Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, в предходната тема писах за моята инжекционна процедура за двойна брадичка. Обещах да пиша като минат 6 седмици. Ефектът е много добър, доста се смали, дори кожата се прибра. Препарата е като belkyra, но този е deso body и е мноого по-евтин. Правих си я в клиника Ривърс при д-р Денчева.

А има ли оток след процедурата както при Belkyra и ако да, колко продължава.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 15:14 от MaRin4et0

# 271
Maria Dimova, ако ще използва 1 мл сигурно не е много 500лв..?

# 272
Търсия мнения за др Неви...

Според мен работи скъпо и резултатите в повечето случаи ( за устни)  не са ОК .
Лични впечатления? И какво значи скъпо?

Не, нямам лични впечатления.
Цените на филърите, за които бях попитала зимата за мен бяха високи .
Гледам снимките и резултатите , които са споделени на мен лично не са ОК.

За филър за нос бих се доверила само на доказан специалист в тази област.
След случката, която беше споделена в интернет пространството заради филър, поставен там от др Заева ме е страх от грешки. Линк

Както Aurora сподели, достатъчно е съвсем малко количество за добре изпълнена работа и само точна ръка може да определи колко и къде.

# 273
Смятай... Михайлова ми предлагаше или Гуна или вампирския, аз избрах Гуна но все бях с усещането, че е трябвало да избера по-скъпото. Мен реално ме отблъсна глупостта, която каза, че вампирския бил много подходящ по време на коронавируса, защото подсилвал имунната система. Нищо не казах и бе спорих, но просто основно заради това я отказах.

Леле, по-голяма глупост не бях чела. Лошото е, че ни мислят за балъци и се опитват да ни залъгват с елементарни глупости.
За пари някои са готови на всичко. Аз затова харесвам Трендафилова, защото винаги ми прави отстъпки и никога не е настоявала да ми прави ненужни процедури. Даже ми отказа да ми прави брадичка. Даже, сега се сещам, че тя също ми беше намекнала, че вампирският лифтинг е безсмислен.

Георгиевски, например, когато бях съвсем нова по темата и нямах никакви познания, се възползва от незнанието ми и вроденото уважение към лекарите и ми набута лицето с филъри (слага ми бузи, под очите, после ме вика за бустер два пъти - за поддръжка, та Juverderm Volite ми слага, после ме караше устни, брадичка и нос да правя, но аз отказах. Беше ми сложил конски дози ботокс в чело и глабела и нямах почти никаква мимика). Е, тогава наистина личеше, даже филъра под очите още си стои, вероятно е срастнал с тъканта. В никакъв случай не си представяйте гротеска, защото пак слагахме малки количества, но личеше и не стоеше добре, не следваше естествените ми черти. Затова не препоръчвам Георгиевски и като цяло Денкова, защото там всичко е маркетинг. Да не говорим, че никога не ми слагаше цялата ампула с хк или бустер, обаче след това не ми я запазваха да я ползвам след няколко месеца.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 15:21 от KPP

# 274
Връщам се от поставяне на Profhilo. Това ми е третия път от 2017 г. насам. Инжектирането беше по приетите стандарти:

този път дори болката беше минимална, обаче заради повдигането ми се заличиха трапчинките, на които много си държа Disappointed
По принцип имам хлътвания на бузите заради загуба на мастна тъкан и това ми придава изтерзан вид, а сега това е до голяма степен коригирано, но трапчинките са си моята индивидуалност...

# 275
Цитат на: SamoDiva link=topic=1214280.msg40806137#msg40806137 date=
Цена, мл, при кой?

# 276
Здравейте, в предходната тема писах за моята инжекционна процедура за двойна брадичка. Обещах да пиша като минат 6 седмици. Ефектът е много добър, доста се смали, дори кожата се прибра. Препарата е като belkyra, но този е deso body и е мноого по-евтин. Правих си я в клиника Ривърс при д-р Денчева.

