав и не скъп бейбифон?
Ние сме с Чиполино с камера и екран. Супер доволна съм. В къща сме на 2 етажа, разнасям го навсякъде, не е губил обхват.
Около 150 лв. е.

Общи условия

Активация на акаунт