Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 34

• 67 371
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Правила съм всичко без конци.Такъв резултат съм имала от колагенообразуващ филър.Той се резорбира с времето, докато тук нещата са производство на собствен колаген и то с много сериозни темпове.Минава се лицето по няколко пъти с иглите на различна дълбочина - от 4мм. до 0,5 мм за повърхност.Лицето си работи само и то там където има нужда, избягваш възможността да препълни доктора някъде.До момента това е най-работещото за мен.Има и лифтинг ефект заради общото укрепване на кожата, но няма да се размина без конци - годинките не ми го позволяват.Една процедура лице и шия е 600 лв.на промоция - иначе 1000

# 526
Каква е марката на колагенообразуващият филър?

# 527
# 528
Впечатляващ резултат Enisa60. Честито 😊👍

# 529
Мили жени и момичета, моля Ви се някой да ми каже грешка ли е , че след микроблейдинг съм се мазала с гентамицин но не маз а крем?Защото козметичката ми каза, че не съм се грижила добре и ми е изсъхнало и ми става на дупки и ми падат ими корички.Оф Боже а аз толкова се старах.Абе зако не си направят някакви след процедурата лисчета за грижа и казваш само с това мажи, а не да се изрежда и сме се объркали сигурно.Не обвинявам  никой просто не е лев, два и ме хванаха бесните.На ретуша ще го поправи, но защо да става така.

# 530
Правила съм всичко без конци.Такъв резултат съм имала от колагенообразуващ филър.Той се резорбира с времето, докато тук нещата са производство на собствен колаген и то с много сериозни темпове.Минава се лицето по няколко пъти с иглите на различна дълбочина - от 4мм. до 0,5 мм за повърхност.Лицето си работи само и то там където има нужда, избягваш възможността да препълни доктора някъде.До момента това е най-работещото за мен.Има и лифтинг ефект заради общото укрепване на кожата, но няма да се размина без конци - годинките не ми го позволяват.Една процедура лице и шия е 600 лв.на промоция - иначе 1000

Резултата Ви е прекрасен!
И аз съм с торбички и ужасни белези под очите вследствие на филър и се надявам с вашата процедура да си помогна!

# 531
  • Sofia
Мили жени и момичета, моля Ви се някой да ми каже грешка ли е , че след микроблейдинг съм се мазала с гентамицин но не маз а крем?Защото козметичката ми каза, че не съм се грижила добре и ми е изсъхнало и ми става на дупки и ми падат ими корички.Оф Боже а аз толкова се старах.Абе зако не си направят някакви след процедурата лисчета за грижа и казваш само с това мажи, а не да се изрежда и сме се объркали сигурно.Не обвинявам  никой просто не е лев, два и ме хванаха бесните.На ретуша ще го поправи, но защо да става така.

Има специална тема за перманентния грим / микроблейдинг-а. Ето я.

# 532
Препоръчайте за София салон или козметично студио за поставяне на ботокс и хилуронова киселина

# 533
  • в 1001-та нощ
Здравейте,
Знаете ли, дали съществува метод различен от лазер за заличаване на стари белези по лицето. Нямам претенции за 100 процента заличаване, и на половина да избледнеят пак ми върши работа. Белезите са точно от лазер, за това не мога да се престраша да използвам пак същото за подобряването им. Да, през 2008  когато станаха белезите, до днешна дата има много по добри лазери, но не мога да се престраша. Първите пет години опитвах разни мазила, но няма полза.
Четох, че плазмотерапията действала на белези и изравняване на тена, за запознатите това само с еднократно приложение ли става, или както при бръчките трябва да се прави 2-3 пъти в годината постоянно?
Или някакъв друг метод................

Плазмотерапията е за изпълване отвътре - ако там, където е белегът - е вдлъбнато.  Също се формира тъкан отвътре,. Лазерът е - за да се подейства отгоре/отвън - да се изгори кожата/белега и да се образува нова, здрава кожа. Затова се ползват в комбинация и според нуждите.

