Октомврийче скоро ще пълзи, готово за бели. - Тема 7

• 19 804
  • 787
  •   1
Отговори
# 135
И аз не спя, вече свикнах. Ако спя 3 часа без прекъсване после де чувствам супер.
Има ли някое бебе което иска да е на крака постоянно?

# 136
  • Пловдив
Здравейте,
Риба?! Смисъл тя не е ли за 9 -10 месеца?
Ние още не сме яли месо. Тепърва месо на 7 мес, глутен може би на 7 и половина и чак пооосле риба на 9-10 ще дам.

# 137
Да, нашият стои стабилно на крака,но никога не го пускаме, винаги го държим, за да не натоварва много кръстчето.
И ние сме много далече от рибата. Яде зеленчуци, плодове и пуешко вече съм давала.

# 138
Нашият педиатър иска телешко да му въведа в 8+.
Аз мислех че е рано ама....
засега съм дала пуйка, пиле, заек.
Взимам от магазина чисто често, варя го, пасирам и замръзявам кубчета във форми за лед, те са по 20грама, после направо слагам в пюрето и топля.
Вдигнах и жълтъка на 1/2.

# 139
Нашата педи каза вече да я държа три пъти по половин час на крака. Да й купя буйки, за да не стъпва на пръсти, а на  цяло ходило. И като започне да скача, може бънджи. Но да не виси в него, а да я махам, като спре. За проходилка каза по-добре не.

# 140
И ние минахме такъв период с посъоянно ставане на два часа та даже и по-често. Сега явно ще почват зъби и пак имаше веднъж температура. Оъказва да яде пюре или каша с лъжичка. Май си го болят венците много и е кисел и само си реве. Иначе много обича да скача и да изпъва прав краката да седи прав почти не иска да седи. Днвс трябваше да яде заешко но заради температурата не посмях да дам не че щеше да яде.

# 141
И аз не спя, вече свикнах. Ако спя 3 часа без прекъсване после де чувствам супер.
Има ли някое бебе което иска да е на крака постоянно?

Да ние сме така, но доктора каза че му е още рано та той още не се е научил самичък да сяда. Не знам вие на колко сте ние на 23 правим 7 месеца.

# 142
Ами ние сме на седем точно, но тя се изправя много отдавна.

# 143
Привет, как се справяте ако бебето не иска да яде нищо? Давахме какви ли не зеленчуци и банана от плодовете, на парчета, на пюре, с кърма, без кърма не и не. Затваря плътно устата или изважда езика и го прехапва, като дадем малко храна я изплюва. На светлинни години е от яденето, нито ръце протяга като е с нас на масата към храната, нито отваря уста 😩
Иначе нощите ни са различни, веднъж спи цяла нощ, после става да яде и бедува или яде и направо заспива.

# 144
Ох момичета да ви се оплача.Излязоха резолтатите от иследванията(кръв и урина)и казаха че малкия има белтък в урината. И също казаха че трябва да останем в болница че само на системи може да  лекува за 2 дни и аз в шок.С моя мъж неповярвахме и повторихме иследванията и всичко беше нарет,слава на бога.Много внимаваите и искайте второ мнение направо ми скасиха живота.Имаме си едно пробило зъбче.

# 145
Привет, как се справяте ако бебето не иска да яде нищо? Давахме какви ли не зеленчуци и банана от плодовете, на парчета, на пюре, с кърма, без кърма не и не. Затваря плътно устата или изважда езика и го прехапва, като дадем малко храна я изплюва. На светлинни години е от яденето, нито ръце протяга като е с нас на масата към храната, нито отваря уста 😩
Иначе нощите ни са различни, веднъж спи цяла нощ, после става да яде и бедува или яде и направо заспива.
Не се тревожи, изчакай няколко дена, седмица, пак предложи. Всички бебета в един момент проявяват интерес, всяко с негов ритъм. Аз натискам пък да довърши и май не правя добре, че все започва да се сърди и реве накрая. Моя трик е малко АМ , когато е кисело или безвкусно, слагам една лъжичка, после предлагам чисто в един момент, ако искаш пробвай

# 146
Привет, момичета!

И аз често й давам парченца да яде сама, краставица и банан, бисквити, а от вчера вече и череши и американски палачинки (с мляко и цели яйца), изяде си почти 1 цяла, няма проблеми.
Аз много се омешах с това въвеждане, давам й уж от 1 седмица глутен, дядо й й даде онзи ден череши директно от дървото в градината и схемата да даваш само глутен поне 14 дена замина..

Надявям се тази седмица да идем за последните ваксини и да й пуснат изследвания, защото се притеснявам и искам да знам, че всичко е наред.

Иначе малката много бърбори, лази, опитва се и да пълзи, предполагам скоро ще се научи и като цяла е доста спокойничка. Цяла нощ спи вече, не се и буди - най-много 1-2 пъти, за да пие няколко глътки вода.

Хубав и усмихнат ден от мен и Никол 😊😊

# 147
Здравейте, момичета!
Останаха ли още бебета, които да се изпотяват докато спинкат или вече сме само ние?- например да става мокричко на чаршафчето под главичката? При нас все още го има... вече цял месец Sad
Тази нощ за пръв път спа само по боди, защото по пинцип е доста зиморничав и досега не смеех...  е, пак се потеше. Вече съм определено притеснена. Досега се надявах, че е възможно да се поти, защото не го обличам правилно... Дано не е рахит!!!

# 148
И моите се потят. Минахме при ортопед на 6м, казаха че вс е наред и нямат рахит. Не се притеснявай. Според мен, тепърва ще започнат още повече да се потят от жегите.

# 149
Като казваш само боди какво имаш предвид? Боди с дълъг ръкав без панталонче и без завивка ли?

Моят спи с боди с къс ръкав, летен чувал от ейнджъл бейби, който буквално е прозрачен чаршаф и спим на отворени врати в апартамента и съседната стая - отворени прозорци (още ме е страх да спим на отворен прозорец в спалнята. Пак му е топло.

Чуй се с педиатъра на детето. Обясни притесненията. Ще го прегледа - фонтанелка и тн. Определено ще ти стане по-спокойно.

Здравейте, момичета!
Останаха ли още бебета, които да се изпотяват докато спинкат или вече сме само ние?- например да става мокричко на чаршафчето под главичката? При нас все още го има... вече цял месец Sad
Тази нощ за пръв път спа само по боди, защото по пинцип е доста зиморничав и досега не смеех...  е, пак се потеше. Вече съм определено притеснена. Досега се надявах, че е възможно да се поти, защото не го обличам правилно... Дано не е рахит!!!

Общи условия

Активация на акаунт