Да, ден - два оттока е видим. После около месец има отток, но преценям, че за околните е невидим. Иначе аз си го усещах.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 17:28 от bubanka

# 277
Скрит текст:

Да, ден - два оттока е видим. После около месец има отток, но преценям, че за околните е невидим. Иначе аз си го усещах.
А една процедура достатъчна ли е? И преди процедурата необходима ли беше консултация или директно си запазихте час?

# 278

Prophilo - 2 мл, 580 лв.
Ходя от 2014 при д-р Теодора Йорданова, гр. Варна, мед. к-с "Младост"

# 279
А всъщност това вид Skinbооster  ли е ? Каква е целта на продукта ?
Вие какви ефекти забелязвате и какво проблеми третирате?

# 280
Продуктът комбинира в едно ефекта на филър, мезотерапия и овлажняване.
Преди него (в предходните години от 2014 до 2017) ми поставяха филър Teosyal 1 ml за запълване на назолабилните, като с остатъка се набождаше и в други участъци за лифтиране.
Prophilo ми е поставяно юни 2017, април 2019 и днес, като реално можех да изчакам още поне половин година, нямах належаща нужда. Откакто ползвам този продукт, филъри не са ми инжектирани. Но аз не целя склуптуриране (имам естествено силно изразени скули), а лифтиране и минимизиране на бръчките (на 41 г. съм).
Петте точки на инжектиране за показани по-горе - Bio Aesthetic Points. Още при инжектирането видимо усетих опъването на кожата.

# 281
Самодива,чак мен ме е яд за трапчинката! Страхотен чар придава на лицето...

# 282
Темата е страхотна за размяна на опит. Благодарение на вас /и не само/ реших да се доверя на Каляшева за хиалурон в устните. Както каза една потребителка, самата тя изглежда леко страшно, но харесвам устните, които прави и това, че не прекалява. Колебаех се между нея и Ванеска /поставяне с канюла/. Нямам никакви корекции до момента, обмислям края на юни да отида и ще споделя отзиви и снимки след това. Simple Smile
Каква е разликата в методите при поставяне с канюла?
Точно между Ванеска и Каляшева се колебая за устните.

# 283
Здравейте отново, моля да ми препоръчате клиника или естетичен доктор в Пловдив. Днес бях на консултация относно сенките под очите, но си тръгнах направо пред рев! Нямам 28 години навършени, но докторът иска, за да ми се заличат кръговете и да изчезне "плачевнит ми уморен вид", да ми повдигне скулите + хиалурон филър под очите, но том трябвало мъъничко и зимата лазер за под очите! Това е космическа за мен сума, а и скули не искам да пипам. То ако тръгна, след скулите ще дойде ред на носа, после на устните, а и може би импланти в гърдите... Е.. Тея доктори го обърнаха на бизнес! Възмутена съм, още афектирана, и яко ми бутнаха и малкото самочувствие. 1000 лв за да заприличам на бобър няма да дам(с овално лице съм). Та моля мами от Пловдив, да ми препоръчат клиника/лекар,а ако там ми кажат същото, ще си вървя с "плачевния вид". Извинявайте и благодаря!

# 284
В темата за околоочни кремове има достатъчно съвети за справяне с тъмните кръгове под очите, дори и да не са 100 % ефективни. Една интервенция е риск и ако ти не си напълно убедена, че това е , което искаш, по-добре изчакай за момента. Финансовият аспект също не е за подценяване, тъй като разходът не е еднократен - периодично ще трябва да подновяваш процедурите.
С плачевен или неплачевен вид не трябва да се оставяш чуждо мнение, пък било и на лекар, да ти влияе на самочувствието.

Аз имам още от детската градина сенки под очите, но никога не съм се вторачвала в тях и не са ми проблем. Дъщеря ми също има, но нейната кожа е бяла и са по-видими. Тя ги прави на въпрос, аз гледам да й отвлека вниманието от това.

Общи условия

Активация на акаунт