Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 293
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, някой може ли да изкаже мнение за д-р Тодор Йорданов (от екипа на Каляшева)? Става въпрос за премахване на кожно образувание. В смисъл, има ли опит, работи ли деликатно, че гледам, е доста младичък? Grinning
Ако става дума за младият доктор с брадичката, който работи във ВМА кожно, преди обяд-то той е много добър специалист и има лека ръка

# 76
А нещо друго освен конци дали си пробвала? Мислех че се слагат след 40, 45.. И аз имам сякаш сериозно свличане, тъй като бях с кръгло и бузесто лице на младини, но съм на 37, дали е ок за конци?
Enisa и аз от информацията която набрах за конците бих се доверил на Ванеска или Валянова. При Валянова съм се консултира Ла, незнам дали ще е удачно да се консултирам и с Ванеска. Тогава ми каза, че много добре ще ми се отразят по 6 на страна около 1500 лв. Но ще изчакам поне да 40г.Притесняеа ме да не се получи по голямо отпускане на кожата след поставянето и когато мине 1-2години и дойде време за подновяване.

# 77
  • Варна
Някакви отзиви за Lazer clinic Paris Варна, Цветкова? Тя уж беше гинеколог и нещо май беше сгафила. Същата ли е?
Иначе за целулит-абсолютно подкрепям. Когато спрях млечни, хляб и захар, изчезна от самосебе си. Аз съм слаба, но си имах.

# 78
Не мисля, че Lazer clinic Paris Варна има нещо общо с д-р Цветкова, просто се помещават в една сграда, като рецепцията обслужва кабинета на д-р Цветкова. На същото място работят и други доктори, вкл. пулмолог. Просто се ползва общ вход.
Нямам отзиви за козметичния салон.

# 79
А нещо друго освен конци дали си пробвала? Мислех че се слагат след 40, 45.. И аз имам сякаш сериозно свличане, тъй като бях с кръгло и бузесто лице на младини, но съм на 37, дали е ок за конци?
Enisa и аз от информацията която набрах за конците бих се доверил на Ванеска или Валянова. При Валянова съм се консултира Ла, незнам дали ще е удачно да се консултирам и с Ванеска. Тогава ми каза, че много добре ще ми се отразят по 6 на страна около 1500 лв. Но ще изчакам поне да 40г.Притесняеа ме да не се получи по голямо отпускане на кожата след поставянето и когато мине 1-2години и дойде време за подновяване.
Да и аз това си мисля да изчакам поне още няколко години аз съм на 38. Слагала съм Филъри в с кулите леко за повдигане, но лицето ми не носи много Филъри. Последно Radiesse преди 7-8 месец. Друго освен конци не знам как би помогнало

# 80
Вчера бях на консултация при Ванеска, но конците ще ги слагаме чак другия месец... много се чака при нея.
Това се оказа, че е по-подходящо за моята форма на лицето отколкото моделиране с филъри.
Много ме е страх от тия огромни игли с които се слагат и да не ме боли, защо ми трябваше да гледам клипчета, но съм решена вече.

Тогава ще ми попълни и слъзния канал, т.к съм имала хлътване там и като се опъне с конците ще стане още по-видимо. Аз честно казано досега не си бях обръщала внимание, че имам леки сенки и хлътване под очите... някак си бях свикнала и така се бях вторачила в увисването на бузите, че въобще не го бях забелязала.

# 81
Maroonka, какви и колко конци ще поставяш, колко излизат като цена? А за и при мен това е проблем, слагах веднъж реденсити, сега е за подновяване. Валянова с какъв филър ще попълва под очите?

# 82
Привет. За Пловдив, клиника "Проарт" (д-р Чокоева) някой знае ли дали поставят филър под очи или бустер?

Виждам, че на сайта имат посочени филъри за различните зони на лицето, но без очи. В секцията за мезотерапия имат терапия за очи само.

А иначе след карантината вече съм се записала за ботокс на гневна бръчка при д-р Чолакова в Пловдив.

P.S. Устните ми вече са добре, много ми помогнахте със съвети, за което благодаря! Най-голям ефект имаше крема с арника.

