Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 533
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,

Някоя с анемия таласемия да си е уголемявала бюст? Чудя се дали изобщо има смисъл да мисля за такова нещо. Идея с колко хемоглобин приемат след като са ви направили изследвания? Попитах няколко лекари, но никой не ми дава категоричен отговор или основното, което казват е, че няма проблем, но аз лично бих искала да знам колко кръвозагуба би имало и най-вече мнения на жени, преминали през това. Благодаря Simple Smile

Аз съм с таласемия минор, 2 пъти съм увеличавала бюста. Винаги казвам това, когато нося изследванията, за да знаят причината за ниският хемоглобин... Макар, че моя беше към 106, което за таласемията си е доста добре. Не съм имала проблеми, кръв не знам колко се губи, но след последната операция, бях доста отпаднала..Ако е много нисък хемоглобина, мисля че ти приписват някакви хапчета, за да го вдигнеш преди операцията. Успех Simple Smile

# 286
Зоната под очите е пряко свързана със скулите и много често за да се работи върху едното трябва да се пипне и другото. Ванеска на мен ми обясни, че ако ми сложи само в скулите, хлътването под очите ще се задълбочи. Понякога като се сложи филър под очи трябва да се пооформят и скулите ( какво казваш, че си с овално лице) и резултата ще е по задоволителен.
Като доктор ти е казал мнението си, аз не мисля, че ти е предложил много неща. Не е като да е искал да прави наведнъж с това и нос, уста, конци и т.н. лазера го е предложил за есента, защото може да повлияе на тъмните кръгове и да не слагаш после нищо....
Направи си консултация с още един, дори двама доктори сигурна съм ще ти кажат същото. Тогава ще решиш.
Имай предвид, че те гледат по професионално на лицето и нуждите от нас и виждат неща, които ние не забелязваме. Много често ние си мислим, че нямаме нужда от дадени неща, но далеч не е така.

# 287
Крем при мен не влияе, като си си дръпна кожата под очите и мога да си преброя вените и капилярите. Друг е въпросът, че съм с чувствителни очи + лазерна корекция на зрението, от която очите станаха двойно по-чувствителни и много кремове не ми понасят-скъпи,евтини,няма значение. Търся мнение за доктор в Пловдив Simple Smile

# 288
Момичета, здравейте.
Каква е разликата между филър, бустер и мезотерапия?
Имам филър реденсити 2 под очите, поставен преди година. Виждам, че на едното око е поспаднал, а на другото си седи. Удачно ли е да продължа с бустери?   И с канюла ли се слагат под очите?
Знам, че не трябва да се смесват марките филъри, затова се притеснявам да няма нежелани реакции. Бустери слагат ли се на скули?

# 289
Работа с канюла  удобен и атравматичен метод както за лекарите, така и за пациентите. След една процедура, направена по този метод, пациентът може веднага да продължи социалния си живот. Липсват синини и отоци, което е голямо преимущество. Работата с игла крие рискове от перфорация на съдове и травмиране на нервни окончания и тъкан. Друго предимство на работата с канюла е, че през един отвор може да бъде инжектиран продукт в една много по-голяма зона.Канюлата е мека и гъвкава и щади тъканите .

# 290
Здравейте, тъй като сте на тема “долината на сълзите”, аз имам филър там на Принцес(писала съм в стари теми). Минаха почти 3 г., още си седи. Въпроса ми е разгражда ли се напълно? притеснява ме това, че под едното око понякога ми се получава топченце, когато масажирам изчезва. Ако има значение при постаянето му точно под това око посинях.

# 291
  • Някъде там на юг...
Mariappp,

Бих ти препоръчала д-р Паскалева в Дермавист. Много изчерпателно обяснява всичко.

# 292
Благодаря!

# 293
  • На черешатааа
Момичета, Благодаря за отговорите за   хайфу . За момента ще се въздържа. Ще избера друг метод- аз искам основно  назолабиалната да коригирам. И ако може метода да е с минимален риск и болка Relaxed

# 294
Здравейте отново, моля да ми препоръчате клиника или естетичен доктор в Пловдив. Днес бях на консултация относно сенките под очите, но си тръгнах направо пред рев! Нямам 28 години навършени, но докторът иска, за да ми се заличат кръговете и да изчезне "плачевнит ми уморен вид", да ми повдигне скулите + хиалурон филър под очите, но том трябвало мъъничко и зимата лазер за под очите! Това е космическа за мен сума, а и скули не искам да пипам. То ако тръгна, след скулите ще дойде ред на носа, после на устните, а и може би импланти в гърдите... Е.. Тея доктори го обърнаха на бизнес! Възмутена съм, още афектирана, и яко ми бутнаха и малкото самочувствие. 1000 лв за да заприличам на бобър няма да дам(с овално лице съм). Та моля мами от Пловдив, да ми препоръчат клиника/лекар,а ако там ми кажат същото, ще си вървя с "плачевния вид". Извинявайте и благодаря!

