Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 493
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
На мен ми слагаха в горната и отвора за канюлата беше в горната. После с игла слага само съвсем машко в ъгълите  и в “арката на Купидон”

# 211
  • в 1001-та нощ
Alena, а като краен резултат доволна ли си? Би ли подновила филъра в тази зона?

Доволна съм, но нямам нужда от подновяване. И преди нямах хлътвания, кръгове...по скоро нужда от хидратация. По преценка на Ванеска трябваше да поеме под 1 мл, но сложи целия, и ми дойде в повече. Сега 2г и половина по късно тъкмо слегна.

Исках Михайлов да ми го сложи, но той сподели, че неодобрява ползването на филъри в тази област, не харесва ефекта от тях, неестествено и т.н., и предпочита други средства. Би го направил, ако аз настоявам, но аз прецених, че няма да е удачно. И ако не бях останала доволна, щях да мисля, че не се е справил. Затова се консултирах и с Ванеска. Мисля, че беше прав.

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 19:44 от bubanka

# 212
Момичета ,как мислите -скинбустер под очите и ботокс на пачи крак на една процедура или на два пъти да правя?
Какъв ботокс, ти не си ли споменавала,че нямаш  40 ? Скин бустера няма ли да те освежи достатъчно ? Кой лекар това ?

Защо слагането на ботокс трябва да зависи от годините ?
А не като средство за превенция или в зависимост състоянието на определената зона ?
Това е абсурдно да се слага само на 40+ жени .

# 213
Исках Михайлов да ми го сложи, но той сподели, че неодобрява ползването на филъри в тази област, не харесва ефекта от тях, неестествено и т.н., и предпочита други средства. Би го направил, ако аз настоявам, но аз прецених, че няма да е удачно. И ако не бях останала доволна, щях да мисля, че не се е справил. Затова се консултирах и с Ванеска. Мисля, че беше прав.
При липса на хлътване и кръгове сигурно е прав, че други средства са за предпочитане. Но при хлътване се съмнявам да има друго решение.

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 19:44 от bubanka

# 214
  • Варна
Някой беше писал преди време за устни при д-р Филианна Филипова, Варна. Може ли актуална информация и отзиви, всичко би ми било от ползва.

# 215
Момичета ,как мислите -скинбустер под очите и ботокс на пачи крак на една процедура или на два пъти да правя?
Какъв ботокс, ти не си ли споменавала,че нямаш  40 ? Скин бустера няма ли да те освежи достатъчно ? Кой лекар това ?

Защо слагането на ботокс трябва да зависи от годините ?
А не като средство за превенция или в зависимост състоянието на определената зона ?
Това е абсурдно да се слага само на 40+ жени .
Абсолютно вярно! Само дерматолог може да прецени необходимостта. И не зависи от възрастта на пациента. Наблюдавам жени, които си сложиха на 40-45+ години, но имаха силна мимика и се нуждаеха далеч преди тази възраст. Ами въпреки ботокса, бръчките вече са вдълбани и си личат. Сгрешиха с чакането и сега споделят, че именно такива мнения са ги подлъгали да не сложат - че видите е рано преди 40г.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 20:07 от виви@н

# 216
Момичето няма 30 години !

# 217
  • София
Момичето няма 30 години !

Аз се отказах да споря.
Не е единствената на 25+, която смята, че й трябват ботокс, филъри и всякакви други корекции.
Насила можеш да вземеш, но не можеш да дадеш.

# 218
Ама защо е нужно да спорите?! Всеки сам се преценява!
На 32 съм и д-р Каляшева каза,че съм закъсняла и част от бръчките няма да могат да се заличат. Какво от това,че ползвам кремове и серуми от сумати пари!

Тази снимка пращах на дерматоложката ми по повод поредният обрив. Показвам я,за да прецените дали не съм за ботокс.
Това е лицето в спокойно състояние.

# 219
  • София
В стандартния случай на 25+ нямаш нужда от такива неща. А и двете потребителки на тази възраст са се показвали достатъчно.

# 220
В стандартния случай на 25+ нямаш нужда от такива неща. А и двете потребителки на тази възраст са се показвали достатъчно.

В стандартният случай е така! Съгласна съм! Пропуснала снимките на момичетата.

# 221
Някой правил ли е устни при Ванеска да сподели мнение?
Бях се зарекла никога да не си пипам устните, но напоследък виждам много добре направени, които стоят естествено и започнах да се замислям.
Каляшева знам, че е доста хвалена също. 

# 222
Здравейте отново, бях писала относно филър за тъмните кръгове под очите, но не получих отговор. В сряда имам записан час по друг повод, но съм готова на момента да действам по този въпрос. Чудя се между филър или лазерна блефаропластика, като четох, че второто има ефект върху бръчки, отпуснат клепач и тъмни кръгове+торбички. Моля, ако някоя от вас е правила нещо такова, да даде съвет. Simple Smile

# 223
Изпуснала съм ви някак!!!
Имам въпрос: някой да има добри отзиви за крем за заличаване на бешези след операция?

# 224
Изпуснала съм ви някак!!!
Имам въпрос: някой да има добри отзиви за крем за заличаване на бешези след операция?

Dermatix

Общи условия

Активация на акаунт