# 83
Здравейте, някой може ли да изкаже мнение за д-р Тодор Йорданов (от екипа на Каляшева)? Става въпрос за премахване на кожно образувание. В смисъл, има ли опит, работи ли деликатно, че гледам, е доста младичък? Grinning
Ако става дума за младият доктор с брадичката, който работи във ВМА кожно, преди обяд-то той е много добър специалист и има лека ръка

И аз чувам добри отзиви за него, бил внимателен. Ако се налага оперативна намеса, се консултирайте и с Каляшева, тя има голям опит с кожни образувания. Дори и да е козметичен проблема, няма да претупа работата.

# 84
Вчера бях на консултация при Ванеска, но конците ще ги слагаме чак другия месец... много се чака при нея.
Това се оказа, че е по-подходящо за моята форма на лицето отколкото моделиране с филъри.
Много ме е страх от тия огромни игли с които се слагат и да не ме боли, защо ми трябваше да гледам клипчета, но съм решена вече.

Тогава ще ми попълни и слъзния канал, т.к съм имала хлътване там и като се опъне с конците ще стане още по-видимо. Аз честно казано досега не си бях обръщала внимание, че имам леки сенки и хлътване под очите... някак си бях свикнала и така се бях вторачила в увисването на бузите, че въобще не го бях забелязала.
Самото поставяне на конците не боли,защото  имаш упойка на няколко места по лицето,така ,че спокойно. После след като те отпусне упойката   е по тежко ,а и самото спане нощем е трудно,но за  за няколко дена отминава.

# 85
Момичета сигурно много сте писали по темата, но с тази нова версия не мога да схвана търсачката.
Има ли ефект от ултразвукова кавитация, болезнено ли е и каква е средната цена на процедура? HeartHeartHeart

# 86
Maroonka, какви и колко конци ще поставяш, колко излизат като цена? А за и при мен това е проблем, слагах веднъж реденсити, сега е за подновяване. Валянова с какъв филър ще попълва под очите?
LeadFine lift 4D зъбчати по 4бр от всяка страна.
И моя филър ще е Реденсити, каза че би трябвало да държи около 18 месеца. Колко държа при теб?
Цената е 1800лв за двете заедно.

# 87
LeadFine lift 4D зъбчати по 4бр от всяка страна.
И моя филър ще е Реденсити, каза че би трябвало да държи около 18 месеца. Колко държа при теб?
Цената е 1800лв за двете заедно.
Филърът под очите държи толкова година и половина, две, самата зона е такава, че се задържа повече. Тези конци са толкова много, видове че въобще не мога да ги разбера.

# 88
Здравейте, записвам се в новата тема. По време на карантината не правих нищо до последната седмица, но преди да ни отпуснат си направих стандартното PRP, което си правя на три месеца.
Докато бях на поставяне ми предложиха някъкъв нов продукт, който бил с много добри резултати. Sunecos се казва. Това изглежда е патентована иглена мезотерапия (може и бустер да е, незнам с точност) с хиалурон и аминокиселини, сертифицирана и за очната зона. Аз боря пигментни петна (засега неуспешно) и това много ги заличавало. Отделно засилва образуване на колаген и еластан. Има ли някой, който вече е тествал?
В този линк, можете да прочетете кличното проучване:

https://www.longdom.org/open-access/efficacy-and-tolerance-of-an … -0870-1000316.pdf

Исках също да ви попитам за съвет за антицелулитни масажи. Кое мислите, че е по-добро да си продължа с акустични вълни, както съм доволна или да премина на ръчни масажи? Доста хора споделят, че ръчните били много ефективни, аз не съм пробвала до сега. Логически като разсъждавам, защо да са по добри, нали машините се опитват да надхвърлят възможностите на човек. Другия ми вариант е да направя половината ръчни, другата половина с машина, но пък с кои да започна? Изобщо приемам идеи и съвети, ако някой иска да се включи Simple Smile

# 89
Според мен най-добър ефект дават LPG протоклите, съчетано с кардио и добра диета.

Общи условия

Активация на акаунт