# 534
Здравейте, момичета! Имам нужда от съвет от дами с опит в процедурите за лице. На 41г съм, имам загуба на обем в средната част на лицето и от там леко смъкване - това ми го каза пластичен хирург и трябвало да се сложи филър в областта на скулите, за да се повдигне. Така щели да се оправят и назолабиалните гънки, и тези отстрани на устата. Обаче се чудя дали да не направя Profilo или Ellanse и след време друг филър. Иначе редовно поддържам гневна бръчка с ботокс. Преди 1,5г сложих Жуведерм волифт в устните, но не се харесах и май няма да повторя. Сега съм на вълна повдигане на лицевия контур.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 09:02 от Тревичка–

# 535
Аз пак да си побутна въпроса за козметиците - има ли отделна тема за доволни/недоволни от козметици и процедури тип почистване на лице и ако няма такава тема може ли да кажете кого посещавате за такъв тип процедури?

# 536
Тревичка, започни със скули и виж какво ще се случи.При мен имаше леееко повдигане на контура, но най-доволна съм от Радиес филър ,разпределен между скули, назолабиални, долна линия на челюстта и брадичка.
Със сигурност с една процедура няма да има уау ефект, трябва да се поработи върху лицето.
От 2г моделирам лицето си , не стана изведнъж.
Така като гледам лицето ти ще трябва по 1мл във всяка скула.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 18:02 от ДХ3

# 537
Имам загуба на обем в средната част на лицето и от там леко смъкване - това ми го каза пластичен хирург и трябвало да се сложи филър в областта на скулите, за да се повдигне. Така щели да се оправят и назолабиалните гънки, и тези отстрани на устата. Обаче се чудя дали да не направя Profilo или Ellanse и след време друг филър. Иначе редовно поддържам гневна бръчка с ботокс. Сега съм на вълна повдигане на лицевия контур.

Моят съвет е за Prophilo/Ellanse и отделно филър в назолабиалните - в каква последователност, докторът ще каже. Дори само филър да сложиш, веднага ще изглеждаш много добре, а вече лифта на целия контур по-натам.
Съветът на ДХЗ също е приложим - Prophilo се разпраделя равномерно в долната и средна част на лицето, така че мисля, че са съпоставими като ефект с Радиес.

Аз съм на същата възраст, но при мен действително има загуба на обем (и то още от преди да навърша 30 г.), при теб е леко смъкване на контура.

- снимката е от преди 4-5 години. И досега си го имам това хлътване, но не толкова натрапчиво.  Със сигурност има начини да се "опъна", но не искам да изглеждам като препарирана.

Точно и затова се чудя на тези, които доброволно прибягват до бишектомия.
Гледах вчера препоръчаното преди две страници онлайн събитие за козметични интервенции и пластична хирургия и хирургът каза, че изобщо не е фен на тази процедура и че реално само 5% от пациентите са подходящи. Моментният ефект след години се обръща в дефект и видимо състарява.
Относно фокси айс каза, че резултатът се задържа максимум 3-4 месеца, поради специфирката на мускулите. Имало начин да е по-траен - чрез фиксиране на конците в периоста, но рядко се извършва така.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 19:31 от SamoDiva

# 538
SamoDiva аз имах същото хлътване, лицето ми е доста слабо. Оправих го с филър вкаран с канюла по средата на бузата , по дължина. Не знам дали ме разбра, защото май го обеснявам доста объркващо. Резултата поне за мен е чудесен, хем имам леко бузки и не изглеждам болезнено слаба, хем няма хлътване , а и по този начин се опънаха леко и назолабиалните.

# 539
С бузи не се харесвам - имах на 20 години, правят ми лицето много широко. Няма угодия Grinning

Ето актуални снимки:

Все още има минимално хлътване и едно увисване встрани от ъгълчетата на устата. Слагала съм единствено филъри в назолабиални (няколко пъти в периода 2014-2017), а в края на май слагах Prophilo за трети път (първият беше през есента на 2017). Нямам финансова възможност да правя по-чести процедури, тогава мисля, че щеше да има още по-добър резултат.

П.П. Главата ми не е толкова несиметрична, но не се научих да правя селфита.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 21:39 от SamoDiva

Общи условия

Активация на акаунт