Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 414
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Успех! На кого се довери?

Благодаря! На Скерлев се доверих.

Скрит текст:
В моя случай е липосукция и опъване с мезоконци. Също така инжектиране на известно количество от изтеглените мастни клетки в назолабиалните гънки. ПП Ще бъде приложена и липосукция на долна част на бузата, където имам "торбички" наподобяващи бузите на булдог. Не знам дали обяснявам разбираемо относно последната част. "Торбичките" минимални и всички твърдят, че само аз си ги виждам, та да не помислите, че съм някакво чудовище. Simple Smile Просто аз си знам, че са там и ме дразнят. Simple Smile
Къде ще бъде извършено това и на каква цена?

Клиника "Галатея", д-р Скерлев. Цената е 2700 лв.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 20:38 от bubanka

# 421
Моите нови устни с Жуведерм Ултра 3 ,
На мен много ми харесват и се получи точно това, което исках .
Скрит текст:

Веднага  след процедурата е снимката.
добре са се получили,къде ги прави?

Благодаря , при др Александра Манолова от Allure Clinic .

Аз си сложих ботокс онзи ден  26 единици в зона чело, над вежда, около очите и в глабела .
Общо 260 лв / 10лв на единица .

Благодаря за инфото! Не знаех,че цената се образува на брой инжектирани единици. Подведох се от общата цена, която Каляшева дава,а именно на зона.

# 422
  • София
Малко се пообърках из постовете..

Съжалявам че се повтаря, но ще може ли да ми препоръчате добър специялист за филтри в София?

Др Денкова препоръчвам горещо☺

# 423
Anelia, ботоксът не навсякъде се плаща на единица. На много места цената е на зона - цяло лице включва чело, гневни, пачи крак. И отделно има цени за всяка част. Повечето цени, на които съм попадала са към 600 цяло лице, 300 чело, ,гневни 250-300, пачи крак 250. Но има вариации, може да са надолу и нагоре. В сайтовете си повечето клиники са си посочили цените и можеш да добиеш по-добра представа. Самата аз никога не съм си слагала на единица и нямам никаква представа колко ми слагат  Simple Smile

# 424
Така е , не е навсякъде на единици.
Но тъй като аз нямам много изразени бръчки, го поставям с цел превенция и така нямам нужда да обработвам цяла зона.
Предпочитам по-малко, но навсякъдето където чувствам нужда. .
В този случай е най-удобно на единици.
Изобщо не виждам смисъл да плащам на зони или над 500 лв, ако все още няма необходимост от ботокс там.

# 425
alethea, разбира се, че няма смисъл, освен ако не се държи на конкретен лекар или нещо такова. Уточнението ми е единствено с цел да е наясно момичето, че цените в различните клиники са различни и ги има и двата начина и на единици, и на зони.

# 426
Някой има ли отзиви от криолиполиза с Cool tech ?

# 427

Аз правих миналата година на брич. Направих 3 процедури,както е според препоръките. Доволна съм много. Тази зона трудно се редуцира и коригира с упражнения и диети.

# 428

Аз правих миналата година на брич. Направих 3 процедури,както е според препоръките. Доволна съм много. Тази зона трудно се редуцира и коригира с упражнения и диети.
През какъв интервал и при кого ги правихте ? Съчетавахте ли с някакви масажи ?

# 429

През какъв интервал и при кого ги правихте ? Съчетавахте ли с някакви масажи ?

Правих ги в Благоевград. Прави се на месец и половина - два. Съчетавах с Велашейп. Единствено на дупе знам,че не се прави процедурата.

# 430
  • в 1001-та нощ
+1 за криото с тази машина. И зная, че са тествали различни машини - преди да се спрат на тази.

# 431
Правих ги в Благоевград. Прави се на месец и половина - два. Съчетавах с Велашейп. Единствено на дупе знам,че не се прави процедурата.

Аз също съм от Благоевград. Може ли да споделите къде правихте процедурата и на каква цена? Може и на лични. Благодаря!

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 08:43 от bubanka

# 432
От човек, който беше не бих казала против, но по-скоро “не”, за разни процедури, в които ти бодат лицето с какво ли не, след като чета редовно темата вече смятам някои от процедурите за необходими... и то само от четене на коментарите ви... пък като отида не знам какво ще се случи. Като знам като започнах да чета темата за професионална козметика за коса, на какво приличат банята и шкафовете ми ... страх ме е да продължа да чета направо Grinning
Та разубедихте ме за ресърфисинг лятото, за което хиляди благодарности. Но идва ред на друг момент и той е Sypha филър и мезо за очи в ДермаАкт (колкото и да ме е страх от игли и болка). Не знам колко мл е филърът (ще звънна да питам), но идеята ми е супер малко устни, защото четох пък някъде, че на някой не му излизали херпеси след тази процедура, а и малко да повдигна горната устна. Ако остане изобщо материал, ако може, ще си сложа в гневната бръчка. Избрала съм Чилингирова с надежда за максималко естествени устни. Въпросът ми е: ходя на лазерна епилация на лице... може ли да смеся всичките тези процедури или трябва да изчакам и колко? Изобщо, моля коментирайте цялата ми идея как ви звучи и съвместима ли е изобщо със сезони и т.н.
П.с. Знам, че епилацията не трябва да я правя лятото, обаче сега ми е последна процедура преди есента, а аз не излизам почти от нас, ако излизам за 2 часа се мажа хубаво с 50фактор

# 433
Кафе с канела,
Ето тук си правих CoolTecha :

http://naturestetica.com/

Три процедури ми излязаха 750лв.

Там правя също и Велашейп, лазерна епилация и intraceuticals. Много съм доволна от всички процедури,които ползвам.

Момичета, понеделник съм на София. Кажете къде да отида да се консултирам за слагане на ботокс,че в Благоевград не ми се рискува. Накрая май отново ще е Каляшева.

# 434
  • Някъде там на юг...
Mecha,

Филър в гневна бръчка не се поставя. Там само ботокс Hands V

Общи условия

Активация на акаунт