НБМ- въпроси и отговори за майчинството и новите промени

• 57 598
  • 695
  •   1
Отговори
# 210
# 211
# 212
И аз искам да стана член на сдружението.Къде точно да търся как да стане това?Оказва се че покрай недоволството ми за майките пиша за първи път във форума и не го познавам добре , по -лошото е че не знам къде да търся.Така че моля ви помогнете Simple Smile Благодарна съм за пресконференцията.Оказа се че и аз мога да влизам по-често вечер, така че не можах да се включа навреме , за да дойда на пресконференцията.Очаквам с нетърпение довечера новините, за да чуя отзвука по медиите.Радвам се , че сме единни и че сдружението не се задоволява с непълни резултати, а продължава да се бори и отстоява интересите на всички майки!

# 213
  • София

писна ми
или просто Женя
Потребител

обичам мъжа си

Местожителство:
sofia

Re: НБМ - предложения за детските, СПО ,ДС, иници&#
« #131 сряда, 23 август 2006, 21:34 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Че протоколът не стигна ли до Варна , за да го подпише Инето там .
На Ефи аз ще го дам , ще мине през мен да го подпише , тъкмо ще се видим .
Ми да взема да мина през БТА в петък , т.е да ви чакам след Пресконференцията и да отидем на по бира , искам да се запозная и с Коала . Тогава ще взема протокола за Ефросина , ще ви дам пари за преск. и ще взема членския внос на Коала 
Членски внос може да се плати при мен , работя на Граф Игнатиев , а който има желание да стане член на Сдружението е добре дошъл , просто трябва да ми пише на лични , за да му дам адреса и телефона си     
------------------------------------------------------------------------------

АМ - ето това е от другата тема на НБМ, аз също писах на писна ми , че  искам да се включа

# 214
  • На края на вселената!
, Членския внос за тази година е 10лв. Иначе е 20лв за една година, плащан на две вноски.
Ковчежникът е Писна ми. От там Изпрати лично съобщение на този потребител и се уговаряте по между си кога и как да й дадеш паричките  Laughing
А другата тема е НБМ - предложения з детските, СПО, ДС, инициативи

bazel, извини ме, че те повтарям, но не са ти излезли връзките  Laughing

# 215
  • при Arctic Monkeys
аз също ще стана член!
10 лв. къде не си ги дал, а тук поне знам за какво! Peace

# 216
момичета, не се притеснявайте да влезате в другата тема и всеки е добре дошъл като член на сдружението, стига да не нарушава Устава и т.н. Гледайте нашите момичета сега по новините!!!И утре в пресата... Бяха страхотни!

# 217
Намерих човек,който да ме запише,че се водя на работа при него.Ще ми води заплата,каквато искам,но казва,че данъци и осигуровки излизат около 45% от заплатата.Т.е. аз трябва да му давам тези 45% на него,за да не го набутвам той да плаща без аз действително да работя при него!
Може ли да ме кажете дали това е правилно и кои са задължителните осигуровки и данъци,които се имат в предвид дали си осигурено лице със стаж!
За 19% ДОО
За 4% ДЗПО
За 3% ДОО/д/
За 6% ЗО
....И още един въпрос.Тъй като термина ми е 21 март 2007,излизането ми в майчински може ли да е в началото на март или задължително трябва да е 45 дни преди термина!Явно че съм пропуснала малко сроковете за 6 месеца стаж назад,а е трябвало да се водя на работа от август!?!?
Благодаря Ви! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 25 авг 2006, 22:23 от maria1998

# 218
Момичета, радвам се, че искате да се присъедините  bouquet
Искам да ви помоля обаче да почакате докато се регистрираме официално.
Съвсем скоро ще си подадем документите в съда.
А иначе членски внос сме внесли учредителите на сдружението.
така, че като се регистрираме ще започнем да приемаме и членове.
А за пресконференцията, мина добре, репортажа по НТВ беше направо супер.
Ще видим какво ще стане, но и да не се получи, важното е че опитахме, а и използвахме случая да коментираме други много важни въпроси.
това е засега от мен и моля ви влизайте и в другата тема, за да сте наясно с какво се занимаваме.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121427.160

# 219
Намерих човек,който да ме запише,че се водя на работа при него.Ще ми води заплата,каквато искам,но казва,че данъци и осигуровки излизат около 45% от заплатата.

Аз пък съм запомнила някакви 35.7 % , та ми е любопитно и на мен , колко процента всъщност е

# 220
писна ми ,днес цял следобед се ровя из всички записки и аз стигнах до заключението,че общо всички осигуровки взети заедно - частта на работодателя и моята част са 36.4% ( моите са 12.425% , неговите - 23.975).Но моя човек казва,че са повече!!! #Crazy

# 221
# 222
Мили,мами,
Стискам ви палци!
УСПЕХ!!!
 Heart Eyes

# 223
момичета разминаването в осигуровките идва от това, че не сте сметнали 6 % здравни

# 224
Освен това трябва да се сметне и данък общ доход (ДОД) по таблицата за 2006 г. и общо с осигуровките цялата тежест идва към 45%.

maria1998, това е твоята част от удръжките, а като добавиш и частта от работодателя, която най-вероятно ти ще поемеш, понеже само ще те води на работа процентът се увеличава.
Но нека тук се произнесат счетоводителите.

Общи условия

Активация на акаунт