Д-р Чолакова, като, имай предвид, не съм правила при нея нищо от това, което ти предлагат, но скоро обмислям да сложа филър под очи! Скули не ми е предлагала в комплект, но лицето ми е издължено. До сега отработихме устни и ботокс в гневна бръчка. Обяснява всичко подробно - първият път за 10 мин поставяне филър в устни, разговаряхме половин час, пресрочихме времето.
Всичко правя на отделни процедури, защото ме е страх - на 43 г за пръв път си позволявам корекции въобще.

Д-р Чокоева, ProArt не слага филър под очи - това в случай, че искаш да се консултираш на повече места, не ги брой. Също много внимателна. Тя обаче е на мнение, че тъмни кръгове се изсвеъляват и с мезотерапия каквато в момента правя, но след първа процедура и още ми е рано да коментирам.
После ще пиша още... Simple Smile

# 295
Аз бих пробвала първо с мезотерапия около очите и ако не съм удовлетворена - скинбустер. Чак тогава бих мислила за филър. Дори в момента обмислям мезотерапия само.
И друг път съм писала, при първото поставяне на филър под очите беше чудесно, при второто - резултатът не ме удовлетворява. Като е слаган Реденсити 2 (подходящ за под очи) от една от най-добрите/препоръчваните дерматоложки в София. Честно казано не знам дали може да се разгради, но и не ми се рискува. За себе си съм решила, в тази зона да не слагам повече филъри и да я поддържам с мезотерапия и скинбустер евентуално.
Бих обмислила и апаратни процедури покрай очите, да. Аз харесвам ефекта от лазерите и бих опитала. Всъщност бих опитала повечето възможности преди да сложа филър под очите, особено на 28 г. За филъра в скулите изобщо няма да коментирам.

# 296
Здравейте момичета,

Най накрая поисках час, за да говоря със специялист и да ми каже какво точно може да не направи на лицето ми.. При мен основно бие на очи бръчки около устата, които имам от както бях на 25г... ( Сега на 37г)

Зная че могат много неща да се направят и за петната и като цяло за кожата ми, но това което искам е да изглеждат натурално и свежа..

Ето снимка на това което искам да коригирам, квто се усмихна се превръща в кратер Sad

# 297
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте, къде в София бихте препоръчали иглена мезотерапия на лице? Благодаря!

# 298
Каква е разликата между първото и второто слагане? Защо вторият път не Ви удовлетворява? Препълване ли се получи?

Аз бих пробвала първо с мезотерапия около очите и ако не съм удовлетворена - скинбустер. Чак тогава бих мислила за филър. Дори в момента обмислям мезотерапия само.
И друг път съм писала, при първото поставяне на филър под очите беше чудесно, при второто - резултатът не ме удовлетворява. Като е слаган Реденсити 2 (подходящ за под очи) от една от най-добрите/препоръчваните дерматоложки в София. Честно казано не знам дали може да се разгради, но и не ми се рискува. За себе си съм решила, в тази зона да не слагам повече филъри и да я поддържам с мезотерапия и скинбустер евентуално.
Бих обмислила и апаратни процедури покрай очите, да. Аз харесвам ефекта от лазерите и бих опитала. Всъщност бих опитала повечето възможности преди да сложа филър под очите, особено на 28 г. За филъра в скулите изобщо няма да коментирам.

# 299
Здравейте момичета,

Най накрая поисках час, за да говоря със специялист и да ми каже какво точно може да не направи на лицето ми.. При мен основно бие на очи бръчки около устата, които имам от както бях на 25г... ( Сега на 37г)

Зная че могат много неща да се направят и за петната и като цяло за кожата ми, но това което искам е да изглеждат натурално и свежа..

Ето снимка на това което искам да коригирам, квто се усмихна се превръща в кратер Sad

За тази бръчка вероятно ще предложат конци или спрямо останалата структура на лицето - филър в скулите, за да издърпа и после запълване на бръчката с филър.

Общи условия

Активация на акаунт